Zloděj

Rilondský ježek Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 65

Ježka tvoří čtyři ostré ocelové hroty. Pokud dopadne na zem, leží na třech z nich a čtvrtý je kolmo vzhůru. Zloděj je za sebe může naházet aby zdržel pronásledovatele. Každý kdo na ježka šlápne ztratí jen 1-3 životy, ale několik dalších dní nemůže došlápnout na zraněnou nohu. Ježka lze navíc namočit do některého z jedů (nebo ho nechat trochu zrezavět...). Vyrobit ho dokáže většina kovářů, ne každý se k tomu ale propůjčí. Většinu se dá koupit na černém trhu. Jeho cenu určuje zejména postih za výrobu (v Rilondu vám za to useknou ruku).
Ježek váží 1 minci (50 gramů) a do koženého váčku se jich vejde deset až patnáct.
Šance, že pronásledovatel na ježka šlápne je ve tmě 10% a zvyšuje se o 10% za každého dalšího na čtverečním sáhu, na světle je poloviční. Pokud pronásledovatel o ježcích ví a dává si pozor, může se jim bez potíží vyhnout (trochu ho to zpomalí).

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Tak za prvé, kolik to stojí, za druhé, podivné zpracování za třetí, narvat to do koženého měšce, tak ti to rozpíchá...mno, nevím, kde ten měšec nosíš...a ten jed např, drží na ježkovy jak dlouho?a nemůže se ti třeba při hodu zabodnout do ruky?případně tě říznout, pokud je natom jed, nějaký smrtelný, tak se nedopatřením řízneš a je po tobě, v čem se to přenáší na dluohé vzdálenosti, v nějakém kroužkovém vaku?

Tohle se mi zdá fakt nehotové, nedopracované a jako blbost a zbytečnost...

Cryspy


 Uživatel úrovně 0

Ve kterým filmu jsi TO viděl mě nezajímá, ale kam to ten zloděj asi dá? Rada pro zloděje: nedávejte je k sobě, protože budou cinkat!
Pro Wrigleyho: Umřeš na řez v noze? Asi ne, ale musíš brát vohled na to, že v tý době nebyl chirurg, takže kdyby se mu to zanítilo, mohl by dostat zánět a asi by mu to amputovali, to jest uřízli. A člověk bez nohy je v tý době skoro nanic, takže by se asi podříž. Toť vše a doufám, že jsem nikoho neurazil.


 Uživatel úrovně 0

Je to docela dobrá věc ,ale ta pravděpodobnost.


 Uživatel úrovně 0

Mam pocit že neco velmi podobneho jsem četl ve Zlaté pavučině


 Uživatel úrovně 0

Chybi popis postihu: polovicni rychlost? nemuze se hybat? umre na rez v noze?


 Uživatel úrovně 0

Je to dobré, čo dodať???


 Uživatel úrovně 0

Není to špatné. Mislím že tomu opravdu není co vytknout.


 Uživatel úrovně 5

U nás se tomu říká nášlapný trn a používáme ho úplně stejně. Takže dobré, za 4*.


 Uživatel úrovně 0

Myslím, že se v Rilondu budu koukat kam (na co) šlapu


 Uživatel úrovně 0

To musi bolet,kdyz se vam ostny zapichnou do nohy a vy si pozde uvedomite,ze ste udelali chybu....au