Hele, vem si třeba moje šermířské tance, ty nemají žádnou historii a prošly a dokonce maj takový hodnocení, že mi to dává čtyři hvězdy, což si nezasloužim xD Je pravda, že nejsou nejkratší, ale prošly mi i bez historie...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Hello vsetci, zasa som po par rokoch zabludil na tuto stranku. Trosku som sa vratil k DrD tak mozno sem hodim dake prispevky. Pozeram ze mam zltu hviezdicku; to mi je luto, leby by som urcite isiel zahlasovat OHZD. No zatial sa majte, snad sa budeme vidat castejsie.
K tomu hnutí založte stůl, třeba z toho vyleze nová móda.
(toto není snaha o zastavení této "diskuze")
Mnoho lidí si potrpí na dlouhou historii se všemi detaily. Proto je těžké vytvořit něco co by prošlo MS, a aby to bylo krátké. Jestliže člověk chce udělat schopnou historii tak to se to natáhne .. Hnutí za krátké a kvalitní příspěvky.
Taková akce je mýtus :-) ani se nikdy nekonala.
Začíná se plánovat největší ze všech Konů. Snorč Kon. Pokuď si myslíte, že nesmíte chybět a na fejsbůku jste nedostali pozvánku ozvěte se Alfikovi, nebo Snorčovi. Uvidíme jestli máte nárok se zúčasnit.
Přejeme hezký zbytek času do Snorč Konu! A Hezké vánoce.
Tribun Alfik a Cpt. Snorch
A když někdo pošle nějaké krátké dílo, roztrhají mu ho už v MS, třeba joko blaíček netradičně bojujících CP.
Takový stůl tu byl, ale neobstál. Pořád ještě je tu prostě dost lidí, kteří tu historii a vomáčku ocení i v pravidlovém příspěvku. Postavte se tomu čelem a s hrdostí a noste na ramenou autory mého kalibru, kteří se neustále snaží o kompromis a u Spektatora ho docílili ku své spokojenosti!
Dlouhé a epické příspěvky do ČaE ať si klidně píšou, tam to má smysl. Ale dílo u nějž více jak polovinu tvoří popis a historie je poněkud... zbytečně dlouhé (většinou).
Má hnutí za krátké a kvalitní příspěvky nějaký stůl?
Pokud ano, dejte mi vědět do pošty, pokud ne, tak se zítra stanu vaším vůdcem (V pozdních večerních hodinách.)
Tohle už snad patří ke stolu: Underground aneb revolta v ČaE :-D
No, chápu vtip... ale víte co;) Mazat to nebudu:) (kdyby po tom nekdo náhodou volal)
A takhle dlouhý maj bejt.
H
n
u
t
í
z
a
o
b
s
a
ž
n
é
a
e
p
i
c
k
é
p
ř
í
s
p
ě
v
k
y.
Omlouvám se za to jak píšu a případně za gramatické chyby . Jsem středoškolák a jsem dizlektik a dizgrafik tak proto . Možná se časem zlepším . Hnutí za krátké a kvalitní příspěvky.
Let the children play...
Hnutí za krátké a kvalitní příspěvky by mohlo do svého programu včlenin nějakou tezi o gramatice a typografii.
Já jsem se smířil s tím že okénko je malé . Po čase používání si na to zvykneš také a naučíš se to používat . Hnutí za krátké a kvalitní příspěvky.
Toto je otázka spíše do wish
(Proč je to okýnko do Fóra tak malý? Ten text je tam pak nepřehlednej - aspoň pro mě, nevim, jak pro ostatní.)
Almad:
Znalosti? ... Tak nějak si neumím představit v dnešní době, že bys šel někam bez nich pracovat. A když ne znalosti, tak titul. Fafrin: Zajímavé zamyšlení...