Články&Eseje

Válka o Silmarilly Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 8

Tímto bych chtěl pozvat všechny dobrodruhy, kteří se nebojí postavit nepříteli tváří v tvář a mají cit pro zbraně.

První ročník této dřevárenské bitvy se uskuteční 27. března v Tachově. Akci pořádají Noldor-západní hraničáři a Nezordonie. Předpokládaná účast je asi 100 lidí. Rádi bychom vám tímto nabídli nejen skvělou zábavu, ale i možnost strávit pár dní v kouzelné krajině Tachovské rokle se skvělými lidmi:-).

UBYTOVÁNÍ: Tělocvična ZŠ Zárečná (cca. 300m jižně od vlakového nádraží )spacáky s sebou, ležet můžete na žíněnkách, WC a sprchy včetně;o) 90Kc za dvě noci
Neb se pohybujeme na křehké hranici mezi LARPem bitvou, a vlastně až teprve počet účastníků rozhodne, kam se to vychílí, nelze než doporučit přečíst si Silmarillion od J.R.R.T. Mnohé napoví. Tomu kdo viděl pouze LOTR v kině nelze než doporučit ať si zvykne na spoustu divných jmen a drobnůstek které budou důležité. Každá pojmenovaná postava si svůj part sehraje!!!

Dva základní tábory tvoří skřeti vs. elfové.Jsou povoleny i kouzla.

Důležité: Tato bitva je naše první,takže jsme si na ní dali hodně záležet a můžeme vám nabídnout velmi kvalitní LARP.Neradi bychom,aby nastali problémy s účastníky,kteří mají jiný cíl než boj.Chce-li někdo lahvinku vína, nebo medoviny, není problém. Ale bude-li někdo zpitý podobraz, popř. začne zvracet, vyhodím jej z tělocvičny ať si jde spát na nádraží.
Při vší úctě, tato akce má být krásnou zábavou, a já si ji a ani Vám nenechám kazit nějakým zmetkem nachmeleným. Totéž platí pro huliče, popř. jinak závislé. Toto v žádném případe neznamená zákaz hospody, naopak hospoda u Klesu se na Vás teší, jen budu tvrdě vyžadovat sebeovládání, a podnapilé a nedůstojně se chovající osoby budou z našich prostor vyvedeny bez nároku na náhradu.

Taktéž z bezpečnostních a etických důvodu platí zákaz kouření v budově. Chcete-li si ožrat držku, či se sjet doporučuji si najít nějaký hezký park u Vás ve městě a tam se zničte, přijedete-li do TC hrajete podle mých pravidel (případně služebna Policie ČR je 200metru od místa;o) Taktéž doufám, že si některá individua dokáží odpoustit blbé či diskriminační připomínky všemi směry - má-li někdo tendenci být "Vtipný!" je spousta klubů na netu, kde se muže realizovat.

Pro zpestření programu se večer uskuteční koncert Marlen a spol. a Foxtrottels.

Více informací,pravidla a další zajímavosti na www.valkaosilmarily.wz.cz

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Alcator:jasně,že beru kritiku.A taky se z toho poučim,to si piš.Nehodlám se tu hádat.Koneckonců máš pravdu,že tam asi nebylo něco v pořádku,když to tolik lidí odsuzuje.Já to napsal jen obecně s tim,že tam bude ten odkaz na další pravidla.


 Uživatel úrovně 3

veva: Trocha pokory by ti velmi pomohla... Tolik lidí ti řekne, že jsi to napsal velmi agresivně a zmatečně, ale ty jsi dál přesvědčen, že je to zcela v pořádku. Takhle moc daleko nedojdeš...


 Uživatel úrovně 0

veva-Jsem si stoprocentně jist, že jich tu několik je a myslím, že já bych toho schopen byl, ale moje dobré mravy, by mi to nedovolili:)


 Uživatel úrovně 0

Cryspy:napsal jsem,že kdo chce,tak si může dát lahvinku,proti tomu nic nemám.Ale zdá se,že asi nepochopíte,jaký by pro nás mohly nastat následky.

Mgr:Nikdo nepíše,že tady jsou SAMÍ ožralové,ale řekni sám,jestli by jsi odpřísáhnul,že tady není alespoň deset lidí,co by tohohle bili schopní.


