Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Ithildur

Uživatel úrovně 0

Vy máte olympiády v ČJ? A nám nič podobné v SJ nespravili :(

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Skorpion: Olympiády dělám, ale ty naše potvory snad výsledky ani neposílají dál. :B

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Někdo odchází teatrálně, někdo v tichosti.
Někdo na rok, někdo na týden.
A jsou tu i tací, co zvládli všechny čtyři možnosti :-)

Nathaka: Pokud tě zajímá čeština, dostaň se na republikové kolo olympiády v ČJ. Já tam byl a to budeš koukat, co to máme za podivný jazyk :-)

Ikonka uživatele Nathaka Warrior

Uživatel úrovně 1

Krwekrw: Dosavadní vedení je to, co probíhalo doteď. Přeješ mu úspěchy do něčeho, co už se stalo. "Hodně úspěchů v dosavadním vedení Putyky" je krásná úkázka líbivého protimluvu. ;)
Nezlob se, že na tyhle věci vždycky upozorňuju, ale tohle mě na českém jazyku fascinuje a zajímá. Nic osobního. :)

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Priatelia, prosím, neriešte to. To, že Sethemovi stiekli nervy, je jeho problém. Putyka bude v poriadku, je v dobrých rukách.

Ikonka uživatele KrwekrwZlotasson

Uživatel úrovně 0

Ne? mě tedy ne... To, co udělal z naší milované putyky je hrozné... teď se to snad aspoň zvedne... nezbývá nám, než popřát Salmarovi hodně úspěchů v dosavadním vedení...

Ikonka uživatele PinHead

Uživatel úrovně 0

jo. mně.

Ikonka uživatele smycma

Uživatel úrovně 0

Vadí tady aspoň trochu někomu že odešel??

Ikonka uživatele PinHead

Uživatel úrovně 0

A co že tak najednou...?

Ikonka uživatele konopaslik

Uživatel úrovně 0

Také průběžně sledujete Sethemovy statistiky, zda je ještě poslední přístup logován na 2:18:01 11.01.2009, nebo se již změnil? :)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Njn, možná jsem kretén, ale Sethem je alibista. A s tou flaškou samozřejmě nepočítám, stejně jako s tím, že by Sethem se serverem seknul docela.

Uživatel úrovně 0

Sethem: Měl jsi to tu zabalit před víc jak rokem, jako já... Respektivě já to měl zabalit mnohem dřív. :-)

anarion: Úžasný je slabý slovo... A hodně? Co to je hodně?
>> za cca 5 000,- se dostaneš na začátek cesty a z konce cesty domů (5000 celkem). Letadlo do Madridu > vlak na začátek cesty > vlak do Madridu z konce cesty > letadlo do Prahy = 5 000,-
>> ubytování cca 7 euro na noc (když je hezky, roztáhneš venku celtu) a jídlo je o malinko dražší než v ČR. Počítali jsme, že bychom šli 17 bo 18 dní.

Info k pouti do Sant. de Compostela: http://santiago.unas.cz/ nebo prostě googlete.

Ikonka uživatele Pavetta

Uživatel úrovně 5

Barbárku, tuším, že máš smolíka, ten kodex se vztahuje na Putyku. Možná proto je to oznámení zde.

Uživatel úrovně 0

Vzhledem k tomu, že Sethem svůj odchod oznámil tady a já byl první, kdo tu na něj v tomto smyslu reagoval, nechal bych to na té jedné lahvi pro barbara. Přece jen, sice jsme u něj všichni kreténi, ale jinak ho máme pořád rádi, ne?

Ikonka uživatele Shadowmage

Uživatel úrovně 4

Já bych dodal, že Sethem asi právě zkrachoval, pokud tedy není majitelem palírny či vinice, protože stejný nárok jako tady Barbar může uplatnit každý z tisíců uživatelů... rovnou pište ke stolu, kde vzniknul ten kodex, vámi požadovanou láhev :-)

Uživatel úrovně 0

Upozorńuji na Sethemovo porušení pravidel a očekávám od něj lahev absintha.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

sakra Skorpione, to zní úžasně.... nevím jak to budu mít s časem, ale... bude to asi dost finančně a časově náročný ne?

Uživatel úrovně 0

pouť do Santiago de Compostella

Zdravím... Chystám se začátkem června na pouť do Santiaga de Compostella. Někdy od 1.6 do 19.6.
Pokud je tu někdo, kdo by rád šel, kdo už tam někdy byl, nebo kdo by se jenom rád informoval, napiště mi do pošty. :-)
Díky

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Stůl Rubrika Galerie
ID stolu: 1963

Vyhlásil novou Galerijní soutěž. Na stole je sepsáno téma a indicie k soutěži potřebné. Též jsou pro jistotu informace i na Nástěnce. Tímto vás všechny zvu k další soutěži, která je nyní mnohem volnějšího charakteru a vítěze si zvolíte sami! Není to... úžasné? :D

Uživatel úrovně 0

Kvůli zvýšení zabezpečení byla na server přidána další kontrola identity.
V případě že se nebudete moci přihlásit, mělo by pomoci povolení nastavování cookies serverem dracidoupe.cz ve vašem prohlížeči.