Ježíš: Naším oficiálním spasitelem je sir Dareth, zmiz nám z očí, ty falešný zachránče!
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
To je velmi zajímavý nápad. rephunting jako sviň :)
(a beztak si u toho přečteme i zajimava dilka)
Mě tak napadlo, že by se s využitím mých (a eventuelně i Mavevových) moderátorských možností v MS dala rozjet taková malá soutěž: Hon na tiskářského šotka. Vždycky bych provedl drobnou neškodnou změnu v nějakém dílku nebo v nějakém z jeho komentářů - třeba vložením nějakého nesmyslného textu, něco na způsob "Bil sem tu - Tyskářskí Shotek" (něco, co by se jen tak nedalo vyjet pomocí Ctrl+F), pak u nějakého stolu (Nebo i klidně tady na fóru) jen napsal něco jako "tiskářský šotek znovu udeřil" a ten, kdo by jako první napsal, že ho našel a správně popsal, kde že se ten neřád schovával, by dostal zelenkavou odměnu.
Co vy na to, líbila by se vám taková legrace?
(Pozn.: Vždycky bych samozžejmně nějak blíže specifikoval, KDE ten šotek udeřil... Abyste tu MS nemuseli procházet celou :-D)
Hodtě přes něj někdo deku...
Zvěstujte příchod spasitelů!
Nechce někdo z doupáků jet 29. 8 do Lešan u Krhanic na Tankový den?
Zkouším hrát on-lineovku: 4Story. Je úplně zadarmo. Teda hraju jí jenom když čas a náladá dá, ale přeci jenom, kdyby už tam někdo hrál, z vás lidí, doupáků, napiště do pošty :D
Srnu vám
Spize:
No tak důvodem je to, že očekávám zase divoký rozvrh ve škole a tak by nebylo od věci poznat někoho z HK, kdo zároveň je v HK. :) Tak sem si říkal, koho bych moh´ zneužít. :)
Tobša: Od září či října bude Královnin Hradec mým domovem.
Jaký je důvod té nenadálé otázky?
Ještě dovol, abych tě upozornil na stůl Srazy Východočechů, tak se občas podobná verbež schází.
Trutnov
Tak mě napadá, doupáci, kdo z vás je z Hradce Králové či nějakého bližšího okolí? :)
Kids...ve čtvrtek v 11:10 (zhruba) dojedu do Prahy a zdá se, že budu čekat tři hodiny, než pojedu dál. Nemám co dělat, kdyby mě někdo měl zájem zabavit, ozvěte se mi do pošty .-))
Stůl GrillCon
ID 2210
by já
Akce se stává čím dál tím legendárnější. Kromě mně tam bude i Alfík, Žileta, Sethem, Dilvish, Snorč, Gabriel, Annox, samozřejmě náš drahý pokémon Nathaka a spousta dalších lidí. Spousta alkoholu, dýmání a společenské zábavy – samozřejmě pouze za předpokladu, že budeme potichu.
Tento pátek na Vysočině.
Přátelé, kamarádi, Brňáci,
prosím o pomoc. Kdybyste kdokoliv věděl o jakémkoli nedrahém bydlení v Brně v podnájmu, prosím, napište mi poštu.
Stůl Dradou džůboks
ID stolu: 2384
by Samurai
Máte nějakou oblíbenou písničku? Chcete se o ní podělit s přátely či jí náhodně hodit do davu? - sem s ní!
Návrat dračí studny, tentokráte dýmavý a nevážný.
http://draci-studna.rpgplanet.cz/2009/08/12/draci-stu dna-08-archivalie-drakkar-rozhovor-s-redakci/
Prosím autora díla "Heokra" z čekárny Bestiáře, aby se mi ozval do pošty.
Ty anonymy co sem přišli pouze nadávat a kalit vody, teda zatím 2 zprávy jsem smazal já, né Darian. A jsem vás připraven mazat dále, pokud sem pouze jako hosti přicházíte nadávat.
A je pravda, že se kritika neustále opakuje a nic neřeší. Jakákoli konstruktivní kritika bývá pochválena a následně zapomenuta, protože ji nikdo nedovede do konce a to i přesto, že se i ona neustále opakuje - bohužel je zakryta extrémní převahou nadávání a pomlouvání.
Je pravda že kritika na redakci patří ke stolu o redakci:-)