Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Tak teď se ale opravdu cítím hloupě. Tři reklamy za sebou vypadají vskutku ošklivě a kazí to ráz fóra. Tedy, je pravda, že OT v opravdu hojných návalech také nebylo nic moc, ale teď je tu ticho a já nevím, zda je po boji či před bouří.

Moc netuším, co bych tu měla napsat, abych vypadala jako básničkář, loutkař či slepec hrající na housle. Zpestření… Takže… poslouchám Karla Kryla – Karavanu mraků a není to ani hip hop, ani metal, a přesto je to krásné. Kdo ví, zda je to tou atmosférou, melodií či slovy. Není to tak ohrané jako Anděl, Batalion. Přepadá mě pohodová nálada s nadhledem… Chce se mi smát tomu, jaký server je, ale to bude tím, že hodně z vás znám… Nebo to bude tím, že doufám, že to nikdo číst nebude? U mnoha stolů se zdá, že uživatelé píší monology. Dlouhé, nudné a samy pro sebe. Kdo by je četl, že? :oP

Jo a teď poslouchám Brichtu – Výlet do bájí, taky moc pěkné. Tak mě napadá, kolik lidí tu vlastně hraje Dračák? :oD

Už mlčím, stejně budu obviněná z toho, že tu plkám, abych sem vzápětí frkla reklamu…
Nuže…
Báje jsou plné zázračných šermířů a šípů v cíli, terčů královských,
na nitkách džin se schází, postavy dávných hrdinů…
čas po nich prachem jen hází,
nechce je tvořit zpět ze stínů,
když už padli…

Přeji pěkný večer…
*dívka odejde, pódium zhasne, rozsvítí se jeviště… duchové se usmějí a rozplynou…*

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Nechť Řím shoří v plameni pekelném,
žel v jeho chřtánu, já rozhodl se žít.
Ať jeho plameny, sežehnou duše,
co se mnou, rozhodli se žít.

Ať všechny křestany, mor na zem srazí,
ať v prachu špíny, a krve své prosí...
o život, který odepírám ji Já
Caligula, císař a bůh Říma.

Ve mě veřte lide Říma,
pro křesťany víry škoda,
já jsem zdědil svatý titul,
svaté slovo, svaté činy.

Já jsem vaše opora,
Já jsem váš pán,
Já z pekla vás vysvobodím,
než vás zase, do něj hodím :o)

No... pokus o troška poesie a dramatičnosti, ale téma zdělení, jakožto i u Pavetty je prosté:

Téma Caligula, Nero, Damokleciánus a jiné histotické perly. Pojďte se podělit o krvavé pointy, sexuálně výstřední sloupečky, nebo prostě se jen něco dozvědět...

Stůl Řecká a Římská Mytologie, Filosofie a Historie

ID stolu: 1949

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Nově rozhýbaná diskuze u stolů: J.R.R. Tolkien a vš kolem něj ID:28

Jejda co se to děje ID:1976

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Černá křídla,
slzy smutku,
bílá křídla,
činy skutku.

Sedím za stolem,
ležím pod stolem,
přemýšlím a tápu,
koukám do papírů,
a zas nechápu.

Čtyři hráči,
tři jsou spáči,
jeden rád si hraje,
z prstů příběh saje.

Čtyři hráči
na pavlači.
To už nám fakt nestačí.

Čtyři hráči,
pozornost je tlačí.
Čtyři hráči,
tři jsou spáči.

Pomož mi Bože,
trnité mám lože,
nevím nic,
chci však víc.

Kam je dám?
Co říct mám?
Co péct mám?
Co jim dám?

Projekt pro Zkvalitnění RPG má nové téma (ID 2238)!!
Příprava hry

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Takže Stroj času má již shrnutí + Alcatorovo pojednání na téma Časový paradox.

PS: Já si nemohu pomoci, ale ten Rayquaza má cool poznámky :-) Jen to rýpání by si mohl někdy odpustit.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Zombie: Myslím, že před těma co byly, říkal o těch příštích... Tedy o těch co budou tento rok.
A já Almadovi věřím.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Zombie: Já nejsem ty... bohudík :)

Uživatel úrovně 5

Spize: o kterých vánocích ?

Nathaka: přepisuj, přepisuj, jsem zvědav, kdy se dostaneš na 10 MB textu, jako já ...

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Pomalounku se přikrade a zapálí u svého stolu červenou lampičku. Jedno je jisté, v top hledaných výrazech je sex, proto je třeba nějaké masky, je to něco jako dání „sexu“ do metadat a dalších prvotinek. Vyšlo to jiným, tak proč ne jí.
Jen potřese hlavou, když si všimne diskuze kolem ní. Zrudne jak ta lampička, ale co nevidět se dá do kupy, vždyť je tu v roli bordelmamá! Stůl pohází několika sametovými šarlatově rudými polštářky, PardGalena, Errica, Almada (u těch to jde snáz, protože už něco červeného mají) a další (zlatá jde ještě taky, jen ta u té zelené se to snaží dohnat luxusními šperky) převlékne do šatů a dá jim paruky s tím, že jsou k nově příchozímu otočení zády, takže není na první pohled vidět do jejich krásných očí a vůbec je to nenápadná proměna...

