Tex: Nebyla moc konkrétní. Říkala, že jde pod skalpel a že do ní budou strkat kamery (pozor na interpretace, tohle je myšleno doslovně;-)). Má ale evidentně dobrou náladu a je veselá, takže to snad není nic vážného (a nebo jí doktoři neřekli, že je to vážné:-D).
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
to axel: a co ji operujou? jak moc je to vážné?
Vzkaz od Marátky: Zítra kolem poledne ji budou operovat, takže jí všichni máme držet palce, ať to dobře dopadne.
P.S.: Pozdravuje vás.
Samurai ne na místě kde jsem to našel je napsáno svolení k použití toho tagu <IFRAME src="http://www.dracidoupe.cz/novinky.php" scrolling="NO" width="120" height="150" frameborder="0"></IFRAME>
Tohle je ten tag
smycmo, a neporušuješ tím autorska prava?
Smycma: Uaaarghhh xD je to s C xD ale jinak máš pravdu to tedy nepromítají...
Stůl O nejhezčí Ikonku
by anarion
[stará dobrá soutěž se vrací...] ID stolu: 2308
Zařazen v sekci: KLANY - KLUBY - KLIKY - KOMUNITA
přihlaste se ještě někdo nebo se naketa nikdy nerozjede:-)
Demonik ale předpokládám že tobě se na stránce nepromítají nové články v rubrikách...:-)
Nj.. taky jsem neodolal abych jeden k sobě neumístil :)
skorp: 11 701 jeden je mlj dal jsem si ho na svůj web...:D
// Na tento server vede 11 700 odkazů... :-) Jenom taková statistická vsuvka.
Nerad ruším vaše naivní a pokrytecká prohlášení o tom, jak se vypravíte do nemocnice s velikou kyticí sněženek, ale mám velice šokojící reklamní oznámení!
Jak jistě všichni víte, blíží se
VELIKONOCE,
velmi tradiční to svátek. Jeho skutečnou hodnotu budeme se zatajeným dechem zjišťovat u mého výsostného stolu
Odeon!
(ID 2146)
Kde se utkám JÁ a velevážený uživatel a redaktor tohoto serveru, mistr Corwin45A. Diskuze se započne někdy v průběhu příštího týdne. Bližší informace u stolu Odeon – diskuze (ID 2147)
(Vím, že téma zní nudně, ale nemějte strach - diskuze bude plná krve a historie. A čokoládovým kuřátek.)
Dále účinkují:
- Jan Hus
- Náš Spasitel
- Pilíře
a
- tisíc slonů!
opakuji, pokud budu moc, přidavam se
Nathaka: Jak jsi řekl, jistě nebudeme jediní. A dále: mnoho z nás se zná s Marátkou osobně, řekl bych, že je pro nás více, než jen "spoluuživatelka" tohoto serveru. Ovšem byl to jen nápad, možná se ani neuskuteční a rozhodně nebudu nikoho nutit nebo přemlouvat, aby se přidal.
all: lidi hlasujte u Galerijní soutěže... zatím je jen velmi málo hlasů... stačí se kouknout na obrázky, přečíst si pravidla a napsat jednoduchou poštu... nebolí to, nebojte :)
Dneska jsem nebyl ve škole, mám chřipku. Nechcete se na mě někdo přijít mrknout? Můžete rovnou vzít flašku nebo doutníky...
anarion: Pokud nikdo jiný nepřijde (což u Marátky samozřejmě platit nebude), tak nejbližší.
Nathaka: Proč nejbližší?
Skorpion má pravdu... v jistém ohledu. Copak není smutný, když ležíte v nemocnici a vaši nejbližší, kteří vás tam přijdou navštívit, jsou uživatelé jednoho komunitního serveru?
Rozhodně jí pozdravuje.