No, Stoupo, já už spíš všechny ty klíčové znám osobně, takže pro mě to už není o jen internet. :oP
To bych se jinak nemohla mstít a ani bych nechtěla, protože by mi někdo, koho neznám osobně, byl prostě ukradený.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
omg...je to jenom internetovej server:D Nežerte to tak
Já budu o poznání stručnější... Nemám geny pro srdceryvné texty.
Nestydím se za to, že jsem si věřil a že jsem se považoval za nezlomného. A možná ani není třeba, třeba nejsem zlomený. Ale v každém případě jsem znuděný, jsem znechucený a jsem otrávený, protože neustále musím promazávat svoje stoly, hlásit nuly u svých děl, doprošovat se tribuna, aby smazal mutlinick či zablokoval ukradený účet. Na to já pěkně seru. Nebudu nic z toho dál dělat.
Mrzí mě to o to víc, že jsem nabízel pomoc, že jsem byl ochotný snášet třeba ještě víc posměchu, ještě víc narážek na mou mocechtivost a ambicióznost. Dělal bych to a dělal bych to rád, protože se mi tu donedávna líbilo a nechtěl jsem, aby to tady tak chcíplo. Jenže ještě víc než urážky, nadávky, otravování a provokace od dvou největších kreténů, co jsem kdy poznal, mě mrzí ješitnost a kyselé ksichty těch pánů nahoře, kteří budou trvat na tom, že vše zvládají a že mou pomoc nepotřebují. Ano, mrzí mě, že jsem byl odmítnut, přestože jsem za to nic nechtěl. Mrzí mě, že tribunovi tato situace vyhovuje. Jenže nemám právo mu nic cpát a kecat mu do toho... mám jen jedno právo, které právě využívám. Právo odejít.
Nechtěl jsem dopřát Snorchovi s Alfikem tu radost, ale už na tom nesejde. Ať si to tady třeba sežerou. Stejně už na tom nic chutného není.
A pokud to tady snad někdy bude zase fungovat, klidně se mi ozvěte. Já v to budu jedině doufat a rád se vrátím, pokud bude kam.
Otevřený dopis pro obyvatele serveru
Zase jednou přišel čas, aby bylo něco sděleno. Poslem svých přáních jsem já, stejně jako jsem matkou svých myšlenek, nuže, kdo chceš, čti, kdo ne… přeskoč tyto řádky a žij si blaze v nevědomí dál…
Milé osazenstvo serveru dracidoupe.cz,
nebudu vám říkat základní pravidla hry jménem „šikana“ ani té se jménem „arogance“, tuším, že je všichni znáte přinejmenším z doslechu, že? Víte, hodně z nás se tu zná na živo a role redaktorů jsou tu takové, že se těm lidem dá napsat do pošty a vše je v pořádku. Role jsou tu pro nováčky, aby věděli, koho mají následovat, kdo jim může poradit (nepleťte si to s výchovou, neboť z vlastní zkušenosti vím, že rady udílené kýmkoliv z rádců jsou vesměs objektivní). Kdo je redaktor není mentor, není diktátor, jen má na chvíli pastýřskou hůl a snaží se tak nějak udržet serverové stádo pohromadě. Každý náš příspěvek je jedno zacinkání zvonku. Každého zvonek je jinak naladěný, tudíž se dá i z doslechu zjistit, kdo je kde…
To víme, to známe.
Ale pak jsou tady pomocníci pastýřů a ty by měli být zmíněni také. Je hloupost pasáčka, neuposlechne-li varovné vrčení i kňučení v podstatě jeho nejlepšího pomocníka… Role nejsou pevně dané. Jindy si ovečka, jindy pes, jindy zaséváš trávu, aby se další mohli nasytit a jindy sázíš na pastvinách blín a blatouchy… ale co když se ovce i pasáčci stanou vlky a začnou drásat ony psy, kteří jim běží v ústrety, aby jim pomohli? Naběhnou s nadějí v očích do rozevřeného chřtánu vašeho Ega a vašich představ a vy? Proč skousnete? Upřímně, drahý servere, je mi jedno, zda mě máš rád, zda mě znáš nebo mě proklínáš, ale poslední dobou to tu hodně z nás přehání. Zahání do extrému a způsobuje dlouhé špatně hojící se rány. Ty, které pojilo kamarádství, pojí nevraživost. Zneužívá se tu důvěra, ignoruje se pomoc. Pravda bolí toho kdo ji říká, já vím.
