Syrus: sakra, já si to myslel:/
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Stoupa:
no, něco ti chybí, něco přebývá :-)
Také bych požádal o to, aby se uživatelé pod svá díla nepodepisovali, pokud html tagy neovládají, tak je raději nepoužívali a nakonec hodnotící uživatele, aby se alespoň stručně vyjadřovali. Dá-li z pěti lidí každý jiné hodnocení a nic nenapíše, autor by si mohl myslet, že si z něj děláte legraci.
Prosím autora příspěvku Matok, aby se mi ozval do pošty.
Mavev: No mě zaujala ta Syrusovo nabídka ;)
Syrus chtěl říct, ten mlíčnák LG. :)
Syrus: No ti tvoi mlíčňáci už maj osm nabídek od slečen, tedy nevím co LG, ale já už osm dostal, všechny jsem odmítl a odkázal na LG. Asi sem populární...:-)
Stoupa: Tak poď s náma...:-)
Syrus: a co já?
Nebo, pokud by se slečně nechtělo zahazovat s mlíčňáky, je možné film sledovat v kteroukoliv denní i noční dobu z mé kolejní postele v Plzni. Konzumace v ceně.
Případné zájemkyně nechť se ohlásí v mé poště
-S-
Film doporučuji, je to pěkná podívaná.
Menší opravička....
LG si to platím sám a je na jeho doprovodu, jak si to zařídí. Ale já za něj a ji/jeho platit nebudu. :-))
Hledá se uživatelka (v nejhorším uživatel)!
Zítra v 16:10 se promítá známý film "Šifra mistra Leonarda". Byl jsem pozván naším serverovým párem, Indil a Mavevem (nechť jim to dlouho vydrží :-)), abych se také zúčastnil. Ovšem nechci tam být za úplného křena a tak si touto cestou troufám shánět doprovod - nejlépe slečnu libovolného věku (kolem 16ti ale potěší nejvíc), nekuřačku, vtipnou, milou, veselou a hodnou, která by ráda šla se sympatickým, vtipným a finančně zajištěným hochem jako jsem já. Pozn: Platí Mavev :)
Samozřejmě uvítáme společnost i pokud nesplňujete výše zmíněné požadavky. Prostě kdo chce, ať se dostaví zítra v 15:45 před Carefour na Andělu a hledá dva zdatné hochy a jednu dívku v pytli (Indil ví).
LG a kolektiv.
Všem moc děkuji... Ale hlavně Lischaiovi, díky moc...
Drž, ale ne moc silně abys mohl psát...:-)
LG sem, LG tam. Ale hlavně Mavev!
Držím palce, kamaráde. *povzbudivý úsměv*
Gratulace novým redaktorům a přání mnoha úspěchů...
LG je redaktor!
(mezeru mezi % a 20 je třeba umazat)
Ať žije http://www.craigmichaelsinc.com/images/solutionprovider/HEF05/lg% 20logo.jpg !
Abych nebyl pozadu...
Sláva LGmu!
Ve jménu LGho!