Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Založen ROZCESTNÍK

který bude obsahovat přehled o dění na serveru, nových dílech, probíhajících diskuzích v Putyce, vláknech v MS i technických záležitostech. Najdete ho v mých statistikách nebo pod ID 2309.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Ony ty populární hvězdičky vždycky vyhasnou...pokémoni, temní páni, všichni jen čekají na další řadu, co si na nás ti producenti v tom svatém lese zase vymyslí...a před obrazovkou plyne život pořád dál, bez ohledu na to, co v té bedně běží.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

A: "Nebudu se s tebou hádat, ale poslední poznámku si ještě neodpustím. Jsi blbec, a tím končím rozhovor s tebou."
B: "Já že jsem blbec? Co to meleš, jak jsi k tomu došel, ty pitomče?"
A: "Už jsem řekl, že se s tebou nebudu hádat, protože jsi blbec. A jsi blbec proto, že jsi úplně blbej. Ale tím už opravdu končím, nemá to cenu..."

(tolik k smysluplnosti žádosti "komentáře do pošty")

Kdybys, drahý pokémone, rovnou zveřejnil první souhrnný příspěvek, a pod něj přispal stručnou noticku "Tento souhrn má usnadnit orientaci; pokud vám nic nedal, prosím, nevyčítejte mi to - někomu jinému mohl pomoci." , tak by nikdo neřekl ani popel. Ale číst tvé chvástání, jak jsi geniální, plodný a hrozně obětavý, sorry.

Uživatel úrovně 0

NW: Aktivisto. Víš ono nejde, jak dlouhou dobu nám to přečtení zabere, ale co nám těch prošustrovaných pár minut dá... mně nedaly třeba nic. Neříkám, že někdo, kdo to tady pravidelně nesleduje bude možná překvapen, ale takový člověk takovou esej nejspíše číst nebude(pokud nebude mít obzvláště dlouhou chvíli) naproti tomu člověku nebo uživateli co se tady dlouhodobě projevuje nebo to tu sleduje, to neřekne ani trochu nového. Já forum přestal sledovat už dávno. Upřímně... nic mi nedávalo. A dříve tomu nebylo o moc lépe, řekl bych, že ne Nathy jeden či několik příspěvků s tímhle nehne. Navíc podobný příspěvek patří spíše ke stolu Forum v Putyce.

Uživatel úrovně 1

A propos, tahle reklama je esteticky ta nejhezčí, co jsem zatím vyrobil.
Alespoň ve skinu Timmothy Gold. Tímto oficiálně prohlašuji Timmothy Gold za nejlepší skin.

Uživatel úrovně 1

Stůl Nicky alias přezdívky (ID stolu: 157)

vyhlašuje nové diskuzní téma:

Nejpitomější nicky serveru. Přijďte nám říct, který nick vám připadá vyloženě trapný, pitomý, hloupý nebo kýčovitý. V závěru můžeme i odhlasovat ten úplně nejblbější. :)

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Gurni: Pavettiny reklamy tady až zase takovou neskutečnou rychlostí nemizí, jak si můžeš všimnout.

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Anarion: to sice ano, jenže zatímco Pavettiny reklamy tady na foru mizí neskutečnou rychlostí tak u jmenovaného stolu jsou stále vidět. Výhoda toho, umisťovat reklamy jak sem, tak tam:)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Pavetta: A že zrovna ty patříš k těm nejplodnějším autorkám reklam :D naštěstí tvoje reklamy mají alespoň něco do sebe, ale máš pravdu, občas není na škodu připomenout kam tyhle věci patří, i když se bojím že se tohle bude muset připomínat tak každý půl-rok :)

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Uvědomte si, že forum by nemělo být primární věcí, kam se ukládají reklamy, proto mi dovolte představit vám stůl, kde vaše reklama zůstane nezahlcena a bude pochopena a zasáhne další uživatele:

Stůl Reklamy nejen na stoly v putyce

ID stolu: 1349
Zařazen v sekci: Obecná Síň

P.S. - Falhire, já vím, že to není nic moc, ale příště, kdybys uvedl ID a zařazení stolu, bylo by to jednodušší pro všechny (já vím, kdo chce a hledá, najde, ale tak...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Touto zprávou by jsem chtěl též masově zdělit jednu zprávu a to následující:
Snažíme se nyní lehce rozpohybovat Obrazárnu *viz. ofic. stůl Galerie* Proto by jsem chtěl pro takový pořádek v Obrazárně poprosit každého, kdo nyní v ní má příspěvek, aby zhodnotil, zdalipak je stále aktuální, zdalipak má smysl aby tam stále byl. Tohle se jistě netýká všeho, ale myslím že se pár děl najde, které by mohly být smazány už z hlediska že k nim není co říct, nebo jsou dávno vyřešená :)
děkuji
anarion

Ikonka uživatele Falhir

Uživatel úrovně 0

Otázka mířená k celému lidu: Je mezi Vámi někdo, jenž by se rád připojil k vytváření fantastického příběhu, ve kterém jest prioritou putovat časem? Struktura vytváření je již u konce, pracoval na tom úzký kolektiv uživatelů a poslední dva souhrnné příspěvky, takovou rekapitulaci, jsme sepsali já a Alcator, jemuž jsem převelice vděčný.

A tak kdo se zajímá, nechť navštíví stůl Stroj času a pročte si několik posledních příspěvků - však neuškodí, přečte-li si celou diskusi, či spíše nástěnku.

