Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Krwe, to budu rád, družince přijde každá ruka k duhu.

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

Polštářová bitva

Kdy: Ve čtvrtek 17.prosince (zítra)
Start: 18:55
Kde: Pod orlojem Staroměstské náměstí
GPS: Loc: 50°5'13.329"N, 14°25'14.551"E
Pomůcky: Poštář – na velikosti nezáleží
Doba trvání: 1 minuta
Popis: Přijď včas, radši dříve. Skryj polštář, ať jsi v anonymitě. 18:55 zapíská píšťalka. Vytas polštář a vrhni se na nejbližšího člověka, vybaveného polštářem. Dobrou zábavu!

Na Facebooku je momentálně přihlášeno 2000 lidí, další 3000 "možná". Kdo ví kolik lidí se o tom dozví z hromadných mailů, ústně apod. Přijďte!

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Já se možná stavím... ale žádný pu ehr, jo?:-D

Uživatel úrovně 0

Místo toho, abyste se stavili a zahráli, tak krafáte¨.

Ikonka uživatele zerafel

Uživatel úrovně 5

Medvěd Větvovec: Chlape, mám sto chutí ti dát tady za to repku :-D

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Sethemovi: No veru, stáva sa - i v lepších rodinách...

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

To je ten správný aktivní přístup k životu.

Uživatel úrovně 0

...kdybys radsi sedel v hospode a chlastal...

Uživatel úrovně 0

Koncoroční open gaming u Saladina. Temného. Polštář s sebou. DnD fantázy Rejk 2.0. Účast kohokoliv rpg pozitiv vítána, nových tváří též. Více informací putyka Zlodruzi id 888 (!).

Sal out (/)

klikklikklik

Wow

klikklikklik

(!)

Ikonka uživatele Sethem Tartir

Uživatel úrovně 0

A to si říkáš redaktor Hřbitova, Dariane? To nekontroluješ, co ti přibylo u nejnovějších děl za příspěvky... ts-ts-ts. Pak bys shlédnul mou kritiku Seveřana a v ní našel zmínku o tom, že tu repku jsem ti udělil druhou za tu odvážnou interpretaci.

:-P

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Na príjemnejšiu nôtu: Ďakujem neznámemu darcovi reputácie. (Zas neviem určiť, o koho ide.)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Ale nedívejte se k dílu Ochránce, protože jsem se taky uměl chovat jako pěkná bestijeje.

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Rád bych pozval všechny uživatele k brilantní ukázce hyenismu a toho, jak dobrý pocit v některých uživatelích vyvolává pocit moci a nadřazenosti autorovi. Navštivte dílo Ochrana před sněhem v rubrice Hraničářská kouzla od nováčka Tarkana de Lagora.

Jistě neuškodí, když hned potom vyrazíte ke stolu Kritika & hlasování (Firefanatic, ID stolu: 1735). Je to vynikající stůl obsahující spoustu dobrých myšlenek. Také nabízí příjemné srovnání, jakou filozofii zdejší kritici vyznávají oficiálně a jak to následně vypadá u děl.
Že se tento trend trhání děl a ničivé kritiky přenese i do Moudré sovy, to jsem nikdy nečekal, ale bohužel je tomu tak, jak se můžete v současné době přesvědčit.

Závěrem bych také barevné uživatele rád pozval k hlasování v soutěži O Hlavu Zlatého Draka, která je mimochodem co do počtu nominovaných děl druhá nejslabší za celou historii serveru.

Přeji hezký den.

Uživatel úrovně 0

Ne! To ne! To by přece podrylo celý koncept naší milované republiky, bylo by to nanejvýš protiústavní! Těžko bych hledal něco, co by se víc příčilo mos maiorum!

Uživatel úrovně 0

Takže k tomuhle to celé vedlo, bratře kašlátore? Všechny ty vtipné glosy, komentáře plkařů, stěry, to všechno jen za zrušení Fóra?

Uživatel úrovně 0

Ano! Smažeme Putyku a přesuneme veškerou diskusi na Fórum!

Uživatel úrovně 0

Já věděl, že nám ta krásná mírumulovní diskuze o RPG nevydrží moc dlouho. A příspěvky začínající "Milý Salmare" si buď pletou Salmara s Ježíškem, nebo jsou plné slušného...nesouhlasu, proč ne.
Vono kdybyste totiž chtěli, můžete z fora do putyky přesunout diskuzi úplně ovšem, jakékoliv téma, které se vám z nějakého důvodu nelíbí nebo nehodí, se dá napasovat na nějaký stůl - a i kdyby ne, je tu víc než dost hyperaktivních živlů, které očividně nemají na práci nic lepšího než pěstovat nové stoly jako houby po dešti.

Ty já, Salmare, jsme tu kdysi bojovali spolu s naším (ano, naším, není totiž jen můj) čuníkem Bonem. Bojovali jsme za to, aby se na fóru dalo hovořit o čemkoliv, samozřejmě v mezích slušnosti.
Co se týče politiky jako témata k diskuzi...všichni jsme přece egoistické kapky ve velkém narcistickém moři. Jakékoliv téma, které může zviditelnit přímo nás, je atraktivní k diskuzi. Pokud o něčem nic nevím, nemůžu se tím zviditelnit, nedělá mi ani potěšení o tom diskutovat.

Forum zbavené emocionální průjmů, těžkých argumentačních závaží? Forum plné suchých, stupidnách oznámení? Forum, kde neteče krev, kde rostra nezdobí hlavy nepřátel republiky, kde v davu nečíhají najatí gladiátoři s holemi a kameny?
Někdy je únavné, ale chceme o něj opravdu přijít?

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Omlouvám se za výpadek, výtky směřujte na Markuse z RPGFóra, který ten server shodil a ví o tom ,)

Ikonka uživatele Elvisův_duch

Uživatel úrovně 5

Nyní však nastává zajímavý jev, neboť slovo fórum ztrácí svou původní platnost a stává se synonymem pro jakousi vývěstu či aktuality, kam však má možnost přispívát i standardní uživatel... (pozn. na okraj)