Poslyšte, kdo měl svého času v popisku "Je to velká zábava, když se peče čivava"? Holger, nebo Lischai? Řekl bych spíš Holger, ale Emiel mě znejistil.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Hou, hou, hou
U stolu Obdivujeme, chválíme, kritizujeme - Ptejte se i vy (ID stolu: 2305) mi nyní celý týden můžete pokládat záludné otázky a zjistit tak, zda jsem opravdu takový šašek, nebo to jen hraju.
To není pravda. Já se s reakcií neztotožňuji a také dostávám množství reputace. Sice mám jeden minus ale krom toho šest bodů.
Pro zájmce o dění v putyce: na rubrikovém stole je vyvěšena nová anketa, ve které můžete vyjádřit svůj názor o archívu putyky.
Pes: "Ano, všechno řešmě poštou" není věcné. Jen se podívejme kolem sebe, sem a do Putyky, co vše se řeší veřejně a kolik rozruchu a hádek to mnohdy natropí. Poštou se řeší máloco. A přitom je to často výhodnější varianta.
Pes (dle všeho Pozitivně Ekvalizovaný Styl):
všichni nepotřebují číst dohady několika uživatelů o jedné reputaci... a už vůbec to nepotřebují číst neregistrovaní, kterým naše forum ukazuje, jaké jsme tady trubky... na důležité věci máme aktuality, rubrikové stoly v putyce, vývěsku...
Pokud chceš něco vyřešit, je pošta tím nejlepší nástrojem. Pokud chceš ovšem jen žvanit, pak jsme někde jinde.
To, že někdo někde hodí repku nebo někde někdo rádoby filosofuje o smyslu serveru atp. ... to není nic o tom, co se na serveru nebo se serverem děje, to je o tom, co se děje mezi 4 měšťany. Promiň, ale jsi vedle.
Komunitní důvod? To že se člověk na serveru chová jako prase, to hold nemá nic společného s tvorbou a přesto to není tolerováno, připadá mi to celkem vpořádku a pokud někomu ne, pak by si měl posunout hranice svých zvykolostí zde na serveru.
Ale pokud chceš aby bylo po tvém, tak není problém putyku až na rubrikové a tématické (k DrD) stoly uzavřít a pak nebude moci být nikdo smazán kvůli tomu, co ty tak špatně nazýváš "komunitním důvodem". (a teď naprosto vážně, o radikálním osekání putyky uvažuji pořád víc a víc)
Vlastně ani pořádně nevím, jestli si pod tím představuji to samé co ty (myšleno komunitní důvody). V životě jsem jako důvod smazání uživatele neuvedl "komunitně nevhodný" nebo něco podobného. Promiň, opět jsi mimo, nejspíš by si chtěl, aby to tady vypadalo jako v chlívku, jinak tě nechápu.
Já zde reputaci nerozdával, mohou to dělat zelení, červení, fialový ... ptej se jich všech, je to asi 60 uživatelů. Proč za to dali repku? Zřejmě si mysleli, že na tom co dotyčný říká něco je, to už tak nejspíš bývá.
Tvé otázky k rádoby zamyšlení mi připadají naprosto zcestné a nesmyslné, no, třeba ti na to něco hezkého napíše i Mel, z lidí jako ty měl tuším vždy skoro stejně velkou legraci, jako z redakce :) <3
P.S. - pokud jste uživatelem serveru a nemyslíte svůj názor dost vážně ani na to, aby ste se pod něj podepsali, pak je mi vás tak trošku líto :-( ... to se bojíte, že vás smažu z "komunitních důvodů" za to, že řeknete svůj názor?
To je přeci hloupost.
Jako příklad vám může být Marsia, která na serveru slušnou formou prezentuje své názory (často odlišné od redakčních) a já to cítím jako velký přínos a ne jako něco, za co bych ji chtěl zmrskat reputačním holo bičem.
Ano, všechno řešme v poště, ostatní nepotřebují vědět co se na serveru (se serverem děje).
A jedna otázka - když je server založený na tvoření děl, tak proč jsou někteří tvůrci mazáni "z komunitních" důvodů?
A ještě jedna malá k zamyšlení - proč na foru dostane kladnou rpeutaci jen ten kdo se plně ztotožnuje s redakcí (nemluvě o tom které nicky sou dvojitě zelené)
Co vím, tak by Mel mohl být zárukou kvalitního poslechu, takže pokud to klapne tak se tam - s trochou nadsázky - ukážu kvůli němu.
Ad Saladin: /úsměv/
Ad Melegant: Myslím, že jsi měl kontaktovat Maveva a zkusit se s ním domluvit (což by neměl být problém) ... udělej to a já věřím, že pro tvoji přednášku místo najdem.
Rovněž si myslím, že se z toho dělá zbytečné drama a lidi mluví aniž by věděli o čem. Žádná finální rozhodnutí zatím nepadla, ale někteří trojčí.... škoda slov.
Mýlíš se přinejmenším v jednom, Mele, rozhodně na Tebe nikdo nezapoměl.
A esli Ti Mavev (bo kdo) smazal přednášku, přece jí tím nezrušil. Pokud je dobrá (hádám, že jo, jak znám Tvůj intelekt), své posluchače si najde.
