Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Den poté

Uživatel úrovně 0

Z Valerie a jejího týdne divů se stala pěkná obsese.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Odboj vede Stierlitz s lanem v jedné a banánem v druhé ruce...

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Sephitan:
Odboj vede Orlík (nezaměňovat s fašizující skupinou z 90. let), ale Tchoř jej drží zkrátka.

Uživatel úrovně 0

Salmar: Jop.. a jak to vypadá s odbohnými jedinci.. dlouho jsem tu nebyl a jak se tak na to koukám.. Rebelie tu nějaká byla..

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Špatná úroda
lidi jsou letos nějaký zkurvený

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

U mě hlavně dochází čas. A když si ho najdu, často sem zašlapán :)

Ale navštěvujte stoly PJP nebo NTR, tam se tvoří.

Uživatel úrovně 0

Inu asi špatné období pro tvorbu, potažmo dochází inspirace.. Kdo ví...

Uživatel úrovně 0

Letos docela chudá OHYZDa, co?

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Jé, ten kluk mi udělal vážně radost.

jop, já všem také popřeju krásný slunovrat.

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

trochu s predstihom, ale lepsie teraz ako vobec.

Dnes som videl Rudolfa.
Bol strasne ozraty, az mu parohy splihli a nos mal jak semafor.
Budte dobri a nechlascite moc, lebo budete po cely dalsi rok vyzerat jak on!

Stastne a vesele!
Q.

Uživatel úrovně 0

Onu koukám, stále forum slouží ke stejnému účelu... Nadávkám, urážkám a jiným opovtženihodným věcem.. Řeší se tu i někdy něco.. nerebelského..

Cohen: Nevím zda by jsi to v jogurtu vyhrál.. beztak by tě nasekali, já bych bral spíše vážené ovoce v pěkné krabičce..:)

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Cohen: Takovejch jogurtů je a ty zvolíš zrovna Jogobellu? Co seš to za člověka?!

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

I choose fruit.

Uživatel úrovně 0

...chtěl jsem být buďto ovocem do Joggobelly, nebo zatrpklým pseudointelektuálem.

Ikonka uživatele Den poté

Uživatel úrovně 0

Ja ja, mentorující Alcator, který se ohání svou ženou jako argumentem, a vzteky prskající Alfík, který se ohání pomluvami jako argumenty.

"Throw them to the lions," jak zpívá Iggy Pop.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Já zase uvítám zklidnění vašich výrazů, děkuji.

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Antitribun: Třeba já bych zase uvítal, kdybys držel hubu ty, takže to je věc názoru :-)

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Lidi tomu nerozuměj

Antitribun

Kdybys raději držel někdy hubu Alcatore a přemýšlel co si o tobě myslí a píšou lidi u tuctu soukromých stolů včetně Přinejmenším nenápadně a tvých "rádobybývalých přátel".

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

..říká se tomu sociologický průzkum.

Ostatně, neco podobného, jako je sčítání lidu. idkyž, tady to má jiné důvody.