Samurai: V moudré sově už je, ale zatím to je jen rámcová představa a byl jsem odkázán na stůl studnice nápadů kde se mi momentálně dostává rad :-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Den poté: příspěvek... né uživatel :D
"Ovšem vyší posty, kde můžeš již hlasovat, lze získat snadno. Třeba nasbíráním reputace u děl v rubrikách. Pokud tvůj příspěvek bude vhodný, přínosný, většinou se zazelení."
To je, panečku, motivační příspěvek!
Nezapomeň ho dát do Moudré Sovy.
Jop, na jednom právě pracuji, díky Samuraii
Ovšem vyší posty, kde můžeš již hlasovat, lze získat snadno. Třeba nasbíráním reputace u děl v rubrikách. Pokud tvůj příspěvek bude vhodný, přínosný, většinou se zazelení.
Podobně si můžeš počínat u prestižnějších stolů v putice.
A nebo zašli nějaké své dílo do rubrik.
Jop, díky :-) A mému úsudku je těžko věřit, to bude pravda :-D
Uriziel: Odkaz na hlasování je (ve většině skinů) vpravo nahoře. Bohužel, žlutí uživatelé hlasovat nemohou. Ne že bychom snad nevěřili tvému úsudku, ale existuje hned několik důvodů, proč tomu tak je, především jde asi o to, aby si nemohl každý založit třeba dvacet nicků a pak dát hlas sám sobě.
Kde se dá hlasovat o nej. bestii apod.? Tedy pokud běžný uživatel, jako já, může vůbec hlasovat...
Tož řekl bych, že Suk píše mnohem lepší aktuality než Pavetta.
Vybrat letos tu nejlepší bestii bude obvzláště těžké. Obvzláště. Nikoliv kvůli počtu, ale kvůli všeobecné kvalitě.
OK, cool.
BC: Ohydza si zažila menší přepis, takže to zatím běží pár dní a potichu, aby se zjistilo, jestli to nedělá něco co nemá. Aktualita bude ;)
Vůbec jsem netušil že už se hlasuje v ohyzdě, od kdy do kdy to trvá?
...všem dobrodruhům ze světa Dračího Doupěte, šťastný nový rok 2011. Snad budou dobrodružství pořád tak dobrá jako doteď a bůh dej, aby se ještě zlepšila. :)
Nathaka: Právě. Chci se zděsit co jsem sem napsal za první blábol když jsem sem přišel. :D
Jestli myslíš první, tak pochybuju o tom. Featůra na to není, takže buď trpělivě šmejdit, anebo přes databázi. Čili otravovat Almada. A proč, probohy? Určitě by ses sám děsil. :-)
Pozn. Lze nějak vyhledat (aniž by se tím otravoval redaktor) svůj osobní doposud existující příspěvek? (krom šmejdění celé putyky/kritik u děl)
já zanechávám hodů jen v případě, kdy třebas bojují armády (všichni snad chápete proč), a taky často zanevřívám na postřeh. Řeším to prostě tak, že třeba nejinteligentnější postava si něčeho všimne atp.
Pokud je to pro tebe opravdu tak důležité, tak jo, snažím se při hře omezit hody a výpočty na naprosté minimum.