Předměty

Improvizované tiché botky (Hlod) Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 9

Skupina: Obyčejné předměty

Váha: 3 mn

Popis:

Tyto botky zvyšují tichý pohyb o 10%, ale snižují schování se o 25%.

Ilustrační obrázek:

Kolektiv autorů; Sniper, Folcwine, Ariniel, FlaviusV a v rozhodně neposlední řadě Sccion

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 9

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Já taky nemám nic proti čerstvosti ani nadsázce, ani proti jednoduchosti, ba ani proti tomuhle dílu konkrétně, jen jsem proti, aby se toto hodnotilo pěti hvězdami. Dvě, tři hvězdy, beru. Čtyři už bych překousl stěží. Ale pět? To jde úplně proti smyslu hodnocení. (Jestli je účelem Sniperových pokusů zesměšnit hvězdičkové hodnocení, fajn. Dobrá práce. Jestli je účelem UnknowNova hodnocení zesměšnit svou rubriku, taky dobrá práce.)

Na tvou sadu jednoduchých kusů výbavy bych se moc rád podíval, a klidně i v Předmětech, protože z toho, co popisuješ, půjde o něco úplně jiného, než co předvádí Sniper (což je prostá recese).

Já nechci nikomu kazit srandu. Jsem přesvědčený, že svému účelu dostojí příspěvek na 100 %. To ale není důvod ho také na 100 % ohodnotit. Takhle hodnocení v rubrikách nevnímám.


 Uživatel úrovně 5

Ale tak, Nathako, nečerti se, trocha čerstvosti a nadsázky nikdy není na škodu ;-)

Uvažovala jsem, že zveřejním sadu jednoduchých kusů výbavy, jak je dostává družina: karta s obrázkem a velestručným popisem. Pravda, že jsem to chtěla dát do Galerie a několik kusů spolu, ať to má nějakou váhu a tímto mi redakce říká, že to patří sem. Rozdíl je však zřejmý - vtip a serióznost :-) Příspěvek, který dodá trochu úsměvu vždy bude hodnocen, humor je kořením života (a kdyby ne, tak už by to s námi bylo fakt špatné).
Herní události bereme vážně, nějaká míra pravidlovosti a realističnosti JE neustále patrná, ale smějeme se od začátku do konce, hlášky, scény, kupodivu neumělé ale přirozené. S touhle partou je hra o společném smyslu pro legraci a užíváme si to, konečně se většinou po sezení cítím občerstvená, ne smutná, naštvaná, negativní. O tom to je. Zkazit den umí každý, prozářit málokdo ;-)
Na jednu stranu ale Nathakův výlev chápu. Kolik jsem založila nápadů a zhratelnění v obavě z nepochopení, z nechuti se dohadovat o kravinách, když nám to funguje... Autoři říkají nebát se ničeho, když to má jiskru :-)
Takže hodnotím: jedna hvězda za parádní ilustraci, jedna za vtip a jedna navíc za odvahu a poučení, že se nemám bát ničeho :-)


 Uživatel úrovně 8

Jako Hlod v ČaE bych tomu možná dal víc hvězd, protože je to docela vtipné (na úrovni patnáctiletých hráčů doupěte, ale přece).
V Galerii bych Scciona pochválil za vtipný obrázek a zaobíral se detaily.
V Předmětech budu toto dílo, ve kterém je výpis jeho autorů delší než jeho popis, hotnotit jako podprůměrné. Myšlenka není tak závratná a zpracování stojí jen na vložené ilustraci, která, pravda, zachycuje všechno podstatné, ale to myslím není důvod, proč to přece jen nepopsat trochu víc i slovně. Nemít tu ilustraci, je příspěvek na jasnou nulu.
Nechápu, co Sniper tím stupňujícím se minimalismem sleduje, a UnknowNových 5* považuju za totální úlet. Lidi se tu serou s důkladně zpracovanými a promyšlenými příspěvky a pak zapláčou na tom, že jim hnidopichové za každou chybičku strhávají hvězdy, a ty dáš pět hvězd příspěvku na jeden řádek?
Jestli se snažíte naznačit, že takhle mají vypadat všechny příspěvky, protože cokoliv delšího než jeden odstavec je plné zbytečného balastu, tak si udělejte pravidlovou DrD rubriku na twitteru.


 Uživatel úrovně 5

Milé pohlazení humorem. Úsměv vykouzlen.


 Uživatel úrovně 8

"Dokonalosti není dosaženo tehdy, když už není co přidat, ale tehdy, když už nemůžete nic odebrat." - Antoine de Saint-Exupéry

...to je velká pravda, kterou autorský kolektiv S+F+A+F+S naplňuje na míru nejvyšší. Obrázek, vydávající za tisíc slov, s přehledem zastává funkci vzhledového popisu, zatímco pravidlová funkce je citlivým amalgamátem výhody a vyvyžující nevýhody. Příspěvek jde za hranice prostého slovního významu a přináší nám nevyslovené poselství, které je ve své podstatě voláním po návratu k prapůvodním kořenům příspěvkové tvorby - voláním plným rošťáckého humoru a nostalgie. Toť vše, co bych mohl k dílu říci - cokoliv více by již bylo jen pouhým plýtváním slov.