Články&Eseje

Válka o Silmarilly Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 8

Tímto bych chtěl pozvat všechny dobrodruhy, kteří se nebojí postavit nepříteli tváří v tvář a mají cit pro zbraně.

První ročník této dřevárenské bitvy se uskuteční 27. března v Tachově. Akci pořádají Noldor-západní hraničáři a Nezordonie. Předpokládaná účast je asi 100 lidí. Rádi bychom vám tímto nabídli nejen skvělou zábavu, ale i možnost strávit pár dní v kouzelné krajině Tachovské rokle se skvělými lidmi:-).

UBYTOVÁNÍ: Tělocvična ZŠ Zárečná (cca. 300m jižně od vlakového nádraží )spacáky s sebou, ležet můžete na žíněnkách, WC a sprchy včetně;o) 90Kc za dvě noci
Neb se pohybujeme na křehké hranici mezi LARPem bitvou, a vlastně až teprve počet účastníků rozhodne, kam se to vychílí, nelze než doporučit přečíst si Silmarillion od J.R.R.T. Mnohé napoví. Tomu kdo viděl pouze LOTR v kině nelze než doporučit ať si zvykne na spoustu divných jmen a drobnůstek které budou důležité. Každá pojmenovaná postava si svůj part sehraje!!!

Dva základní tábory tvoří skřeti vs. elfové.Jsou povoleny i kouzla.

Důležité: Tato bitva je naše první,takže jsme si na ní dali hodně záležet a můžeme vám nabídnout velmi kvalitní LARP.Neradi bychom,aby nastali problémy s účastníky,kteří mají jiný cíl než boj.Chce-li někdo lahvinku vína, nebo medoviny, není problém. Ale bude-li někdo zpitý podobraz, popř. začne zvracet, vyhodím jej z tělocvičny ať si jde spát na nádraží.
Při vší úctě, tato akce má být krásnou zábavou, a já si ji a ani Vám nenechám kazit nějakým zmetkem nachmeleným. Totéž platí pro huliče, popř. jinak závislé. Toto v žádném případe neznamená zákaz hospody, naopak hospoda u Klesu se na Vás teší, jen budu tvrdě vyžadovat sebeovládání, a podnapilé a nedůstojně se chovající osoby budou z našich prostor vyvedeny bez nároku na náhradu.

Taktéž z bezpečnostních a etických důvodu platí zákaz kouření v budově. Chcete-li si ožrat držku, či se sjet doporučuji si najít nějaký hezký park u Vás ve městě a tam se zničte, přijedete-li do TC hrajete podle mých pravidel (případně služebna Policie ČR je 200metru od místa;o) Taktéž doufám, že si některá individua dokáží odpoustit blbé či diskriminační připomínky všemi směry - má-li někdo tendenci být "Vtipný!" je spousta klubů na netu, kde se muže realizovat.

Pro zpestření programu se večer uskuteční koncert Marlen a spol. a Foxtrottels.

Více informací,pravidla a další zajímavosti na www.valkaosilmarily.wz.cz

Diskuze

 Uživatel úrovně 3

No, tady nemá smysl diskutovat. Půlku příspěvku vyhrožuješ ožralům a dalším toxikomanům, jak je budeš vyhazovat, a to, za koho lze hrát, píšeš jednou větou. Když tě na to upozorním, dostanu zápornou repku. Tak si to užij.


 Uživatel úrovně 0

Alcator:Nemám z nikoho naděláno a nekazili by hru jen mně, ale i ostatním!

nevím,jestli umíš číst,ale asi ne,protože poslední věta zní,že pravidla jsou podrobně popsána na internetové stránce.Tohle není popis pravidel,ale pozvánka,ve které je odkaz pro ty,jež se chtějí zůčastnit.Koho bude zajímat,jaký jsou pravidla,když tam vůbec nebude chtít jet!

Takže ty bys radši věděl,za jaký strany se bojuje,ale asi tě nezajímá,kde budeš vlastně spát.Bez mezer po interpunkčních znamínkách je jen jeden odstavec.Nevím,co je na tom chaotického,možná máš chaos jen ve svojí vlastní hlavě,tak si to tam dej dokupy,aby si příště nepsal do diskuzí takový blbosti.

Díky wewa

Marigold:svůj účel to splnilo,jak si říkal.není to žádný okouzlující,ale každýho LARPaře to zaujme.


 Uživatel úrovně 3

Hmm... Nevím, připadá mi, že máš "naděláno v kalhotech" z feťáků, kuřáků a pijáků, z toho, jak TI zkazí hru... A tahle hrůza tě tak prostupuje, že zapomínáš na podstatné...

Kupříkladu: Píšeš, že se akce uskuteční 27.března, ale přitom si účastníci mají platit nocleh na dvě noci. Čekal bych, že s hodinovou přesností popíšeš odkdy dokdy bude akce probíhat. Že když už zmiňuješ kouzla, nastíníš alespoň částečně, o jaká kouzla půjde. Zveš lidi na dřevárnu, ale vůbec nepíšeš o tom, jaké zbraně a jak vytvořené jsou povolené, což je podle mě smrtelně klíčově důležité :-)

Tohle, dovolím si marigold (-a? -u?) opravit, NENÍ klasická pozvánka na LARP. Je to velmi slabá pozvánka. A vím o čem mluvím - během mého studia na Fakultě Informatiky jsem četl více než deset pozvánek na podobné akce, a v těchto pozvánkách jsem četl:
- Povolené zbraně:
a) Palice: Maximální délka 2 metry, konec musí být obalený vrstvou molitanu, skrytého pod látkou...
b) Kouzelnická hůlka ...

-- Povolené brnění:
a) ...

atd. atd.

A po grafické stránce ošklivé - nepíšeš mezery za interpunkční znaménka, nedržíš se jednotného členění (jednou používáš nadpis UBYTOVÁNÍ, zatímco bojující strany zmiňuješ velmi stručnou větou...) ...

Jen jedna hvězdička za snahu.


 Uživatel úrovně 5

Dám jen tři. je to klsická pozvánka an LARP. Zase na druhou stranu je třeba říci, že se mi ten popis líbí a taky tvůj přístup. Pokud my vyjde čas, rád se sám zúčastním.