Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Ithildur

Uživatel úrovně 0

Ale ja mám v utorok poobede už pokoj :-P

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Chá Cháááá! já až ve čtvrtek, ráno XD

Uživatel úrovně 0

No, zajtra mám len dejepis, ten by som mal zvládnuť celkom dobre, v utorok zvyšok (SJ, AJ, Náuka o spoločnosti), tam mi najviac vadí SJ, lebo tie literárne rozbory sú strašná blbosť :)
A ty?

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Ithildur: a jak to vidíš?

Uživatel úrovně 0

Tobša: Jaaaa, jaaaa :)

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Ehm, bude zítra taky někdo maturovat jako já? :-)

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Pavetta:
Už se těším :-D muhehe...

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Tobša: já a tanec? Kdeže! Ten zpěv bude zbraní hromadného ničení, což by se nevyplatilo mně, ani zbytku Grillconu. Ale pokud to chceš risknout, můžeme si společně zazpívat...
Nathakovi udělá radost až se psím kukučem mu budeme notovat jen a jen pro něj
Jsi moje máááma, moje máááma...
Krom toho, tím by se náš boj vyrovnal, protože bychom se spojili a společnými silami zdecimovali Nathaku! O:-P

Ikonka uživatele Tobša

Uživatel úrovně 0

Pavetta: né, tanec ne, z jistých skřetích zdrojů jsem slyšel, že tančíš... radši zvolíme ten zpěv, to bude jistější.

Uživatel úrovně 0

Ty boty sháněl, tuším, Snorč.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Před časem tu někdo poptával historickou obuv; zcela náhodou jsem narazil na člověka, který se výrobou H.O. zabývá, a přidal jsem jeho inzerát do Inzerce.

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Záleží na tom, nakolik se podílíš na živosti Města :D
Když jsi viděl staré zboží, dodals něco novýho nebo jenom tak plkáš a nepokoušíš se o změnu? O:oD

Tobša: muhehe... když to myslíš :o)) nebo můžeme závodit v tanci :-D (nějaké skřetím); kdo bude vypadat děsivěji, vyhrává... a hudba budou Lunetici :oD

NW - no, se uvidí, tam nakonec budeme my dva a bude po Hehe

Uživatel úrovně 0

Cizinec procházel Městem, které...spalo? Snad, to nevěděl. Ale doufal. Ještě nikdy nezažil tak pusto, a to bloudíval Městem v různýcj hodinách, častěji nočních, než denních...ale teď.... Hospůdky zavřeny, obchodníci ve výkladech už měsíce nemají nové zboží...co se tu stalo? Že by to kdysi slavné Město...vymřelo?

Ty jo, dneska ráno jsem tu sám:(

Ikonka uživatele Fee

Uživatel úrovně 0

Smycma: Snad ještě neskončil květen, ne?

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Jen taková technická jak to vypadá s Ohyzdou čekám ji každým dnem ale pořád nic.

Ikonka uživatele Erric

Uživatel úrovně 5

Pripravuji letosni program na gamecon, budete mit zajem o nejaky DraDouCon, nebo proste o nejaky svuj program? Asi nebude prilis prostoru, ale neco uvolnit muzeme. Nevim ani kdo tento server ted vede a kdo se stara o shromazdovani lidi na akcich, tak to pisu sem a verim ze si to mezi sebou preposlete a nejaka kompetentni osoba se mi ozve na erricmcg@seznam.cz

Uživatel úrovně 0

Ne? Takže pokud se intelektuál ohradí proti zábavě, kterou považuje za podřadnou, tak vlastně není intelektuálem? Jaká škoda, že si lidé neuvědomuji, že intelektuála netvoří jeho charakter, nýbrž právě intelekt.

A ano, Šedoumejdži, mluví o tom, když o tom chce mluvit.

Ikonka uživatele Shadowmage

Uživatel úrovně 4

Intelektuál především obvykle nemluví o tom, co ho dělá intelektuálem...

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

no jasně, intelektuál pije jen a pouze Plneň :o)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

zerafel: Pro tebe ne, ale právě pro takové případy jako jsi ty tam je ještě pár věcí navrch. :-)