Nabíhá pomalu jako předtím takže je vše v pořádku:-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Půjdu trucovat.
Fórum promazáno. Ponechány pouze příspěvky relevantní a/nebo vtipné
(joa putyka vám nejspíš funguje)
Gandalv: Právěže sem si připíjel s lidma. To byla asi ta chyba ,)
PinHead: Pro někoho to je v podstatě dovolená.
Almad: tak to dopadá, když je člověk natolik "IT", že si připíjí se serverem....
Došel jsem si na pivo a spadla z toho Putyka.
Je tu něco co na tom esedí?
Almad informován, problém analyzuje, nový servšer objednán...
Ne, nerad bych šířil poplašné zprávy, ale mně osobně plkárna nechybí.
Tady by bylo na místě vyjádření někoho povolaného. Myslím, že není důvod k panice, ale nevědomost zabíjí...
PinHead: Jsme na tom stejně, ale ještě dopoledne jsem měla celý doupě úplně v pohodě... Včetně stolů v putyce.
hm teď mi jde putyka načíst, ale vypíše to chybu při vypisování stolu
Není to tak dlouho, co se objevila zpráva, že putyka prochází rekonstrukcí. Přičetl bych to tomu, ať už jako průběh, či následek.
Do roka a do dne máme Putyku zpět.
Vypadá to na dost velkou chybu asi možná systému, jelikož statistiky mi ukazují 0 příspěvků v putyce a a výpis reputace ukazuje u příspěvků v putyce keré byly ohodnoceny repkou že byly smazány z putyky ano NĚCO JE ŠPATNĚ
Lerain: tady je na místě to Tvoje: "Něco je špatně"
Huh...co to sakra je?
Lerain: Ono je to trochu jinak. Zkus na některý z těch stolů kliknout.
Čtyři dny tu nejsem a u žádného z mých 89 oblíbených stolů nenínový příspěvek. Něco je špatně. Aha,ony jsou prázdniny.
Prosím všechny doupáky, jež mají moje icq ve svém kontakt listu, aby mě kontaktovali (stále na tom samém čísle). Můj qip mi po aktualizaci smáznul celý seznam.