Když nic jiného, chcou orbázky, to mne diskvalifikuje ,)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Noeh:
Jop, někdy před koncem roku (Soutěž o nejlepší postavu) a pak kolem února (RPG Kuchyně - kde se vytváří vlastní hra, s určitými omezeními).
Noeh: :-P Můžu nabídnout jen svou úžasnou a milou společnost:-D
Skewer: to robia častejšie tieto súťaže? Sa mi zdá, že už to tu niekto dávnejšie dával a tiež to bolo z RPGFORUM.
Haha ... jak by povedal môj kamoš "Everything is possible, but what is my incentive?" :-) ... to je tak, keď žijeme v tomto nezištnom svete.
Ahoj,
chtěl jsem jenom upozornit na probíhající soutěž. Cílem je vytvořit nejvíc poutavý, originální a obecně kulervoucí námět na dobrodružství, nezávisle na herním systému.
Záměrně říkám námět, protože nechceme kompletní sepsané dobrodružství se všemi možnými podrobnostmi. Námět má co nejvíce inspirovat, obsahovat netradiční věci, zároveň by měl být pokud možno nezávislý na herním systému nebo prostředí.
Hotové dílo musí splnit v podstatě jen dvě podmínky:
- nepřekročit rozsah (7 normostran, tedy zhruba tři a půl strany textu A4)
- mít vyplněnou hlavičku
podrobnosti zde
http://rpgforum.cz/novinky/zacina-treti-soutez
(da tum ukončení 7.7. bude ještě pravděpodobně prodlouženo)
Těšíme se na Vaše příspěvky! ;-)
hm a nejedeš náhodou zpátky přes Prahu? o:-)
Tak mňa by ste spoznali aj bez trička, ale proste sa mi prihovorte kto budete mať chuť.
Inak, ak ide niekto z BA vo štvrtok poobede (cca o 3 či 4) dajte vedieť, možno budem mať esťe miesto v aute. Napsäť idem v nedeľu po oficialnom ukončení GC.
Paráda, vy všichni budete mít trička a já vás dle toho poznám:-D
Svatá pravda. Já sem si taky pořídil tirčko s nickem, byť jen jako dodatek vzadu. A popravdě doufám, že vás na GMC co nejvíc potkám. Kor tebe Nathe, rád bych prokonzultoval tu novou herní cimru.
Já už tričko s nápisem "Nathášek :oP" mám. Je to docela praktický. :-)
A jak sa všetci spoznáme? Ja si asi donesiem tričko s veľkým "NOEH" v predu a v zadu :-) Tak sa mi potom prihovorte kto budete chciet :-)
Laischai: Jop taky jsem na ty přednášky koukala.-) takže se tam na nich objevím.
Noeh: S poznáváním lidiček jsme na tom stejně:-)
Danixxx: říká se tomu ironie a to je ti taková věc....ale to je fuk ...to pivo....letos jedu na MoR a na podzim někdy na sabaton a pak ještě na tarot....tak si vyber:-)
Zkratka GrillConu je taky GC. A protože lidem by se hrozně pletlo, zda myslíme GrillCon, anebo GameCon, musel GameCon jako menší a méně známý Con ustoupit a přijmout zkratku GMC.
ja si aj tak myslim ze skratka je GC :-)
Kdepaka, nepochopit Gurniho vtip, to je trestný. A víš, čím se to trestá? Musíš jet na nějakej festival a koupit mu pivo.
Gurni: GMC - GaMe Con pro kristovy rány tohle by mělo bejt trestný :D:D:D:D
GrillCon
ID stolu: 2210
Poslem tam svoje pra-pra-pra-vnucence :-)