Buď rád, že Ti je někdo ukazuje, drahý Aritmo...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Marsia: Proč se mi pořád snažíš odporovat? Nemůžeš se mnou někdy souhlasit, nebo si alespoň odpustit to kritizování? Já se snažím a ty mě furt jen ukazuješ, kde dělám chyby. =o( *snif*
Snorch: A pokud ti popřeje štěstí, tak si tam koupíš počítač s internetem a budeš s námi nadále komunikovat, ne?
Zítra odlétám do Anglie moji drazí. Budu tam dlouho a pokud mi popřeje štěstí, už se nevrátím.
Aritma: Jestli chceš přesnější závěry, nezvi si tam hráče. K tématu přesvědčení to bude co hráč to vlastní názor a kloudný závěr z toho stejně nevytlučeš :)))
Budete někdo na Gaudeamu?
Náhodou, já spím s Astrálním okem jenom proto, že je fialový. S nějakým modrým, nebo nedejbože žlutým bych se nezahazoval...
A pokud chcete sledovat diskuzi na téma "jde server do háje?", sledujte Odeon(2146). Ne, není to jako Smrt elfům ani jako RING.
Když už se tu mluví o těch reklamách:
Pokud je tu někdo, kdo by se ještě rád vyjádřil k diskusi na téma Přesvědčení u stolu Pravidla DrD ID:2144 nechť tak učiní, docela by nám bodnulo trochu víc lidí v diskusi, pro přesnější závěry ;-) Dííííky
Znovu si dovolím udělat reklamu, jelikož prvně nebyl zájem tak velký, jak jsem doufal. A neodkazujte mě k "Zaujalo v Putyce", tohle je rozsáhlejší projekt. Doufám.
Přátelé, navštivte stůl 2153, kde se vymýšlí něco na způsob serverové minibitvičky. Vítáni jsou všichni, zkušení larpeři i ucha.
NW: NEzasahujte do sporu? Spíš bych řekl, "Nezasahujte svými spory do poklidného chodu serveru" tak. Nebudem se do ničeho plést, když nám to tu nebude nikdo předhazovat na fóru. Mě osobně nepřipadá, že by se tu někdo vytahoval.
Promiňte, že vám do toho zas zasahuju, nějak to tu nestíhám sledovat. A už by to chtělo něco jinýho, než to otráví i ostatní ;-)
Ten Voltaire má dobrý texty... a klip s Pánem Prstenů je luxusní.
Skorpion: Já bych nemířil jen na Nathaku. Teď už tam ten rozhovor není celý, ale mně osobně AO přesně zapadal do toho dlouhého článku co napsal Barbar Cohen do "diskuze o fóru". Zamyslete se nad tím.
NW: Možná by neškodilo si přečíst, cos píšeš Ty sám, a vzít si to k srdci... protože Tobsa má pravdu.
Astrální oko:
Pěkné videoko. Má to dobře načasované. Alespoň jsem si mezi tou Panterou nějak oddechl.:)
Astrální oko & Nathaka Warrior:
Děsivé, oba jste tedy opravdovou chloubou serveru. Já vám tleskám. Prázdné a neduchaplné urážky a pokusy se urazit, závist, pomstychtivost. ... Inu, děláte jako kdyby zálěželo že JÁ jsem na MODRYM a ON na FIALOVYM. Sakra, seberte se. Proč na tom tolik záleží? Proč se hned oba vytáčíte?
Astrální oko: Od tebe bych tedy čekal, že to budeš řešit poštou, místo toho abys z Fóra dělal stůl typu RING.
Jako malí kluci...ješitnost a ego. Všichni hrozně moc dáte na levely, mám pocit. Jde o něco? Je snad Melegant lepší než já, protože já mám jen žlutý level a on fialový? Je snad Nathaka lepší než já, protože je modrý a já jen žlutý? Předpokládám, že tohle si nemyslíte. Takže nechápu co řešíte. Akorát se tu shazujete, alespoň v mých očích vám tohle dětinské kočkování moc nepřídává.
Ale drazí přátelé, nehádejte se, radši najdětě nějaké společné rozumné řešení. Zní to hrozně a dost nepravděpodobně ale třeba je to jen tím, že se dostatečně neznáte. Možná, že jestli se jednou lépe poznáte osobně, tak to nebude takové... a pokud se již osobně znáte a proto se takhle chováte... mno tak to nám vyšší moc pomáhej.
Jsem tu protože mi tu lidi rozumí, doufal jsem, že si budou rozumět i navzájem, mno asi to nebude tak slavné. :-(
Plky, jako vždy prázdné, nepodložené, emotivní plky malého Nathaky Warriora... nebudu tím již prudit ve Fóru, uvidíme se v Ringu, drahý Nathako.
Přátelé (a zejména Tobě, milý čerstvý Favradine), doporučuji vám tuto čumendu:
http://www.youtube.com/watch?v=WmLYw6wglEY
Ideální, takřka modelová situace.