Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Textoris

Uživatel úrovně 0

HELP

Sháním rychle nějaký program pro samouky - výuka Francouzština - prosím, doporučte někdo něco, nějaký francouzštinář. Co je tak nejlepší??

Díky, odpovědi, kdyžtak poštou;)

Uživatel úrovně 0

nejde o díru, vím, že to je díra, chtěl jsem do práglu, ale není tam ta pravá ekonomka, co bych si přál :) Práce by v Práglu byla, ale stojí za hovno školy tam :)

Ikonka uživatele Syrus

Uživatel úrovně 8

Ostrava? Vylezete z těch děr...

Na kolejích bývá zpravidla problém v tom, že člověk má bydliče, což bývá ve specifických situacích na obtíž.

Stejnětak vrátná zpravidla nerada vidí, když se člověk snaží kolem druhé hodiny ráno propašovat na kolej dámu.

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

Textoris: nejsme za totáče a koleje != internát. Čili maximálně to bývá omezováno tím, že třeba mezi půlnocí a šestou ranní pouští jenom jednou za hodinu, do té doby tě nechají mrznout venku.

Ale viz Zdenál - třeba na kolejích, které semtam navštěvuju, je to záchod a sprcha společná jen pro tři lidi, na jiném jsou to společná sociální zařízení pro celé patro. Chce se to předem poptat někoho, kdo tam bydlí nebo se tam zajet podívat.

Privát je super v tom soukromí, ale zase jsi trochu dále od přátel. A s noční dopravou v Ostravě.. :-/

Uživatel úrovně 0

Prostě ......... nakonec stejně budu studovat ve městě, kde bydlím, ale NECHCI už bydlet u rodičů ...málo místa, málo prostoru, málo soukromí, málo klidu... a rodiče už taky žádají ;) :) ... no jestli je prostě lepší si najít privát nebo ty koleje jsou dostačující? jak je to na kolejích? večerka? zákaz návštěv? jsem nezkušený středoškolák:)

Uživatel úrovně 0

Dotaz, jsou lepší koleje nebo privat? ..při studiu na VŠ???

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Nesro (Hrdlořez): To je fakt takovej problém si toho prostě nevšímat?

Nesro (Hrdlořez)

ad tečka dole v levo: Je fakt takovej problém nastavit černý pozadí tomu .php souboru?

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Tak jako teoreticky můžeš udělat celej skin... pokud umíš PHP, CSS, HTML a ovládáš grafiku. (Přiznávám, že o tom dlouhou dobu uvažuju. Už mám za sebou základní (=Autumn) na www.RPGportal.cz, tak by to tu snad nebyl takovej problém.)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Almad: Tedy tím by jsi chtěl říci, že pokud by jsme dobrovolně navrhly logo serveru, nebo by někdo vyhlásil soutěž, dalo by se s tím něco dělat?

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Místní grafici pracující zdarma mají pochopitelně nadšené svolení k tvorbě nových návrhů na logo ;)

Uživatel úrovně 0

ikonka draka?

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

anarion dal to téma do MS, kde je, pánové, vidět, že má Historic.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

anarione, jaký SKIN používáš? Nemáš náhodou Historic? Protože tady je teď řada odpovídačů, co mluví o Simple skinech :-)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Jo to bude asi pravděpodobnější;)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Stoupa: To má bejt stočenej ocas, imho.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

all: Toto téma má svůj prostor v Obrazárně, až splní účel, klidně se smaže. Sám by jsem navrhoval printovat toho draka a v malování ukázat, kde vidte hlavu, oči atd. Já tam nevidím nic....

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

já tam draka vidim, ale nikdy sem nechápal, proč mu ze zadku trčí ten klacek s obručí.

Uživatel úrovně 0

no každej jsme jinej někdo v tom draka vidí někdo ne...spíš uvažujte nad tím jaký maj podoby:-P

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Tak mě napadla poněkud průlomová otázka... co vidíte v hlavní ikonce serveru? Já mnoho věcí, ale draka fakt ne :o)</i>