Apeluji na vás, uživatelé, komunita není od slova bojovat, být nejlepší, utiskovat, ale od slov kompromis, porozumění, vyslyšení. Odsuzovat a šikanovat uživatele umí každé hovádko Boží, šikana je primitivní (ale bohužel velmi účinná) a zvrácená, nezapomeňte, že tady se nehraje. Tady jste sami za sebe a ty nicky… vždyť víte, že jsou to lidé, kteří vás už někdy viděli a mohou je tedy vaše slova ranit. Proč to děláte? Proč ničíte křehké hranice kamarádství a důvěry? To tak moc milujete, když vám někdo řekne „opovrhuji tebou“? Píšete si skóre?
Stížnosti na kladnou reputaci. Hyenismus. Ignorace ze strany všech.
Bylo by dobré, kdybyste se zase mírně přehoupli do objektivnosti. Už je to totiž moc a začíná to být trapné.
Jste zlí, ano, povedlo se vám to, bravo. Někteří se vám budou mstít, bravo.
Některé jste zlomili (mě, když jste mi bylo sáhnuto do soukromí), bravo.
Znechutili, naštvali (mě svým přístupem), bravo, BRAVO.
Dokázali jste jim, že „jste víc“, zahnali do kouta a plivli si na ně. BRAVO!!
Není to jen Snorch apod., ale je to i Suk a další… jistě, každý máte svůj důvod proč zlí musíte být (je tupý, mrzký, nicotný, snaživý, je hloupá, namyšlená…).
Nebudu tu sepisovat svůj odchod (neodcházím), Skorpiona bych v tom stejně nepředčila… přesto… server už není přátelské prostředí a to mi je líto… Už nejsme moc komunita, protože si nevážíme názoru druhých a už vůbec jejich pomoci. Hledáme (a nacházíme) jen to špatné. Závidíme a závisti propadáme. Šíříme fámy… upadáme…
Dobrou noc… servere… tohle není servršer… tohle je díra po granátu. Apokalypsa nechuti…
A tohle… to také za chvíli zmizí pod tunou spamu, však já vím, ale ty, kdo si to přečteš, prosím, zkus udělat drobné dobro šeptni pár dobrých slov tomu, kdo stojí zakutý v pranýři a neví proč (nemluv za něj, on to umí sám. Neoroduj za něj ve stylu „vy tupí idioti“, ani neudělej z jeho problému kauzu století, na které nejvíce vytěžíš ty) …
Dobrou noc,
Pavetta
P.S. – promiňte, že píšu, ale já se snažím neopouštět své kamarády
P.P.S. – promiňte mi chyby, promiňte i nevalný sloh…
P.P.P.S. – možná nějaké věty nebudou dávat smysl… přeci jen, je už noc…
Děkuji Darianovi a Sethemovi za bezva den plný přátelského povídání a společenských her. Díky!
-- Alký
Sethem spíše prohrává. :-)
doplnenie predchádzajúcej správy: Zato Sethem má nepríjemnú tendenciu vyhrávať.... aspoň v TransEurópe (len počkaj, zajac... teda Sethem!)
Chcete stráviť príjemný deň plný stolných hier? Určite zaraďte medzi pozvaných Dariana... fakt sa to oplatí :-)
Doufám, že se máte stejně dobře jako my zde v dalekých zahradách... scházet se v míru s přáteli ze serveru je fajn :-)
Ahoj, pokiaľ bol Tvoj nick, s ktorým si sa chcel prihlásiť, Werewolf Mikes, prosím, kontaktuj nášho tribúna, Suka, ktorý oznamoval, že sa mu má držiteľ tohto konta ozvať. Pokiaľ si to Ty, prosím, ozvi sa mu na mail. Nájdeš ho v sekcii Tvorcovia a redakcia. Pekný deň.
