Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Farvardin: Ani ne... spíše jsi trefil hlavičku na kámen :o)

Uživatel úrovně 0

Ať čtu Fórum jak chci dozadu, stále mne nepřechází pocit, že jsem vás za jediný den zkazil. Omluvte mne, pánové. *úsměv*

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Muhehe :-D

Uživatel úrovně 0

Asrak: Mně se z toho dělá blbě. Otázkou je jestli z tý ikonky nebo z těch dvou slov vedle.;)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Astrak: 7 vteřin? Já jí vždycky jenom prolítnu, to mi stačí. Sice se nic nedostavý, ale to mi právě vyhovuje :o)

Ikonka uživatele Astrak

Uživatel úrovně 0

anaraion:
Což o to dlouho. Já začal mít vymazáno asi po sedmi vteřinách. Teď tu však nastává otázka, zda jsem si to nespletl se svým normálním stavem.:D
Omlouvám se za smazání toho příspěvku. Nepovedlo se mi tam naházet ty mezery.:)

Uživatel úrovně 0

Cítím se poctěn, že se tu okolo mé osoby tak hýbe diskuze. Předpokládám, že to je jeden z předpokladů pro to tzv. přežití. Já si pod pojmem přežití představím své.
A omlouvám se za nejasnou formulaci. Byl to jen chabý řečnický obrat, otázkou to vlastně není. Sám vím pochopitelně velice dobře, proč se zde nacházím a není to nic tajného.

Ikonka uživatele Astrak

Uživatel úrovně 0

Far:
To bys snad měl vědět, kvůli čemu tu jsi, ne?;)

Ad ikonka Astrálního oka:
Také vás to po chvíli začíná hypnotizovat?:D

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Astrak: Tak dlouho na ní zase nekoukám :o)

Uživatel úrovně 0

Far.: Nejsou... Teda pokud bys tu soustavně nadával redakci, tak by tě smázli, to je pravda.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Farvardin: Špatně položená otázka... Sám si nejprve odpověz co tu chceš dělat, a od toho tu jsi :o)

Skorpion: Krásně řečeno :o)

Uživatel úrovně 0

Otázka je, zda jsem tu kvůli přežití či něčemu jinému.

Paradox je, že budu obviňovat sám sebe, ale nejsou za diskuzi na Fóru nějaké sankce?

Uživatel úrovně 0

Farvardin: Ale no tak, nekrm zase tak jeho ego. Je to prostě člověk, který měl v minulosti problémy s pravidly serveru a je trošku... kontroverzní. Není nikterak důležitý, stejně jako já, ty, anarion a 10 000 dalších.
Rozumět si s ním není otázkou ničeho... Nemusíš si rozumět ani s Almadem (vlastníkem serveru) a přežiješ v pohodě ;-)

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Farvardin: Ale kdepak.. žádná legenda. Žádné postihy, pokud si s ním nerozumíš... takovou moc ještě nemá :o)
*viď*

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Dnes to vypadá na rekordní návštěvnost. 45. Mám obecnou otázku: Dá se zjistit, jaký byl maximální počet uživatelů přihlášených v jeden čas?

ad Farvardin: Začínáš dobře, příteli. Ještě dva tři dny takhle a dopadneš hůř než já :)

Uživatel úrovně 0

Ach, jedna z legend serveru. Chápu. Z tvého výčtu docházím k závěru, že rozumět si s ním je otázkou přežití zde. To se mi nelíbí. Děkuji ti za info, nadále netřeba vysvětlovat.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Farvardin: Ne... ne. Kdepak. On není nikterak špatný v tom slova smyslu. Ikonku má pěknou, dá se s ním výborně mluvit *vidíš AO, nezaujatě* Jenom jeho názory na určité uživatele se liší, jeho komentáře k někomu se liší a jeho odůvodnění proč se k některému tak chová jsou mnohdy velice zajímavé :o) To ale nic nemění na to, že by jsi s ním nemohl vycházet za dobře. Stačí vyvolávat temnotu, smrt elfům pokaždé když navštívíš chat a být fanatickým zastáncem Astrálu a budeš jeho člověk :o)

Prostě Astrální oko :o)

Uživatel úrovně 0

Rád bych poprosil o vysvětlení. Klidně i směrem do pošty. Zatím mi na něm totiž nepřijde jedinečné v podstatě nic. Jedině snad jeho ikonka perfektně sedí očividně velkému egu, které z jeho příspěvků vyzařuje.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Farvardin: Ne, není to zvykem, on však Astrální oko je trošku jedinečný uživatel... ehm :o)

Uživatel úrovně 0

Smím se otázat, proč vás toliko burcuje postup jednoho konkrétního uživatele na nový level? Nebo je to zde normální, takto hlasitě reagovat na každý nový postup?