Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Přeji všem Veselé vánoce, hodně dárků pod stromečkem a hlavně dobrou náladu

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

Zažili jsme krásný ChrismasCon! Dárky pod dýmkou se všem zúčastněným líbily a byly opravdu epesně famózní. Navíc jsme i navštívili katakomby, ve kterých žije drak.

Opravdu krásné vánoce.

KEL a.s.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Hnusný a kyselý, jako už obvykle bývaj, vám přeje Cohen, mizerní fantazáci.

Ikonka uživatele Delorian

Uživatel úrovně 5

Šťastne a vesele vianoce.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Terátor: náš kapr je už dávno klepnutej

Gandalv: nevim, neznam. - Odopvídam ti aby sis nemyslel, že si tvýho dotazu nikdo nevšimnul:)

Uživatel úrovně 0

Všechno nejlepší pod stromeček i do bříška :) S radostí přeje Dracona

Ikonka uživatele Gandalv

Uživatel úrovně 0

Jojo, samý šťastný a veselý...já sem tedy přidám jeden čistě materialistický dotaz:

prosimvás - nevíe, kde bych mohl nějak levně sehnat šalmaj nebo dudy? Neznáte třeba někoho, kdo by se něčeho takového chtěl zbavit nebo tak?
Fakt byste mi tím pomohli....

Uživatel úrovně 0

Pěkné poledne, a vůbec celý štědrý den...nacpěte si pupíky, ale pak to zase schoťte;) Vlastní zkušenost....

Štastný a veselý, lidi...

Ikonka uživatele Terátor

Uživatel úrovně 0

Veselý svátky! Hlavně se nenechte ovládnout hektickou náladou a naložte si nohy do vany, ať vám může kapr cucat palec.

Myslím to upřímně!

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

*Loupne po Salmárkovi okem a zazubí se*
No OK,
já jsem si původně myslela, že je na to stůl v Putyce, ale jestli tomu vysloveně pomůže Fórum, nemám námitek.
Mám stejný problém jako Salmárek. Stůl slohové práce a krátká próza a jeho diskuzní stůl také zejí prázdnotou a já si nemyslím, že by to byla jen má chyba. Neříkám, že jsem nejlepší vlastník, to ne, ale hodilo by se mi, kdybych kritiky nedávala jen já, protože ty jsou poněkud jednostranné.
Díky

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

http://www.youtube.com/watch?v=8jEnTSQStGE&feature=related

Merry Christmas – Feed the World!

Napríklad aj na toto si treba spomenúť. Každý z nás môže niekoho nakŕmiť, a nemusí pritom prispievať na potravinové balíky, ktoré OSN posiela do Afriky.

Existuje i potrava duše. Radosť a pohoda sa zrodia i v jedinom našom úsmeve, a práve preto sme za ne zodpovední. Sú to dary, ktoré môžeme dať druhým – svojej rodine, priateľom, ale aj ľuďom úplne cudzím. Načo nechávať ľudí hladovať, keď je mnoho lásky v každom z nás?

Vážení užívatelia dracidoupe.cz, dovoľte, aby som Vám aspoň vo svojom mene poprial príjemné Vianoce, hŕbu dobrého jedla, veľa teplých objatí a hlavne takých pomyselných balíčkov lásky, ktoré budete ochotní posielať svetu, a to nielen dnes, ale po celý rok. Nie vždy je to tak, ale myslím si, že tento server je príjemným miestom, a to vždy najmä zásluhou toho, ako sa k nemu postavíme. Za dobrovoľné prijímanie zodpovednosti by sme si mali navzájom poďakovať, pretože je to najlepšie, čo môžeme dať.
Podobne je to aj so svetom „vonku“, hoci tam je to omnoho ťažšie.

Ale človek dokáže veľké veci. Ak chce. Nedarí sa stále, úspech na seba necháva dlho čakať, nás nebude mať rád každý, ale aj napriek tomu pocit, že tu pre niekoho môžeme byť, je úžasne krásny.

Príjemné sviatky!

D.

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Cítíte všichni tu vánoční atmosféru? :o) dnes mám výjimečně dobrou náladu - dnes budu na všechny hodný :-)

Ikonka uživatele Hrač DrD

Uživatel úrovně 0

http://www.novinky.cz/clanek/129452-chuck-norris-se-chce-soudit-k vuli-recesisticke-knize.html

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Snorch: Děkuji Šnorči.

Uživatel úrovně 0

dva měsíce to jsou Jiříčku

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Mohl bych vás poprosit o drobnost? Dobrovolníci kdyby si prosím dali tuto ikonku, byl bych vám vděčný. Jen přes Vánoce :-) (toho medvídka myslím).

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Tuším, že 3, ale jistej si nejsem...

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Prosím, vítě někdo jak dlouho je možné u díla hlasovat? Měsíc? Dva?

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Přátelé, vlastním skvělý stůl Nefantasy povídky (ID 1310). Všechny povídky, které nejsou fantasy (neprojdou do čaje koncepčně), můžete hlásit u mě a postupně je strkat do již zmiňovaného stolu.
Mám ale jeden závažný problém - oni se najdou uživatelé, kteří tam své povídky posílají (a nejsou to braky), ale už je méně těch, kteří by to četli a hlavně kritizovali. Proto vás prosím, zkuste se tam alespoň podívat, třeba vás zaujme již dnešní povídka od Lyrie. (Mimochodem, každá trochu lepší kritika bude oceněna reputací, to berte jako samozřejmé)

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Kedý: Dostaneš místo lásky, od těch co všechno vědí, trojhlavé neotázky, čtyřhlavé odpovědi...