Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Falhir: Já se rozhodl pro upravenou, obytnou a pojízdnou Karosu. Bude se jmenovat Kathana.

Smutná novina pro všechny. Dnes v 12:34 mi klekl disk. Rozdělaná díla, poznámky a dokumenty plus obsah Plochy jsou kompletně v loji.

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Já bych byl pro za chování starého dobrého Fóra římského.

Uživatel úrovně 1

Krw: A to už to není studený? :-P

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

ts... kakao je břečka... nejlepší je raní kávička a pak od 15 00 do 22 00 čaj v sangri-le :-P

Uživatel úrovně 0

FalviusV: Ne,ale brejle bez brejlí nevidím:-)

Ikonka uživatele Ithildur

Uživatel úrovně 0

Nathaka: Hm, to je pravda, málokedy mám poriadnu čokoládu...

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

Lerain: to se dva dny nemyješ?

Uživatel úrovně 1

Ithildur: No nevím, já jsem sice přes kakao taky ujetý, ale vodová tedy čokoláda není, pokud nesrovnáváš s tou z automatu. Ale v čajovně, joo, to jsou čokolády :B

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Ithildur: Ani bych neřekl, to bych spíš hodil na to kakao...

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

To záleží na kvalitě, tedy uměle vytvořené hustotě :-) Kakao je dobré, horká čokoláda taktéž, ale čaj o páté je nejlepší.

Uživatel úrovně 0

Nathaka: Jasné, bez kakaa neni DrD, lebo sa mi bez neho zle chystá :)

abbé: Tá je moc vodová, kakao je také... hutné?

Uživatel úrovně 0

Zkus koupelnu. Neustále si náechávám brýle na pračce a pak je hledám i dva dny:-D

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Není nad horkou čokoládu.

Uživatel úrovně 1

Ithildur: Ale, další vášnivý kakaář? :-D

Uživatel úrovně 0

Tak keď neni v chladničke, tak je v skrini, lebo tam je druhá časť kakaa - kakao. Keď vezmeš z chladničky mlieko a zo skrine kakao a dáš to dokopy, máš kakao.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Za ledničkou. Jako Kocour.

Ikonka uživatele Tinwen

Uživatel úrovně 0

Tak v ledničce taky není. Nemáte ještě nějaké místo, které by mě ani ve snu nenapadlo? třeba...nějaké místo, které by mě nikdy nenapadlo...

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Hledej ho v zeleném hájku. Jestli nebude tam, bude v ledničce, jak říká Ithildur.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

NW: Takže pokud jí nikdo neporadí je ztracena, protže kdykoli ji napadne nějaké místo už je tedy jasné že tam nebude když ji to napadne.:-)

Uživatel úrovně 1

Spize: Nemůžeš hledat tam, kde by tě nenapadlo hledat. Protože když tam začneš hledat, muselo tě napadnout tam hledat a pak už to není místo, kde by tě nenapadlo hledat. Takové místo ti musí někdo poradit, pak tě to nenapadlo a je šance, že to tam bude.