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

V síni vládl naprostý klid. Ticho narušovalo jen pravidelné vrzání ptačích brků, které se třely o pergamen. Skriptorium bylo poloprázdné, ale přesto se tu vznášely aury mnoha duší. Pět mnichů psalo listy Necronomikonu tak, jak jim to zadal představený…

Klany, syndikáty, cechy, řády, sekty

Tento stůl se zajímá o různá společenství, ve kterých se mohou lidé i vaši dobrodruzi vyskytovat. Poslední vložený příspěvek „Sekta věřících boha Shaada by Pavetta“ nastiňuje jednu z možných podob sekty. Pokud vás napadnou nějaké postřehy nebo vložíte svou vlastní podobu sekty, řádu, cechu… My, kteří to čteme, vám budeme velmi vděční!

Stůl Klany, syndikáty, cechy, řády, sekty
ID stolu: 2267
Zařazen v sekci: Dveře mnoha světů

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

“Bratře, dnes noc zahalí celý svět a mocní k nám napřáhnou své ruce!“ Choel se chvěl pod náporem vidiny dnešní noci. Svitek byl nalezen! Zimní slunovrat pozřel slabý den a nov, nov zardousill paprsky měsíce. Nastala Temnota.
Kdesi v dáli se ozvali tiché kroky, podle všeho dvou mužů, něco, někoho, táhli…

Technika hraní – herní část

Nechte se zlákat tajemnou mystikou okultních míst. Pojďte řešit, co je etické, neetické, nelidské a bestiální. Nahlédněte do zákulisí sekty bohyně Nanty-Kranty, nechte se unést vůní tlejících těl a formulí Nekromancie!
Ukázka hry: Temný obřad Nanta-Kranty
Hráči: Corwin45A, Nathaka Warrior, Karel Dolecek!!
PJ: Pavetká

Pojďte se podívat, prozkoumat temnotu a když tak navrhnout něco lepšího… nebo můžete zkusit potom jinou ukázku na stejné téma! To vše vám nabízí možnosti Techniky hraní! Pojďte a nechte se zlákat možnostmi, které vám já, Pavetta, jako správce stolu otevírám…

Stůl Technika hraní - herní část
ID stolu: 2105
Zařazen v sekci: Herna

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Hledám člověka jakéhokoli věku, pohlaví i (ne)vystudované školy. Jediné dvě podmínky jsou pokročilá (nikoli expertní) zručnost v programování internetových stránek (založeno na základních funkcích diskusních serverů) a ochota touto prací pomoci ve vytvoření internetového časopisu.

S lidmi, se kterými tento časopis tvoříme, máme jasno v koncepčních otázkách, základních problematikách, okruzích témat, systému příspěvků, velice uzkém systému přispěvatelů i v otázce vzhledu stránek časopisu. Jediné co z nás nikdo nemumí je to dostatečně naprogramovat. Předpokládám, že by to nemělo být zase tak těžké, ale se svými schopnostmi nemohu soudit.

Doména by měla být spuštěna v průběhu ledna 2009 jako prázdná ale funkční šablona, která bude moci okamžitě pracovat, příjmat a zveřejňovat články a vytvářet síť témat rozličných autorů.

Máte-li tedy někdo zájem a nějaké schopnostmi, napište mi do pošty pro více informací, prosím. I kdybyste jenom váhali a chtěli vědět další podrobnosti o celém projektu, jsem vám otevřený (nepíšu to přímo sem, protože jsme teprve ve vývojové fázi a nechci naše myšlenky dávat jen tak k dispozici).

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Tu kupodivu jsem zjistil, že stále jsou jedinci zde neznalý, obnovené Galerijní soutěže. Opravdu se jedná o první Galerijní soutěž, která sic na umření byla, leč nové téma se obnovilo a nový lidé přispěli :)

Prostě jsem tu opět a myslím ještě s lukrativnější nabýdkou. Informace o soutěži, najdete na Nástěnce ofic. stolu Galerie: ID: 1963 a nyní je vytvořena i sekce přímo pro soutěž. V Obrazárně, je nová sekce se stejnojmenným názvem. Doufám že právě zde najdete mnoho inspirace, kterak téma pojati.

Ps. Též bylo rozesláno pár hromadných zpráv uživatelům, u kterých jsem měl pocit. že by něco nakreslit mohli. Pokud vy zde máte kamaráda, který rád kreslí, maluje, skicuje, renderuje apod. dejte mu vědět :)
s úctou
anarion

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Stůl Rubrika Putyka
ID: 1342

V Putyce se všechno mění, zakřivuje, přetváří a formuluje do nových kabátců. Tyto zprávy se mnohých nedotknou, zvláště, pokud navštěvují své "booklé" stoly. Ovem, pro ty, kteří se zajímají o to, jak se Putyka vyvíjí, doporučuji navštívit tento stůl, kam teď Salmar o změnách napsal. Omluvte hroznou češtinu, mluvila jsem teď hodně německy a je docela ráno.. :o)) Až bych se probudila, zapomněla bych na to to sem napsat.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Cohen: Moje ubohá paměť má za to, že Holger měl jistý čas v popisku "Je jen malá zábava, když se peče čivava."

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Velké reklamy se zde míjí účinkem. Pro změnu tedy velmi malá reklama.

Larpvíkend 5. Hrejte komorní larp.

http://www.courtofmoravia.com/aktualni/larpvikend -5/

Ikonka uživatele Shadowmage

Uživatel úrovně 4

Holger. A asi to bylo ještě trošku jinak, mám pocit, že tam někde bylo slovo "jen"...