a jake věci přesně sháníš?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
WARHAMMER FB
Sháním jakékoliv věci a informace ke hře Warhammer fantasy battles pro armády Empire, Dwarfs, Tomb Kings. Pokud někdo něco můžete nabídnout, ozvěte se mi do pošty. Na ceně se domluvíme :)
Rozkošné je, že se u Linků dá pořád hlasovat...
Skorpion: dobře, dobře...
Fakt.
Skorpion: fakt?
Pozrite si prosím vás v MS od Lord Magor IV: yewšízov
Diki
je to fajn a on si dal na tom veľmi záležať. Robil to už asi rok a ked ho schválili do DrD tak to tu hneď aj poslal Tak to mrknite ak možete. Dik
Brouzdaliště se to jmenuje, ten stůl...
Škoda. Odkazů, a jak zajímavých, je přece spousta.
Můžete ale klidně přihazovat ke stolu Internetové odkazy. ID nevím, ale je to podle abecedy no, pardon.
anarion: Ne. Už se to tu řešilo mnohokrát.
Barbar Cohen: Všeobecné - Linky... mrkni do levý části obrazovky :o)
Textoris: Kde to je?
Alespoň jeden alchymistickej předmět za měsíc!!! Prosím!!!
no lol tak po tolika mnoha letech co tady jsem, jsem si toho odkazu všiml :D
all: Jen tak mě napadlo... hodlá někdo, něco dělat s rubrikou: "Linky", která je oficiálně nefunkční? :o)
Každý z nás je egomaniální sofista.
Medvěd Větvovec: Ale to ne, jen si nemyslím, že by dotyčná diskuze mohl mít kloudný závěr - bude to pořád hromádka (zajímavých a poučných) názorů, ale že by to k vedlo závěru... Samozřejmě se můžu plést :)))
Marsia: hehe... jak jinak si predstavujes prirozenej beh veci? co hrac to stejnej nazor? pak by asi nemelo smysl se o tom bavit, ze?
Aritma: Jsem to nemyslela špatně a ani jako kritizování bych to neviděla :))) Jen jsem pronesla svůj názor.
Aritmo.... myslím si že nějaká reklama je lepší než žádná reklama. Co víš, třeba se s lidma shodneš.... _o)