Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Vtipné samo o sobě i ve vztahu k Doupěti (thx Žileta)

http://www.youtube.com/watch?v=p21nZmtq56M&feature=fvs r

Ikonka uživatele Morter

Uživatel úrovně 5

axel: že umí řešit jen tohle a ne něco smysluplnějšího, to je jejich vizitka .o)

Ikonka uživatele axel

Uživatel úrovně 0

Morter: Alespoň se chvíli neřeší, který redaktor koho s*re, kdo je k*kot, kdo by měl co dělat jinak a že jde server do pr*ele (promiňte mi cenzurovaná slova, ale rozběhlo se to do takových extrémů, že jinak to už vyjádřit nejde).

Ano, na začátku jsem vyjádřil svůj názor, ale co je moc, to je moc. Nakonec jsem i rád, že to tu Darian promazává, protože jinak bych se z toho zbláznil.

Ikonka uživatele Morter

Uživatel úrovně 5

Tak ranní šichtaři, kde jste? :) Už nám to tu od půlnoci pomalu usíná :o)

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

GM for hire. Have Dice, Willing to Travel.

prave som si povedal, ze jeden augustovy/septembrovy vikend odGMim pribeh v The Riddle of Steel, uz len preto aby Dracakisti videli ze sa Da Mat Charakter Postavy Napisany v Denniku.
- jeden den (piatok...) pravidla, sobotu a nedelu by sa hralo - max 4 hraci.

(ozvite sa PM ak mate zaujem)

Ikonka uživatele Suk

Uživatel úrovně 5

Jedu na vodu, tak ne ze se tu sezerete.

Ikonka uživatele Suk

Uživatel úrovně 5

tribun forum bohuzel_dik moc necte ... ale vec Ring se stale resi... ... kazdopadne vam sem nektere veci pise Alcator... ten, ktery na serveru neni asi moc oblibeny nebo lepe receno, neni popularni a ja jsem asi jiny boss, nez byval on... i tak se nebojim vam rict:
Ctete Alcatora, premyslejte nad tim, co rika, byvaji to rozumne a pravdive vety.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Servšerová trička

Nepřehlédněte!
Je to v plánu, stačí napsat objednávku, ale rychle, čas kvapí a chcete-li trička na GrillConu, je záhodno si pospíšit!
Nejedete-li na GrillCon, není problém, můžem zaslat na dobírku popř. něco vymyslet.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Diskusi jsem promazal já... jednalo se o Ring a debatu o něm, kterou je záhodno (pokud ještě máte náladu) přesunout na vymezená místa.

Přeji pěkný den
anarion

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Platím za psaní textů

Zdravím
Seš student(ka) a chceš si vydělávat psáním textů na určená témata?
Pokud máš zájem, tak mi napiš do pošty, napíšu bližší info
Díky

PS: Prosím, ať píší pouze barevní (tedy azurový a výš - je to pro mě záruka, že víte, jak se používá klávesnice)

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Souhlasím s jednou věcí, diskuse ohledně ringu tady i všude jinde kam naptří(snad krom stolu putyka a tribun) by měla býti smazána, i mojí zásliuhu se to roztáhlo všude možně, své příspěvky na požádání smažu ale přepodkládám že správci si to udělají jak uznají za vhodné. Nehledě na to že už ani není o čem dikutovat, věc se vyřešila, vybízím tedy všechny ke ukončení této již zbytečné debaty kdekoli na serveru( nejsem sice ten pravý který by vás měl vybízet ale udělám to:-)) a to ani u ringu protože ti kdo opravdu čtou vědí že celá záležitost byla uzavřena a snad vyřešena Ebu dostal více méně druhou výstrahu a zástupci šenkýřky nebo šenkýřka sama rozhodne po svém příjezdu co dál....

Ikonka uživatele Morter

Uživatel úrovně 5

Opravdu si nemyslím, že by byl ring ku prospěchu, naopak začíná otravovat všude. Máte prostor na blbnutí, ale jakmile blbnete i jinde, tak mě to nebaví. Dejte dětem lopatičky, aby si hráli, když se s nimi začnou mlátit, tak jim je vemte. Ale ať rozhodnou zainteresování, mě se to týká jen jako běžného uživatele, stejně rozhodnou jiní.

Tolerantní duše

Nestarejte se jen o svá hlediska. Nejen hledisko vedení serveru je podstatné. A i z hlediska vedení serveru je záhodno mít spokojené uživatele, kteří se nebouří. Pokud na RING!!!u nezáleží, pak nemá smysl odepírat ho uživatelstvu. Pokud je jedno, zda existuje, nebo neexistuje, pak by podle mě bylo nejlepší prostě ho nechat uživatelům, kterým také slouží.

Buďte taky trochu empatičtí a vstřícní. Na druhou stranu pře nepoužívejte páky a nátlak, ale argumenty, kompromisy, nabídky a také ústupky ze své strany.

Ani jedna strana tohle neovládá a nikdo z vás nemá právo osočovat ty druhé.

A to tady ještě nebylo... ;-)

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Chtěl bych oficiálně poprosit tribuna, aby se vyřešily problémy cenzury někde v místních kalných vodách RINGu!!! nebo Klece!!!, pokud není schopný promluvit u "svého" stolu. Chtěl bych ho poprosit o jasnou diskuzi, která nebude promazávána a bude mít konstruktivní řešení... Jinak bude Město zaplaveno splašky...

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Samurai: Okurková sezóna je obecně období, kdy se nic neděje. Většinou to je právě v létě, proto se odvodila od okurek.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Co je zač ta okurková sezona? (ta, která nemá namysli sběr okurek)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Prosím kdo bude chtít, napište mi do pošty, jak se vám zobrazuje koncepce Galerie. Trošku jsem jí aktualizoval a nyní je tam... alespoň u mne přeházená lehce intrerpunkce atd. Ale může to být prohlížečem. Uvítám vaše názory :o)
anarion

Uživatel úrovně 0

Ahoj lidi. Vedle mě sedi clovek co nezna tenhle server. Snazim se mu to vysvetlit (nemyslim to co je v manualu, ale o cem jako ze je vid). Je to desna svanda. Nechcete se podelit o sve zkusenosti a vysvetlit mu to? Zrovna povidam neco o tom, ze se desne opakujete, ale kazdej rok´to ma neco do sebe. Jste (jsme) proste desne undergroundova spolecnost. Pokracujte, uplne ve vsem co delate. diky :) Alcator: Nejde o trolly, o novacky, o nekrmeni, jde o to kdo se bavi.

Alfikova poznamka na cenzuru byla jemne sarkasticka a Digitalis musi byt strasnej mental pokud to nepobral. Rozdelme se na naky strany a pak se pobijme. Jsem na strane dobra! Čest Temnotě, brzy na viděnou.

Mate doma prase? A co by na to řekl Jan "Almad" Tleskač?

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

ConCon

http://conventicon.cz/?r=b_sqr_1