Skorpion: Jasně, modrý level ošidit jde, *ale pak se to většinou pozná* ale jinak, pokud redaktor pozná plagiátorstvý, řekni mi jak si chceš z prstu vycucat nadprůměrná díla?
Jinak máš pravdu.... jeho chování je nanejvíš výstřední :o)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
anarion: Ano, Okot přispěl ke kvalitě serveru, jenže to anuluje svým chováním...
A levelsystém ošidit jde... ;-)
Flaviusv: Pohopil jsem tě správně, že za ty léta, se skoro úplně vymazala bázeň z vyššího levelu? A není to dobře? Vždyť si to neprotiřečí se Stoupovým názorem... *s kterým souhlasí i já* Protože level systém ošidit nejde. Och ano, pokud se dostanu na vyšší level, automaticky tím zvednu kvalitu serveru protože je to tak praidlově ošetřeno. Ať se vám to líbí nebo ne, i Astrální oko přispěl ke kvalitě servšeru :o?
A k té zneužívané reputaci... problém je řešitelný, podle mě docela jednoduše, bez jakýchkoliv masových akc.
Huh, pardon, zřejmě ty stránky už zneprovoznili... chvíli před tím, než jsem to sem hodil, ještě fungovaly :(
Nejsi sám
FlaviusV: Je tam ještě něco jiného, než nápis COSA NOSTRA uprostřed černé obrazovky? Pokud ano, zůstalo-mi to skryto...
Mafiózní hra v ulicích Prahy
http://chudaksvist.brontosaurus.cz/akce/mafie07/
Je málo lidí, takže kdo myslíte, že byste měli zájem, tak se co nejrychleji registrujte! Možná se ta akce jinak zruší...
Správa pre Košičanov a ľudí z okolia Košíc:
(Neviem, či to funguje i v iných mestách, kde má Brloh filiálku, takže by ste si to aj ostatní mohli overiť.)
Ako isto viete, celkom úspešné a dobré slovenské periodikum Fantázia s definitívnou platnosťou prestalo vychádzať. Áno, poplakali sme si na hrobe a asi náš nárek začuli až Sféry, keď nám dali túto vynikajúcu šancu.
V košickom Brlohu (fantasy kníhkupectve) sa teraz dajú zohnať Fantázie za neuveriteľných 5 Sk za kus!
Už to vonkoncom nie je obmedzené aktuálnosťou, vlastne tam kúpite takto za babku každú Fantáziu, čo tam ešte (po mojom nájazde :-D) nájdete...
Takže neváhajte aspoň spomínať. Fantáziu na kilá! :-)
Zdravím, doufám, že to nebude moc vadit, když Vás pozvu na stránku http://ctenari.cz.
Věřím, že mnoho z Vás hodně čte (myslím, že RPG je s literaturou neodmyslitelně spjata), a tak by Vás mohl tento projekt zajímat. Když to hodně zjednoduším, umožňuje vedení čtenářského deníku a hledání podobných knih.
Omluvte prosím tuto vtíravou reklamu, pokud Vám moc vadila, i počáteční neduhy stránek.
Nevím, jestli už to tu neproběhlo, ale všichni, kdo mají zájem o LARPy a jsou ochotni vyplnit pár políček, nechť se, prosím, podívají na stránku:
http://formularppr.ic.cz/
Tak to jsem nebyl já :-) stejně, sledujte regionální zprávy i nadále, stejně jako kulturu a to i na ČT24. Nejspíš mě stejně vůbec neuvidíte, ale stejně si můžete říct: "Tý jo, ten kluk je ale šikovnej..."
FlaviusV: Holky letěj na mediální hvězdy...
--Velký Esko
Problém s levely a repkou je v tom, že dneska už na to ženské neletí. Když jsem tu v 15ti přišel, tak mít fialový level znamenalo, že jsem děsný king - a i v oranžovém byl jistý sexappeal. Jenomže co teď? Dívky jsou k nim už nějak netečné - ano, proto levely nefungují! :-P
Ještě 4 minuty.
Právě jsem přijel ze státního kola dějepisné olympiády a ČT se mnou udělalo rozhovor. Ač jsem strašně trapný a házím kydy, sledujte všechny zprávy a můžete začít regionálníma dnes v 19,25 na ČT. Rudý šátek...
Volte mě!!!!
--Velký Esko
Teď si to po sobě čtu, možná z toho trochu prosakuje muj názor, ale to je jenom omylem, ten sem tam psát něchtěl:) Bylo to myšlený prostě jen jako holá odpověď na otázku, jak si představuju ten funkční stav.
Almad: Jo, souhlasím se Stoupou. Chtěl-li jsi slyšet sen, který se nesplní, prosím. Já si to přeložil, jako že bys rád slyšel, jak reálně by se dal systém zlepšit... :-)
Almad 22:18:12 28.11.2007 Jak si představujete funkční stav kol reputace a levelů?
Funkční stav si přestavuju tak, že všichni jsou strašně rádi, že existujou levly, chtěj se v tom pomyslnym žebríčku dostat co nejvejš, tak se snaží bejt přínosem, smysluplně diskutovat a píšou kvalitnější a kvalitnější díla. Tim pádem je pak celej server mnohem kvalitnější, páč rubriky nejsou naplněný blbostma. S reputací to samý. Plus ještě to, že všichni lidi co udílej repku jí dávaj naprosto objektivně a pomáhaj tim k celkový dokonalosti servru i jeho uživatelů. Závěr - Funkční stav reputace a levlů je absolutní utopie. Vždycky to utopie byla a taky vždycky bude. Proto nechápu, že se nad tim pořád ještě někdo pozastavuje, dyť je to uplně jasný:) Tolik k tvýmu dotazu.
A když už jsme u té rpgplanet...kdyby tu byl nějaký grafik a měl čas a náladu na jeden drobný designek okolo toho (kdo umí designy pro stránky, má to imho tak na hoďku), ať se mi ozve do pošty prosím.
anarion:
Díky za texty (reaguju tady a ne u stolu, protože to beztak není důležité a tam se do toho cpe nějaké oko), nicméně stále jsem si nepřečetl odpověď na svou otázku: Jak si představujete funkční stav kol reputace a levelů?
Ikonka uživatele anarion [pošta] NEW 13:32:33 29.11.2007
Almad: Plně souhlasím se Skorpionem. Pokud je na první pohled jasné kdo reputaci zneužívá, neměl by být problém mu reputaci na čas sebrat. Je to prostý trest, proč si stěžovat. Masivním vypnutím reputace pohřbíte totiž i ty, kteří by jí udíleli svědomitě.
Děkuji, že posloucháte, co říkám :-O
Na forum nepíšu, málo ho i čtu, protože není co, ale i tak bych chtěla vědět, JAK přesně je na serveru zneužívána reputace. Konkrétní příklad(y), prosím. A až je vypíšete, konfrontujte je s tím, co je o udílení reputace napsáno v Dračím manuálu.
Děkuji
Lyrie