Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Hudební styl, živostní styl, těžko povědět, ale pokud nejseš EMO, tak seš naprosto totálně out... Koukni do encyklopedie nebo na skupinu "30 seconds to Mars" na YouTube, já to popsat nedokážu.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

A co to jako je, to emo (ímou)?

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Každý nemá astrální oči, Astrální oko.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Skorpion: Ano, všichni ti držíme palce a už se na tvé kouzlo moc těšíme :-)

Uživatel úrovně 0

Pizzy (a i dorty, má-li o ně někdo zájem) jsou mými specialitami...

Grillman registrován? Sláva, chci být rádcem!

Připojuji se ke Zdenálově výzvě... ale do rubriky Kouzelník.

Hrdlořez Nesro: Kdybys nebyl buď neuvěřitelně hloupý nebo naprosto slepý, všiml by sis stolu 160, kde tento dotaz byl položen a zodpovězen...

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

Skorpion: ...tak pridaj, zotri ho! okrem ČaE si ešte nič nepridal...

ale nie, tak ako vždy: veľké rečí a skutek utek...

Uživatel úrovně 0

Něco bych tam přidal, ale totálně bych tě setřel a nechci, abys pak brečel...

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Hraničář

Napište pls. někdo ***** dilko do hraničářskejch kouzel a odešlete to ještě v tomto ročníku. Letošní OHZD v něm byl totiž pěkně trapnej a kdyby nebyla stejná situace aji v jinejch rubrikách tak bych nejspiš odstoupil. Teťka taky něco pišu tak ať to má aspoň nějakou konkurenci.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Tak na tohle sem zvedavej...zvlast jestli to dokaze uzivit jinak nez dotacema od maminky ,)

http://rpg.sk/?q=hledame-nove-spolupracovniky

Uživatel úrovně 0

Nikdo. Řeší redakce...

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Prosimvás, kdo je správce Válečníka?

děkuju

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Veľmi dôležitý odkaz o rubrike Hřbitov!

Pozrite si oficiálny stôl tejto rubriky – ID 1053.

Uživatel úrovně 0

ID: 1974 - Stůl: Vypravěč příběhů
Po prázdninové pauze, příběh opět pokračuje.

Uživatel úrovně 0

Děláme pizzu

...chce někdo ochutnat?

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Aritna: Jasne ,)

(A jake je pouceni z krizoveho vyvoje? Jedna rozmyslena veta nekdy lepsi pulstrankoveho slohu.)

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

Pozvání:

Jsem v Praze...kdo by měl zájem se semnou setkat tak ať napíše..ale pouze dnes...!!!
Pošta...

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Lidi prosímvás neví někdo co je tohle za jazyk:
Őŕé ňű áđűńčí đîěŕí!?

Ikonka uživatele Aritma

Uživatel úrovně 0

Almad:
Rozhodně to nebylo řečeno správně. Já jsem velkej fanda RPG a Fantasy. Trošku sem to pomotal a vy ste si tu na mě pěkně smlsli.

Několik lidí mi říkalo, že už to nemám řešit a nemám se víc ztrapňovat. Ale já bych chtěl abyste věděli o co mi jde. Tímhle okecáváním mojí chyby se akorát odkláníme od toho, co sem původně chtěl. Aby si lidi víc rozmýšleli, co do putiky přidají za stůl, aby hned nezanikl a nezabíral místo Snad mi to ještě nějak odpustíte.

Hrdlořez:
Já sem v putice pořád, mám hodně oblíbených stolů a pravidelně je sleduju. Bohužel, polovina z nich už nějak odumřela :-(
Do sovy píšu taky. Ale uznávám, že to si třeba nemůže dovolit každý, chyce to skutečně trochu víc času.

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Artima: Chceš slyšte krutou pravdu? Lidi nemaj čas. Život je furt někde honí.. To je jeden aspekt. Druhej je počet lidí co sem chodí (aktivních! tím myslim pravdelnost přístupu) - to si rozdělíme na putykáře (cca 40-60%?) na chataře (40-50%?) na lidi co čtou šlušné příspěvky (10-20%?) na lidi¨, co si chtějí udělat dobrej levl a tak čtou fšechyn příspěvky (10-20%?)..- přestože postutpy v levelsystému sou tajný, tak to všichni znaj.. Takže se dostanem k tomu, kdo chodí do moudrý sovy - ti co maj opravdu čas (0-0.5%) tím to "asi" je..

..já sám se řadim mezi putykáře, miluju tenhle server kvůli jednomu stolu v putyce..

takže časem si taky najdeš svoje místečko v putyce, vysedíš si svojí židličku a budeš "hepy".. :)

-nesro

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Artima: Jako třeba že jsi začal zdůrazňovat fantasy, což je něco úplně jiného než RPG? (a do této podstaty jsem se svým rýpnutím navážel)

Nebo to že ti příspěvky přijdou statické, zatímco putyka dynamická; s tím bych ovšem nesouhlasil, mě naopak přijdou příspěvky přínosnější, protože tamní diskuze jsou více vyprofilované a jsou ukotvené k tématu, zatímco v té putyce je na příslušných místech hodně balastu.

(Nebo byla ta podstata jinde a nevyhrabal jsem ji?)