Stůl o ničem; ID stolu: 1432
Blíží se prázdniny, dovolil bych si tedy zabrousit tématem k nim. Jaké máte na prázdniny plány? :-)
A přátelé Techniky hraní, vězte, že hra s Šílenými krávami byla odehrána. Pokud se zadaří, bude k mání i ve wordovské formě, jináč se musíte spokojit se stolem. Uvítám každý komentář ke hře. Neustále je co komentovat, to mi věřte. ^^
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Ale má milá Meliso.. vždyť to už ani nejde. <úsměv>
Tímto bych chtěla nenápadně naznačit těm, kdo to ještě neobjevili, nebo neměli čas- či tak....
"Máte rádi Lyrču? Chcete se podílet na malém dárečku pro ní? Připojte se k nám...
"Šílený příběh"
ID 2067
Připojte se k Šílenému příběhu pro Lyrii
Zapojte svůj mozek, rozvíjejte kreativní příběh pomocí jediného slova! :-))
A kdo raději básní, nechť zabrousí ke stolu
"Serverové básně"
ID 2071
Připojte svůj verš, pomáhejte tvořit veselou básničku. Ostatní jistě ocení vaši kreativitu, přenesenou v jedno společné, byť i trochu šílené, literární dílko.
Takže, dejte průchod (/důchod) své fantazii, zapojte se do Šílených projektů a užívejte si odreagování, jako všichni ostatní!
Astrální oko nám ročníkově zraje, tak snad do toho lepšího, zdravějšího, rozumnějšího a krásnějšího :o)
Jůů.
Anonym mi přeje k narozeninám.
Jů, Salmar má růžovou!
Všechno nejlepší k narozeninám, Astrálče, hodně zdraví, pohody a hlavně lásky!
To sa hovorí? :D
No, ja zatiaľ nepijem, tak uvidíme, či je to pravda :)
Archeologové jsou ti největší alkoholici, prý :-) tam musí člověk v první řadě hodně vydržet..
Quicci: Do Blavy idem teraz na prijímačky, v Nitre ma už prijali. Tak sa uvidí, ak ma vezmú aj do Blavy, budem sa musieť rozhodnúť...
Ithildur: ..v Bratislave?
Archeológia :)
Ithildur: kam míříš ty?
Hm, tak obom veľa šťastia ;)
Sethem: Pedagogická fakulta v Hradci Králové :-).
Tobša: PedF UK? Na PedF UK jdu totiž já (taky jsem měl dobrej pocit u přijímaček:-)). Nebo PedF něčeho jiného?
Ithildur: Pedagogická fakulta :-)
Zase ideš skôr než ja :D Ja mám v pondelok :)
Aký odbor?
Tak jsem po příjimačkách na vejšku a mám z toho dobrej pocit... :-)
Je tu nejaký skúsenejší lukostrelec ochotný poradiť mi s výberom luku, respektíve sily? Ozvite sa mi prosím poštou. Díky