Předměty

Improvizované tiché botky (Hlod) Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 9

Skupina: Obyčejné předměty

Váha: 3 mn

Popis:

Tyto botky zvyšují tichý pohyb o 10%, ale snižují schování se o 25%.

Ilustrační obrázek:

Kolektiv autorů; Sniper, Folcwine, Ariniel, FlaviusV a v rozhodně neposlední řadě Sccion

Přidáno:

Přečteno: 0

Hlasovalo: 9

Autor:

Diskuze

 Uživatel úrovně 5

UnknowN:
To víš, Sniper to určitě napsal na 10 stran a pak si zavolal kolegy, kteří mu to trochu umázli :o)


 Uživatel úrovně 8

PS: Hodnotil jsem dílo v duchu, v jakém mi přišlo do čekárny. Lituju jenom toho, že jsem se nechal vlákat do Nathakovy pasti a začal dělat Změny.


 Uživatel úrovně 8

Nu což, škoda že to nemohlo zůstat v té humorné rovině... Tak jo, konec srandy Snipere, zasmáli jsme se (někteří) a teď se zase hezky vrátíme do normálu, tak vylez, a taky nám k tomu něco řekni.

*sundá ze Sniperovy nástěnky tři hvězdičky*


 Uživatel úrovně 8

Tak, a je po problémech. Chápete? Ty botky vypadají jako křečci, a to jsou hlodavci, a ten příspěvek je hlod. To je prostě komediální klasika. Ještě lepší by bylo, kdyby se ty botky přímo jmenovaly "Hlodavčáky". Teď je to dokonce zřetelně označené, pro případ, že by někdo pozbýval dostatečného důvtipu, aby mu i bez toho označení došlo, že u příspěvků tohoto typu běžná pravidla prostě neplatí.


 Uživatel úrovně 8

UnknowN: Nesouhlasím. Jestli se tady začnou dávat pětihvězdičková hodnocení z prdele (abys někomu teda nekazil srandu), tím spíš když to začne dělat redaktor, tak se na to hodnocení můžeme úplně vysrat. Tohle si prostě jako redaktor nemůžeš dovolit. Úplně tím kálíš na hlavu snaživým tvůrcům, kteří si dávají na díle záležet, aby dostali pěkné hodnocení a pochvalu. Těch už tu sice není bůhvíkolik a hvězdičky pro ně nejspíš nejsou ta jediná a hlavní motivace, ale já si za tím stojím.

Docela rád bych slyšel Sniperův názor. Sice vím, že hvězdičky ho nikdy nijak zvlášť nezajímaly a často si z nich dělal srandu, ale zajímalo by mě, jestli mu tohle přijde fér vůči jiným tvůrcům.


 Uživatel úrovně 8

Nathako, jedna věc bavit se na účet cizí, a jiná věc je bavit se na účet svůj vlastní. Sniper, Folcwine, Ariniel, FlaviusV a v rozhodně neposlední řadě Sccion si tady dělají srandu především sami ze sebe, já jim v tom jenom trochu pomáhám tím, že si tu hraju na rádobykritika, který jim to hezky sežral, a teď se v tom veze s nimi, protože to za A) přispívá k celému vtipu a za B) jediná další možnost byla být za kazišuka, ale tak nějak jsem si říkal, že toho se určitě ochotně ujme někdo jiný ;-)


 Uživatel úrovně 8

Sranda je fajn věc, ale musí mít svoje hranice. Úplně vidím, jak se UnknowN smíchy válí po zemi, když mu někdo "z recese" hodnotí díla nulou. A pokud by se smíchy neválel a proti takovému stylu hodnocení se ohradil, tak se mu dostane odpovědi: "Nechápeš srandu, vole." No co proti tomu lze namítnout, že?


 Uživatel úrovně 4

Dokonalé dílo hodné velikána. Tak dobře jsem se už dlouho nepobavil, ale nehodnotím.

Plž


 Uživatel úrovně 0

Dobrý den,

nechtěl bych nikoho urážet... ale přijde mi, že tady spíš rozhoduje značka "Sniper" než cokoli jiného. Nevím, kdyby nějaký nováček přidal takový příspěvek, jestli by dostal 5 hvězdiček :-) ... takhle se na to potom dívá dosti s nadhledem :-) Ani jsem nechtěl nic k tomu psát, ale když jsem viděl to hodnocení a následně mi v hlavě vyskočil Provokativně provokativní příspěvek, tak to nedalo mé svobodné vůli něco napsat :)

Martel z Kantonu


 Uživatel úrovně 8

To hodnocení je z větší části za tu práci, která na příspěvku není vidět - však považte: Autor Sniperova kalibru si musel kvůli tomuto na první pohled velice jednoduchému dílu vzít na pomoc tři další jedince a externího ilustrátora. Vysloveně před očima vidím, jak se s orosenými čely pokoušejí dosáhnout dokonalosti na základě níže zmíněného hesla, hádají se, co lze ještě z díla vypustit a co je tam třeba ponechat, až to nakonec vykulminovalo ke svému krystalicky čistému výsledku.

Nechte to pořádně vsáknout: Sniper, veterán serveru, který sám a bez pomoci sepsal hned několik čtyř- a pětihvězdičkových příspěvků, respektovaný redaktor a držitel páté příčky na reputačním žebříčku... Tak tenhle Sniper s právě *tímhle* dílem potřeboval pomoct.

To může znamenat jen jedno: Že Sniper ví o něco, co my ne. Jako by mi zasvěcený kospirátor pošeptal "Jasně, ten příspěvek je naprosto hloupý a nedůležitý... Tak proč na něm pracovalo pět lidí, he? *spiklenecké mrk mrk*", takže jsem se prostě rozhodl, že si na něj tak trochu vsadím, pro případ, že by z toho něco bylo.