*Lerain mlčí. Všichni vědí, co tím myslí*
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Mlčení může být způsobem vyjádření názoru, ale pouze za podmínky, že okolnosti a kontext dávají jasně tušit, k čemu autor mlčí. Mlčí-li obecně všichni a skoro všude, těžko to lze považovat za výpověď.
Skorpion: Seš borec, pokud z mého mlčení poznáš, co si myslím.
I mlčení je způsob vyjádření názoru...
V Putyce se se mnou nikdo nebaví. Je tam mrtvo. :-)
Kurnik, to nemáte Stôl o ničom? Bez urážky, robíte z Fóra ohlasovňu požiarov, ktoré - niektorí - sami plánujete zakladať. Choďte plkať inde.
Textoris: Leckterý redaktor ohlašuje svůj odchod v Aktualitách, Alký si dokonce k rozloučení udělal stůl, nám smrtelníkům asi nezbyde než rozplakávat davy na Fóru. :B
Nehlupni, tady se spamuje.
Zde se ohlašuje odchod?
axel: Asi jako většina lidí. Má to nějakou skrytou myšlenku?
Nathaka: Vedle toho předpokládám, že se na server většinou přihlašuješ z domova;-)
Lerain: To ne, ale vracím se s hláškou: "Já zase odejdu."
Alcator: Jo, nějak tak, i když myslím, že mě k tomu vedly jiné důvody než Cartmana, snad o trochu pochopitelnější a závažnější. :-)
... zhruba ve sylu SouthParkového "S**u na vás, jdu domů"
Lerain: Jeho řeči na rozloučenou jsou podstatně delší...
Nathaka je jak terminátor...až na to, že odchází bez hlášky "Já se vrátím!"
axel: Nein, vrátil jsem se, abych mohl opět (grandiózně) odejít. :-)
Nathaka: Takže jsi vlastně končil jen proto, aby jsi se mohl vrátit?:-D
Touha po grandiózním a novém začátku.
Nathaka: Jen tak pro zajímavost, co tě nalákalo zpět po tom asi měsíci??
Ano, já i končíval grandiózně.