Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Nabíhá pomalu jako předtím takže je vše v pořádku:-)

Ikonka uživatele Syrus

Uživatel úrovně 8

Fórum promazáno. Ponechány pouze příspěvky relevantní a/nebo vtipné

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

(joa putyka vám nejspíš funguje)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Gandalv: Právěže sem si připíjel s lidma. To byla asi ta chyba ,)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

PinHead: Pro někoho to je v podstatě dovolená.

Ikonka uživatele Gandalv

Uživatel úrovně 0

Almad: tak to dopadá, když je člověk natolik "IT", že si připíjí se serverem....

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Došel jsem si na pivo a spadla z toho Putyka.

Je tu něco co na tom esedí?

Ikonka uživatele Mgr. Holger

Uživatel úrovně 8

Almad informován, problém analyzuje, nový servšer objednán...
Ne, nerad bych šířil poplašné zprávy, ale mně osobně plkárna nechybí.

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Tady by bylo na místě vyjádření někoho povolaného. Myslím, že není důvod k panice, ale nevědomost zabíjí...

Ikonka uživatele Fee

Uživatel úrovně 0

PinHead: Jsme na tom stejně, ale ještě dopoledne jsem měla celý doupě úplně v pohodě... Včetně stolů v putyce.

Ikonka uživatele PinHead

Uživatel úrovně 0

hm teď mi jde putyka načíst, ale vypíše to chybu při vypisování stolu

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

Není to tak dlouho, co se objevila zpráva, že putyka prochází rekonstrukcí. Přičetl bych to tomu, ať už jako průběh, či následek.

Uživatel úrovně 1

Do roka a do dne máme Putyku zpět.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Vypadá to na dost velkou chybu asi možná systému, jelikož statistiky mi ukazují 0 příspěvků v putyce a a výpis reputace ukazuje u příspěvků v putyce keré byly ohodnoceny repkou že byly smazány z putyky ano NĚCO JE ŠPATNĚ

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Lerain: tady je na místě to Tvoje: "Něco je špatně"

Uživatel úrovně 0

Huh...co to sakra je?

Uživatel úrovně 1

Lerain: Ono je to trochu jinak. Zkus na některý z těch stolů kliknout.

Uživatel úrovně 0

Čtyři dny tu nejsem a u žádného z mých 89 oblíbených stolů nenínový příspěvek. Něco je špatně. Aha,ony jsou prázdniny.

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Prosím všechny doupáky, jež mají moje icq ve svém kontakt listu, aby mě kontaktovali (stále na tom samém čísle). Můj qip mi po aktualizaci smáznul celý seznam.