Musíte rozebrat ty ploty, spálit stroje, dělníky pověsit na větve a samy sebe prohlásit za sektu, ktera uctiva ty stromy. Pak, anarione, o vás budou natáčet zprávy i do speciálních vysílání...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
No.. tak to nakonec bylo jenom v odpoledních telebizních novinách...
A ještě nám teda patří titulní strana Krkonošského deníku :D
Ps. Stejně to na Nově tak sestříhali, že tam bylo takl 10%mluveného projevu :)
DEN DESKOVEK ANEB PALUBA V KNIHOVNĚ SMÍCHOV
Knihovna Smíchov
Nám. 14.října 15
Praha 5
Svět deskových her je jako neprozkoumané moře plné nebezpečí, ale i nových objevů a překvapení. Nasedněte s námi na PALUBU fantazie a vydejte se objevit tyto neznámé světy.
Vaším bezpečným přístavem bude knihovna Smíchov!
Ve spolupráci s klubem deskových her Paluba (Lidická 40, Praha 5) jsme pro vás ve vybrané čtvrtky od 16:00 hodin připravili možnost vyzkoušet si a zahrát rozličné množství nejen deskových her.
NEJBLIŽŠÍ SETKÁNÍ : 30.4. 2009
Připraveni na Vás budou hermani z klubu deskových her Paluba, hezké ceny pro nejlepší a kdejaká překvapení.
Spize: Mé triko METALLICA omluvu přijímá, zbytek si jí nežádá. Jen mé glády ti vzkazují, že ti nakopou zadnici:-P
Pak ještě můžeme zmínit ty, co by se oblékali kdečím, kdyby ovšem mohli a měli čím :)
Omlouvám se všem uživatelům, kteří se {necítí být geeky nebo asociály nebo tvory nedisponujícími schopností se oblékat} A {cítí se býti uraženi mým příspěvkem z "18:09:23 21.04.2009"}.
(Čeština je nádherná věc.)
"no tak my tady protestujem proti kácení těchhle nádhernejch listnatejch velikánů, jako stromů. No, a já jsem teda jako nějakej Jirka z dračíhodoupěte cézet. Tak se tam registrujte, je tam fakt prča."
Spize: Netvrdím, že nejsem vábus, ale raději bych mluvil za sebe.
anarion: Měl jsi je pozdravovat a o doupěti jim klidně říct :) Takže, jestli jsem to správně pochopil, tak bagry ještě nezačali bagrovat, nebo už nějaký z těch starců zařval?
Stůl Brouzdaliště ID:12
Nová informativní anketa tak prosím hlasujte,
Škorp: ...Ale my jsme geekové, asociálové! My se neumíme oblékat!
Doufám, že jsi neříkal nic o DračímDoupěti.cz, ať si nemyslí, že se neumíme oblékat... :-P
cheche... tak jsem byl v odpoledních televizních zprávách na Nově.
U nás v Turnově se rozhodli pokácet kolem 20 pěkných stromů v jedné z nejhezčích ulic: Skálova. Některé stromy mají i přes 100let. V oné ulici se nachází naše šperkárna (umělecko - průmyslová škola) a jakožto správní studenti máme stromy rádi :)
Udělali jsme protest... sepsali jsme petice, zabránili jsme bagrům v práci... přijela televize Nova... udělala reportáž. Je to krátké... ale já jsem tam také. Jeden student v sepraném maskáčovém tričku (dneska jsem si vzal dost otřesný oblečení :D
Takže se koukejte večer na zprávy... asi tam budeme taky :D
Ps. Pak přijela i Česká televize... ještě nevím kde a kdy bude vysílat... ale ta byla mnohem příjemnější, než ta bulvárová Nova :)
zatím
Zdá se ti to málo?? Jsou občas i úseky kdy je tu člověk naprosto sám
týýýý krááávo...dva online lidi...to sem eště neviděl:-O:-D
axel: No smáznul jsem to sorry:-)
ALe máš pravdu je to trefné, přesné, výstižné, takže si dej bacha na svůj ciferník... jenže ciferník serveru není třeba jen udržovat ale pořád ho obohacovat což se dějej méně a méně.
smycma: To beru jako urážku:-P
Teď vážněji - věřím, že server ještě nějakou chvíli přežije, dokonce bych si přisadil k Nathakovi (možná bych jen zvolil méně důležitou část těla, např. malíček levé nohy;-)).
Na druhou stranu se může kdykoli něco stát - nic si nenalhávejme, aktivita je nízká. Před třemi měsíci jsme shazovali vinu na zkouškové období na všech VŠ, ale nyní už se to tak říct nedá.
Musím se pochválit - srovnání s krásou mi přijde trefné (jen možná ne každému přijdu krásný:-D). Dokud se budu starat o svou krásu a všichni v mém okolí budou mou krásu respektovat, hájit, pomáhat mi k ní atd., zůstanu krásný, jakmile se na mě vykašlou, bude mé kráse konec. Přirozeně, s postupujícím věkem bude má krása uvadat, avšak i ve stáří si mohu zachovat silné charisma.
Samozřejmě se může něco stát - někdo mi rozbije hubu a pořeže obličej, autonehoda, požár atd., a z ničeho nic o svou krásu přijdu.
Stejně je to i se serverem (snad nemusím popisovat, tohle si každý umí vyložit sám;-)).
P.S.: Nemějte mě hned za narcistu, je to jen přirovnání, kde jsem přirovnávané osobě dal jméno já (s malým písmenem a se skloňováním v první osobě).
Ale stejně si myslím, že jsem krásný:-P
To "končí" bylo v úvozovkách. To, že nechci dělat něco, co se mi zdá zbytečné, budeš muset, Nathako, bohužel přežít... Snad to nějak zvládneš.
Tím "končí" jsem měl na mysli to, že přeci jen už se nepočítá s dalším rozvojem, protože se bude více cílit na RPGplanet.cz & RPGhráč.cz. Proto budu raději, až najdu po matuře čas, věnovat svoji energii a čas věcem, o které mě Almad požádal, také bych rád trošku pomohl RPGportálu, jeden skin jsem tam již zplodil (Autumn), tak proč neudělat druhý...
PS: Ano, serveru bude setrvačností dožívat a pokud uvidím, že je ta setrvačnost dlouhá, třeba si najdu čas i na tento server.
Samurai: Server je věčný, jako moje krása;-)
No jasně. Já bych řekl, že to myslel jako vtip. Přecejen ,jednou zkončí určitě .-P
NW: Nevím skorpe, ale tohle šíření poplašných zpráv, to už tu bylo tolikrát, tak zachovejte paniku a žádnej klid:-)
Kdesi jsem četl almadovo vyjádření že by snad neměl být problém i po spuštění RPG Planet což je v nedohlednu by měl server pokračovat dále... ale je to jen moje matná vzpomínka.