Pro všechny, co umí kreslit nebo malovat: nabízím možnou spolupráci na tvorbě loga a maskota pro Českou turistickou centrálu, pište kdyžtak do pošty.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Studenti odjedou a stromy pokácí. To je tedy důslednost...
Tak.... dneska od 17 odjíždím se školou do Pise a do Florencie. Obdivovate jejen Michelangelova Davida... ale i Fra Angelica, Kopuly Florentské radnice a jiné skvosty. Galerie je dnes prázdná... takže neočekávám nějaké prudké změny :D
Takže zatím servere :)
*pápá*
Prazvláštně vysoká ta cifra:-)
hohó .. na chatu 403 uživatelů :D
Tak se nám zas blíží GrillCon... Kdo máte zájem, můžete sledovat stůl, nebo se mě ptát v poště. Vypadá to na 30 - 31. května opět tady na Vysočině. Podrobnější info na požádání a později i u stolu.
Ještě se tu párkrát ozvu a jak to bude nabývat na akutnosti, budu zvětšovat nadpisy... :-)
Střepy snů Lite jsou venku!
http://www.strepysnu.cz/lite.html
Kdysi o tom zde padla zmínka, bohužel mám pocit, že jí nebylo věnováno mnoho pozornosti. Proto si dovoluji opět upozornit na stůl DraDou Vodák (id=2320).
Plánujeme sjezd Ohře v termínu 3.8.-9.8.2009 a stále přijímáme nové zájemce.
Děkuji za pozornost, axel.
Skorpion: A bude 2 díl... koncem tohoto roku.
all: Až zítra, už je pozdě, půjdu spát .)
anarion: No já to viděl před 4 rokama... Působivé.
"Alcator, Salmar, Samurai"
--kdo se nepodepsal? :)
Tak nám něco napiš.
Byl jsem dnes na premiéře v Turnově na filmu: Síla Lidskosti. Zná někdo z vás tento dokument? Vyhrál v zahraničí nejvyšší ocenění v dokumentaristice a určitě by se o něm dalo napsat ještě hodně :)
Cohen: http://www.last.fm/event/974266
Glass? Tady? Kdy? Kde?
Takovejch lidí mě chtělo na opuštěnej ostrov :-O. Škoda, že nevim kdo to byl ]:->
Chysta se tu nekdo na Phillipa Glasse?
(Další reklama.)
Myslíte si, že umíte trochu psát? Myslíte si, že neumíte psát špatně? Troufnete si napsat soutěžní povídku na stanovené téma? Pokud ano, výrazně doporučuji podívat se k Pavettině stolu "Slohové práce a krátká próza" (nejprve asi k sesterskému SPaKP – diskuze), kde probíhá již tradiční soutěž putykářského penklubu o Zlatou klávesnici.
Žánr i rozsah jsou víceméně volné, téma pro toto období je jednoduché: "Maškaráda".
Stále běží Ankety!!
Je to taková odlehčená série Anket, tudíž nic závažného, alespoň si popřemýšlíte, koho tu vlastně znáte!
NW: Ale to nebyla ironická poznámka, já to myslim vážně. Jednak je mi Tobšy vcelku líto, protože se občas četl dobře, druhak prostě nevidim ty zlosti, přetvářky a tak, což považuju za chybu.
Na rozloučení s kamarády nebo "kamarády" samozřejmě neni špatného nic.
Když to Tobša považuje za zrůdnost, je to jeho pohled. Jenom když jsem si přečetl "změnil ve zrůdnost i vzhledem", nějak mi to, při drastických designových proměnách tohoto serveru v posledních pěti letech, trochu neseplo.
Darian: Sorry, poslední ,)