možná by to chtělo server na chvíli vyhodit z provozu:-) vyhnat lidi i někam jinam a po nějakým tom tejdnu... já bych ho klidně vypnul do konce prázdnin třeby by to tu jelo... mám ověřené že několikatýdení-dvou měsíční pauza prospěje... /nemyslým tím ty kecy co tu furt sou děte ven a podobě si seďte doam ale server bych na měsíc uzavřel a 1.9.2009 0:00 bych ho zase nahodil
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Bohužel, stav fóra, putyky i rubrik jde dolů. :-( Cenzura, nuda, kamarádíčkování (je to kamarád -> 5* apod.). Nesmyslné postřehy a rozbory redaktorů u děl. Někdy si prostudujte redaktorská rozhodnutí - třeba i čaji...
Cenzura, bez odezvy. Cenzura.
Spize: Hraj poker;-) Jestli ho neumíš, hraj na fejsbuku a nic neprohraješ. Jestli ho umíš, hraj skutečný poker a aspoň něco vyhraješ.
A nebo se nauč na nějaký hudební nástroj, jestli ti hazard není milý.
Rahven: Ale to bych musel jít ven!
(Ono to sice je podaný jako fór, ale to blbý na tom je, že to myšlený ouplně vážně.)
Spize: Já třeba hraju airsoft. Jinak hezký vtip. :-)
Rahven: Cože? A co budu jako dělat celý ty hodiny a dny a týdny, když ne vysedávat on-line a čekat až někdo napíše něco k nějaký diskuzi, he?! Víš vůbec co to povídáš?!
Tady stížnosti všechny obtěžují. Má zkušenost mi říká, že nejlíp si server užijete, když si na nic nestěžujete, i když se vám to nelíbí, když jste ke všem vstřícní, kauzy a hádky si spíš jen čtete a hlavně když sem chodíte jen párkrát za rok a nikdo vás nezná. Zkuste to.
Neholit.
Uf. NIkdy jsem nebyl tak rád za svou vrozenou krásu! *dumá* Nebo bych se měl přecijen pro jistotu oholit...?
A když si někdo nějakou hru přijede, tak to s nim rodiče na rodiné dovolené nechtějí hrát:D
Naštěstí, jiní -normálnější- lidé si se mnou i rádi zahrají:)
Ještě:
ad schvalování nových uživatelů: Byl jsem na Fluff festu, omlouvám se.
Jsem přesvědčen, že diplomy si vzal tentokrát Holy, ale možná Almad, opravdu nevím, byl to tam perný večer. U mě hnily přes rok, tak teď si je může zase užít někdo jiný. :)
Sice jsem slíbil, že si vemu ze serverové pokladničky peníze a diplomy rozešlu, ale vzhledem k tomu, že za letošní PGC na podporu klubíku asi nic nebude, tak jsem se rozhodl, že za ten poslední litr koupím raději ještě nějakou tu hru, což jsem také udělal... jen vy si pro to ne a ne jezdit.
Pokud mají na facebooku účet nechť se přidají i vyhnaní majíli zájem
Drahý Setheme,
dyť víš nejlíp, jak to bylo naplánované. :-)
Byla založena skupina na facebook.com Draci Doupe.cz, přidejte se jestli tam jste:-)
Shadow: já mám dračici :D
Skorpion: Tak v Photoshopu umím co potřebuju :o)
all: Podrobnější informace na ofic. stolu Rubriky Galerie.
anarion: Photoshop rulez, v tom ti klidně poradim... ale gimp ani omylem.
all: Nebudete mít dneska někdo večer čas co umí pracovat s gimpem? Doma nemám Photoshop ani Corell, jenom gimp 2 co je volně ke stažení na Nástěnce stolu Galerie a moc rád, by jsem aby někdo kdo v programu umí, my třeba na icq vysvětlil jak se dostanu k pár funkcím, které potřebuju :o)
Osobně se mi nedaří je nalézt :)