Teprve poté se nalíčí, zhodnotí jej a nakonec se rozhodne světlo velmi ztlumit.
Pro štěstí pohládne kštici vlasů svého bývalého posla, kterou si svázala tak, že vypadá jako králičí pacička, upraví si korzet a pak svůdně přimhouří oči.

“Pánové a dámy, démoni, dráčci, andílci, broučci, spisovatelé i nezlomní hráči,“ začne si krást pozornost pro sebe, “pojďte k mému stolu, naše velmi…“ nechá vyznít ono „velmi“, “lechtivé téma ve čtvrtek skončí a už bude jen maličká pravděpodobnost, že se k němu budeme v nejbližší době vracet. Jsou to specialitky, pomůcky pro…“ cudně sklopí zrak, “zlepšení prožitku a…“ pohlédne na publikum jen na kratičký okamžik, jen se jí blýskne bělmo, “ zkoušení nových možností…“ zakryje si rozevřeným vějířem tvář, aby i ti pomalejší si uvědomili, že má opravdu zajímavý dekolt, “pojďte se zapojit a sdělte vaše zkušenosti s nějakou… chichi… hrou,“ zachichotá se a vykoukne zpoza vějíře.

Pak se otočí a silueta krásného těla (korzet je zázrak) ozařovaná rudým světlem vás žene do putyky ke stolu:

!Projekt pro Zkvalitnění RPG! ID 2238!

Uživatel úrovně 0

A všechno je tak,jak má být...

Ikonka uživatele Sethem Tartir

Uživatel úrovně 0

Alký hned myslí jen na to jedno.
A Pavettka je stejnou měrou aktivní jakož i atraktivní.:-)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

RPGPedizace doupěte proběhla. Pokud vám to nějak něco rozbilo, řvěte u bugfixu ;-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Alvator: Nejaktivnější... né nejatraktivnější :o))

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

anarion: Dyk je voblečená... :-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Pavettka: Měla by jsi dostat metál za nejaktivnější reklamní hostesku serveru :o))

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Chcete repku? Chcete čokoládu?
Pojďte ke stolu Projekt pro zkvalitnění RPG ID 2238 a napište doposud nezmíněný herní systém a obé si tím vydobijte. Repkou oslníte nováčky a dostanete se mezi mazáky a čokoládou na sebe nabalíte polovinu dračákovské ženské (ale i mužské) populace!!
A to za to stojí...
Dívky, vy se také neobávejte :) sice nevím, co bych vám nějak extrémního nabídla, ale tak.... pro život toho stolu udělám mnohé, tedy jako no... v rámci mezích slušnosti, dámy!

Uživatel úrovně 1

Ano, ale nemůžu o takové supr trupr příspěvky připravit Vás. :-)

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Falhir: Hele jo, Nathaka by toho schopnej opravdu byl...

viď Naty? :-)

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Takže... Chtěl bych pronést opravdu jen strušné hlášení, jež je mířené k pozornosti těch, kteří znají a navštěvují (navštěvovali) stůl Stroj času.

Rozhodl jsem se, že by bylo zbytečné odhodit tak zajímavou myšlenku stranou a více se jí již nevěnovat. Ale ona po nás - respektive po mně - žádá trochu pozornosti. Jsou tu skvělí diskutéři, kteří se v tomto oboru opravdu vyznají, ať už kvůli tomu, že umí "jen" skvěle diskutovat a vymýšlet, anebo proto, že prostě vědí, oč jde (viz Alcator).

A kvůli těmto faktům se nejspíš uchýlím k pokroku, neboť stůl je neaktivní více jak jeden měsíc. Sepíšu závěrečnou rekapitulaci, u které se zamyslím nad těmito hlavními faktory, které též zmíním: způsob cestování, kam se bude putovat, kdo bude cestovat do minulosti/budoucnosti, jakým způsobem se písaři budou střídat ve psaní kapitolek, "minulost lze či nelze změnit". Zkrátka se bude jednat o shrnutí, podle něhož se budeme následně řídit.

Takže... Bude-li mít někdo zájem, ať mi napíše do interní pošty a s čímkoli mi poradí, nebo se prostě optá. Uvítám pomoc, ale chtěl bych rekapitulaci sesmolit do zítřka. Děkuji za pozornost.

Uživatel úrovně 1

Falhir: Hehe, já bych byl klidně schopný psát kroniku i jen tak pro sebe, aspoň by mi do toho nikdo nepindal. :)
V současné době má ke kronice přístup kolem patnácti lidí, plus mínus pět.