Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Mimochodem, Pavetto, Kohen ti volal ve dvě ráno se Salmárem aby si s tebou domluvili přednášky na pgc. Nechápu proč je vytípáváš.

Uživatel úrovně 0

Sephitan z Elisoru: Popravdě jsi byl pouze na PragoConu 05 se mnou, co já vím :) a tousty jsem si neuzil, jiz od soboty jsem hladověl.

Uživatel úrovně 0

Jo, ta hra je fajn, už si jí moc nepamatuju, ale je vážně dobrá, taková docela pro geegy. :)

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

No, zas tolik bych to nehrotil. Tys neměla tu čest ji hrát? Třebas jen pár her?

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Spize: lord Odol už má několik sérií, ale sem už moc nechodí, rozhodně bych třeba napsala Sargoldovi otázky, které na tu hru máš (lO ji zbožňuje) a on by se ho zeptal, popř. by ho třeba dokopal se sem přihlásit... :o)

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Nemáte náhodou někdo zkušenosti s Munchkin deskovkou?

Uživatel úrovně 0

Už dlouho jsem na Pragokonu nebyl.. Posledně tam dělali zajímavé tousty.. trochu ostřejší než bych si přál.. :)

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Trička!

Kdo chcete servšerová trička, přistupte ke stolu Trička: Revolutions! - Nejrychlejší cesta je přes mý statistiky!

(Jo, a jestli mi to tady nějakej user zaspamuje hloupými plky, tak je zlej!)

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

To je v pořádku...

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Já jsem malý Nathášek, mám vás rád a z nedostatku spánku mi hrabe.

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

Kdo se na Vánoce pořádně vyspí, ten je u mě mrtvej člověk! :-D
Štastné a Veselé i ode mě, bo je to slušnost. :B

Uživatel úrovně 0

Abbé oznamuje, že bude 27.12. v Praze se slečnou Charlotte, plánujeme vyrazit do Shangrily, doufáme, že nepůjdem sami ;)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Může si Cohen udělat v ČaE soutěž?

Ikonka uživatele Nathaka

Uživatel úrovně 8

A pro mě je to úplně v pohodě, to jsem totiž přesně potřeboval vědět, koho je víc. :-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Mě jen zajímá kdy tady spadne poslední cihla a začne se loupat omítka, aby připoměla redakci, že nejlepší řešení je stejnak tvrdá diktatura, a tak by mohli vše pohodlně mazat bez reakcí, vysvětlení, argumentů :D

Uživatel úrovně 0

Ale tady přece, milý Samurai, nefunguje demokracie. Ty jsi všemocný pán fora, ne lidé kteří - jak by řekl můj velmi oblíbený učitel - hledají důvod a ne způsob.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Jinak důvod, k vašemu přesměřování je jednoduchý:

Ozval se mi větší počet lidí, než tu diskutuje, abych to zatrhnul.

Z redakce není ani jeden.

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Ano, Odeon je správné místo.

Uživatel úrovně 0

Ano, všochny nás zajímá informace o přání hezkého ježíška, Skorpione.