 Uživatel úrovně 0

Eh, tak tohle bych považoval spíše za urážku, než za pozvánku, dost ubohý. Mohl bysis odpustit ty výrazy, tipu "...esli si chcete ožrat držku..." apod. tím aždého max. odpudíš, prostě hrozný, nevím, esli tofdle píšeš do spolku narkomanů, ožralů apod. To, že je to první LARP, a chcete ho mít valitní, je sice hezký, ale tohle je prostě takový nucený chování, když se někdo trochu vopije, tak se stane, ale takhle drsně všechny odhánět, kdybysi řekl něco jako- byl bych rád, dyby ste tam nepili, tak v poho, ale tohle je fakt moc.Na tenhle LARP, bych se fakt necítil a vzhledem k tomu, že jsem nečetl Sillmarilion, tak už vůbec ne a mohl bycsi blíže popsat, kde se to koná.

S úctou Cryspy


 Uživatel úrovně 5

No tohle je teda příšerná pozvánka. Vzhledem k tomu, kolik se koná LARPů do měsíce, je tahle lehce zapomenutelná (vlastně ne, tohle si budu pamatovat - nikde jinde mě neurážejí, nepředpokládají, že jsem totálně vymaštěný jedinec, co si pojede do tělocvičny poblít parkety, předem mě nevarují, že s jakoukoliv kritikou můžu jít do ... spousty klubů).


 Uživatel úrovně 8

Plně souhlasím s Alcatorem. Příspěvek je napsán opravdu mizerně bez dodržování pravidel užívání diakritiky, což snižuje jeho přehlednost. Z daných údajů zde opravdu podstatné věci chybí. Dva odstavce za upozorněním důležité se dají shrnout do jedné krátké věty: "NEPŘIMĚŘENÁ KONZUMACE ALKOHOLU, UŽÍVÁNÍ DROG A KOUŘENÍ V UBYTOVACÍCH PROSTORÁCH JE ZAKÁZÁNA." Připadá mi, že autor automaticky předpokládá, že umístil tuto pozvánku do spolku narkomanů a ožralů.
Pokud jste si dali záležet na své první bitvě, měli jste si dát také záležet na její prezentaci.


 Uživatel úrovně 3

Ta repka byla pravděpodobně za to, že jsem si dovolil ironicky vyjádřit, jak moc tě děsí případné socio-patologické jevy jako alkoholismus, cigarety atd.
- Nic proti, já hulváty (kuřáky, alkoholiky, narkomany) taky nemám rád a sám mezi ně nepatřím ani v nejmenším.

Jde ale o to, že tvoje "Pozvánka na _velmi kvalitní LARP_" zní spíš jako výhrůžka všem, kdo by ti to mohli narušit...

A na žádné odkazy klikat nemíním, jednou jsi to zařadil jako _plnohodnotný_ článek, tak by to mělo být plnohodnotné. Mělo by tam být:
a) Od kdy do kdy akce probíhá.
b) Kdo ji pořádá.
c) Kdo se jí smí zúčastnit.
d) Jaká jsou pravidla.
e) Jaká je cena, jaké je zázemí.
f) Co se smí, co se nesmí.

Tvůj článek mi odpověděl na (e) a (f). A to je hodně málo. Nediv se pak, že to působí dojmem, že tě možné komplikace zbytečně moc děsí.


 Uživatel úrovně 3

"není tam nic moc zajímavýho.(NO SPACING HERE)Prostě elfové a skřeti."
A v příspěvku:
Tato bitva je naše první,takže jsme si na ní dali hodně záležet a můžeme vám nabídnout velmi kvalitní LARP.

Hm. Je to děsně zajímavý, i když na tom není vlastně nic zajímavýho. Ale běda, jak se někdo ožere ... :-)


 Uživatel úrovně 0

Alcator:Fajn.Jak bych podle tebe měl popsat zajaký se hraje strany.Nemá potřebu to napsat přes půlku stránky.Není tam nic moc zajímavýho.Prostě elfové a skřeti.

A jestli ty holduješ takovým radovánkám,mně je to jedno,dělej si co chceš,já si taky dělám,co chci.Bohužel tam bude plno dalších lidí,kteří si budou chtít zahrát a jsou tam kvůli bitvě a ne kvůli chlastu a jiným věcem,kterými si to nechtějí zkazit.Asi si nedokážeš vybavit následky.Pár lidí se opije,pobleje,povraždí.A nejen,že letos to bude stát za houby,ale i příští léta to bude nanic,protože nám město nic nepovolí,když budeme dělat bordel,chňápeš?

S tou repkou to nebylo za upozornění,ale ty moc dobře víš za co.Mně to taky mrzí,nerad dávám - ,ale fakt mně to vytočilo,tak se snaž,ať příště napíšeš nějakou kvalitní diskuzi a já ti jí vrátím.

Mimochodem si mi neodpověděl na mojí kritiku tvého hodnocení.Buď k tomu něco řekni,nebo s tím asi souhlasíš.Jinak si myslím,že by jsi na mně neměl být naštvanej,prtože já na tebe taky nejsem.

wewa