Krom toho mám neodolatelnou touhu všem sdělit, že jsi skvělý.
Je to jen pár měsíců. Skutečně jen chvilka oproti tomu, jak dlouho a jak pravidelně jsem tu pobýval. A už jsem absolutně zapomenut. Jen sem tam někdo během "pěti minut nenávisti" vzpomene mé jméno, to je všechno.
V pořádku, nebudu rozebírat to, jací jste u Šajtana zabedněnci - koneckonců, aby jste to skutečně začali vnímat, musí vám někdo lámat nohy nebo vařit ruce.
Nevadí, nemám v úmyslu ani jedno (zatím). Chtěl bych říci jen pár slov ohledně programu na PgC. Jestli to budete chtít mazat, udělejte (si) to. Požádám někoho, aby to zkopíroval k oficiálnímu stolu, přeci jen pár lidí tady ještě znám.
Bylo by zbytečné se vás pokusit přesvědčit o tom, že se svými třemi modrými, dvěma oranžovými, jedním fialovým levelem, hojné účasti na serverových akcích a pořadatelskými aktivitami jsem něco jako zasloužilý uživatel (čímž se - vzhledem k tomu, jak tento server teď vypadá - rozhodně nechci chlubit, jen bych byl rád, kdybyste si to uvědomili). Ale váha mých takzvaných zločinů je prostě strašlivá, takže si nezasloužím být vyslechnut, já vím, blablabla. Slova, slova, slova. Popojedeme.
Po konci minulého PgC (kdy jsem mimojiné zpochybnil Mavevovi organizační schopnosti) jsem OFICIÁLNĚ OZNÁMIL PŘÍPRAVU PŘEDNÁŠKY PRO DALŠÍ ROČNÍK. Přislíbil jsem to, vybral jsem i docela atraktivní téma se spoustou možností. Přesto poté, co jsem byl navěky vyhnán, zmizela bez vysvětlení i má přednáška. Asi proto, že jsem fakticky moc zlej kluk. Když mi bylo přeposláno, že to všechno "je prostě jen nějaká chyba, no" (přičemž několik vážných ksichtů se samozřejmě muselo pustit do toho, že já sem už NEPATŘÍM), trochu jsem se pousmál. Pochopitelně, že to JE chyba. Nikdo se na mě totiž rozhodně zeptat NEMĚL. Nevadí.
Tímhle chci jen oznámit, že na přednášce jsem už začal trochu pracovat (pochopitelně se pro to nepřetrhnu). Na PgC přijdu, kvůli lidem, se kterými si chci promluvit. A kvůli lidem, které si chci poslechnout. A pak tedy samozřejmě kvůli lidem, které asi budu muset podříznout. Hahahha. Vtip.
Tohle je mé vyjádření, mé prohlášení. Užijte si jeho mazání. Několikanásobné.
s pozdravem a úsměvem
Jak jsem poznal(a) DRD? ID:126 Jak se říká změna je život a tak trochu odbočíme od hlavního tématu stolu(které nadále průběžne může pokračovat), otázka na vás všechny zní: Jak vypadala vaše první hra, jakou jste měli postavu, jak daleko jste se dostali a hlavně jak jste zkončili(smrt, absolutní výtězství aj.)
Tobša: Pokud vím, tak tam nikde takový stůl sám o sobě není. Dalo by se ale určitě najít pár diskusí, kde by mohlo přesvědčení sehrát tématově sekundární roli.
Rovnou ale mohu říci, že pokud takový stůl založíš, nejenom že v putyce nebude spadat mezi koncepčně problémové, ale naopak mezi ty se zaměřením správců na udržení.
Nevíte někdo, zdali je v Putyce někde stůl, kde se probírá přesvědčení?
Zvu všechny tvořitele, kteří mají zásobu zajímavých nápadů, a samozřejmě také diskutéry ke stolu Nové Bytosti . Jedná se o stůl s účelem rozvinout pouhé nápady s potenciálem docílit pěkného dílka, nebo jednoduše rozpracována díla, jež však zatím zřejmě namají na to, aby byla vložena do Moudré Sovy, natož pak odeslána do rubriky. Anketa je vytvořena, a tak už je konečně možné zrealizovat myšlenku stolu (po dlouhém a namáhavém rozepisování tvora Mlhoše Bahenního).
...jak řekl Barbar Cohen.
Ono to není vůbec složité, stačí na to nemyslet a žít ze dne na den s vírou, že redaktoři a programátoři vědí, co je pro server nejlepší.
Páni, já nevěděl, že je to tak složité. Vždycky jsem měl za to, že server Dracidoupe.cz je komunitně diskuzní tématický server s rubrikami pro zveřejňování taktéž tématických děl. Zkrátka, nikdy jsem neměl potřebu myslet si, že internetový server musí mít nutně jen jednu funkci hlavní a ostatní vedlejší.
Ne. doupě je rubrikový server, to vím dokonce i já. Chat, putyka, forum, cokoliv dalšího jsou prostě běžné věci nalepené na rubriky, které tvoří jádro serveru.
Suk: Ehm, není DraciDoupe.cz diskuzní server - s diskuzním tématy týkajícími se hry Dračí doupě?