Zloděj

Suverenita Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 18

"Když půjdete dost sebevědomě a suveréně nikdo vás nezastaví."

Pravděpodobnost: 3+(2*úroveň) + CH

Tato schopnost umožňuje zlodějovi dostat se z těch nejneuvěřitelnějších trapasů a situací. Pokud zloděj uspěje působí na své okolí tak sebevědomě a suveréně, že může klidně projít kolem stráže, uklidnit rozzuřený dav či beztrestně pozdravit krále lidovým způsobem (Čau, Pepo!) atp.

Nic z toho však není stoprocentní ani při úspěchu. "Cíl" (tj. všichni, na koho momentálně zloděj působí) si hází na past int-8-neúčinkuje/účinkuje. Neúčinkuje znamená, že zloděj sice provedl, ale cíl se chová, jako kdyby se to zloději nepodařilo (suverenita). Pokud u "cíle" nastane totální úspěch, tak suverenita účinkuje absolutně opačně (zloděj působí jako nicka nebo drzý spratek. Na 16. úrovni je past 9, na 26. je 10 a na 36. je 11.

Thanks to: můj sešit, kterej to všechno snese; ten kdo to uvolnil do oběhu; všem, kteří tomu dají alespoň 1* a největší díky patří Mavevovi, který mi s tím pomohl.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Je to docela dobrý nápad, ale mohl jsi to trochu více rozvést...
A jak již napsal Zwejk, ty příklady jsi nevybral zrovna vhodně...


 Uživatel úrovně 1

Opět další příspěvek, kterej je v postatě tak kratouckej, že odpověd většiny lidí bude delší. Jde o to, trošku tu svou myšlenku rozepsat a ne se jen tak na pár řádkách zmínit a přidat k tomu pár čísel.
Mám pocit, že se tahle dovednost trošku podobá nenápadnosti u lupiče nebo sicca- snad se to tak jmenuje.
Nápad to není špatnej, ale je to moc krátký, nerozvedený a suverenita by platit mohla, ale rozohdně ne na krále. Tady si pleteš trošku odvahu z drzostí a postava by z určitostí skončila v base nebo na popravišti. Nenapadá mě jedinej případ, kdy by to mohlo zloději projít. Dávám 1*.

S pozdravem Zwejk


 Uživatel úrovně 0

No napad by usel, ale zpracovani je slabe.
Priklady jsou rekl bych nefunkcni, protoze prijit ke krali (pokud to neni dobry znami a i tak) a udelat tohle znamena ze s nim kral provede neco dost jednoznacneho ..
A princip bych prepracovalprotoze doupe se snazi skoro vse resit jednim mechanismem, takze bud past nebo procenta, ne oboji.
A u tohoto spis past, ktera by se mela opravovat za pocet lidi okolo, rozdil urovni, charisma zlodeje, inteligence cile ..
Tak nejak to do toho zahrnout, ale to uz zalezi na tve libovuli.

Orbit