Měl bych menší dotaz na redakční část serveru neb kdo se stará o schvalování a registrace, proč se mi nejde přihlásiti do Dračí líhně? Díky přátelům na serveru jsem se sem celkem těšil a proto bych rád věděl, proč registrace (nejspíše) není spuštěna? Předem děkuji za odpověd.
Cohen: Ani jeden! (Samozejmě.) Kolikrát jsem člověkem?
Řekni mi, kolik multinicků máš a já ti řeknu, kolikrát jsi člověkem.
Co ty lidi k tomu mulťáctví vede? U Snorče to chápu, syslí si nicky do zásoby, ale některý ostatní?
Zdravim vsechny ve spolek a mam dotaz:
Rad bych mistni herni komunite dal na vedomost ze:
1) cinarska/modelarska dilnicka produkujici mimo jine herni miniatury, ktere Altar prodava jako miniatury k dracimu doupeti, ma od cervna vlastni dvoujazycny webik a e-shop
http://www.custommademinis.com/cs/e-shop/fantasy/
2) Pani remeslnici poskytuji sberatelum miniatur moznost zakazkove vyroby podle konceptu zakaznika. (pro cechy je to drahe, kazdopadne ta moznost tu momentalne je)
3) veskere nase miniatury byly pres zimu premodelovany, upraveny na klasicke symetricke podstavce a znovu odformovany. Novou radu poznate podle listy pod nohami, ktera zapada do libovolneho plastoveho podstavce se "slotou." Vyroba starych verzi s ovalnym podstavcem napevno odlitym na figure byla definitivne ukoncena.
4) Po prazdninach budeme organizovat barvirskou soutez. Vyhodnoceni bude verejne. Nejlepsi painty (nabarvene miniatury) budou odmeneny vecnymi cenami.
5) po prazdninach budeme organizovat soutez o nejlepsi 2D koncept na fantazi RPG single miniaturu. Vitezny navrh bude vymodelovan, zarazen do trvaleho sortimentu, autor ziska podil z prodeje miniatury vymenou za licenci na svuj namet)
--------------------------
Vyse sepsane info bych velmi rad nejak viditelne vyvesil na tomto webu. Ale nejsem si zcela jist kam bohuzel, protoze diskuznich for a vyvesek je tu nejak moc. Proto prosim nektereho z redaktoru ci zkuseneho uzivatele o fundovane doporuceni. Veskere navrhy ci feedback k soutezim ci miniaturkam uvitame, to jak tady, tak u nas na www.custommademinis.com Za nasi modelarskou bandu Vam preji krasny den, Setik
Ať dělám, co dělám, nedaří se mi schválit budoucího uživatele:
Werewolf Mikes
...pokud to zde čteš, zkus mě kontaktovat e-mailem.
A abych nezapomnel - mejte se tu a budte na server hodni, nebude tu ted nikdo kdo by vam ho opravil ,)
Breberka: Potom jsi nejspis udelala neco typu "ulozit heslo", popr. si byla u nejakeho zlouna, co mel keylogger (odchytavani vsech pismen z klavesnice).
Jinak pristup do databaze (ktery ma Legar a ja) nestaci, tam jsou hesla v hashovane podobe (cesta heslo -> hash je OK, cesta hash->heslo takrka nemozna), takze to bud nekdo musi chytat po ceste, nebo upravit kod tak, aby si odkladal hesla nekam stranou, cehoz jsem si zatim nevsim.
Bre.ber.ka:
To vyzvedá otázku, zdali někdo z redakce res někdo z nejvyšších, zneužil svých možností...
Chceš zde obvinit snad Legara.. Almada nebo kdo má ještě přístup k těmhle věcem... vlastně Suk... jinak nevim, z toho by mohla bt vnitrostátní aféra...
:-)
možná byste s tím mohli jít na Václavák. Jen tak to uslyší a uvidí největší množství lidí... :-(