Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Nathaka

@Almad: Nepodceňuj prvek toho, že na náměstí je vidět, že se něco děje! Třeba příiloží i někdo další ruku k dílu. :-)
Ten výčet priorit byl myšlený napůl v nadsázce. Ale jen napůl.


Almad

"Vysoko, hned za ty všechny osatní věci co jsou na dlouho a těžký" :D Jinak bych nás přesunul k Věži (318).


Nathaka

@Found: To by bylo super, určitě bych to na seznamu "co vylepšit, až to půjde" dal relativně vysoko, hned za líheň, novou Putyku, editor a dílnu.


Ikonka uživatele found

 Uživatel úrovně 0

@Nathaka Neimplementujeme. Nicméně je to dle mého k zamyšlení do budoucna. Osobně si myslím, že by to hodně pomohlo pro nějakou přehlednost - např. na hlavní stránku přihlášeného uživatele nebo na jeho profilovou stránku dávat vždycky nová označení, aby člověk nemusel procházet všechno ručně, ale viděl, kde na něj kdo kdy zareagoval. Taky mi to připadá hodně intuitivní a běžně používané dnes. Ale na to bude potřeba onen editor a k tomu samozřejmě hotová oprava toho html ze starých článků. :)


Ikonka uživatele Nathaka

 Uživatel úrovně 8

@Found: Taky zkouším psát z nové verze, vy tam implementujete označování přes @? To je mega cool! :D


Almad

Spolehlivost mailů záleží na tom, u kterého poskytovatele máte email a na tom, jak provozuje antispam. Pokud je k mailům z doupěte podezřívavý, tak to dělá dobře :)


Lerain

Agganist: Teď jsem to zkusil a maily přišly v pohodě.


Nathaka

Už jsem tě zamítl, ty jeden multinicku! (To byla první redaktorská práce, kterou jsem tu vykonal za... no, za hodně dlouho!)


Almad

Spolehlivost mailů už v současné verzi bohužel vyřešit nejde :-/ Naštěstí se mi teď uvolnil čas, takže světlé zítřky snad přijdou před výročim :)


Agganist

Niekoľkokrát som od doby úniku hesiel skúšal si to heslo zresetovať, a nič mi neprišlo (ani do spamu), ale nemal som moc drajv a čas to riešiť, ale teraz som to po čase skúsil zas, zase nič, tak som si vytvoril novú registráciu nech sa môžem posťažovať a zrazu ten mail prišiel. Mno. Takže zdravím všetkých a ten pokus o registráciu samozrejme môžete zamietnuť.


Almad

Shadowmage: Prostě si hrajem :)


Nathaka

Shadowmage: Nová verze vesmíru.


Shadowmage

Uniklo mi něco? Nová verze čeho?


Ikonka uživatele found

 Uživatel úrovně 0

Taky už zdravím z nové verze. Menší oznámení:
V nové verzi nelze mazat příspěvky ve fóru, do konce příštího týdne snad bude vyřešeno, takže pokud budete chtít, můžeme jej aktivně začít používat. :)

@Almad: Obávám se, že označení @ nám nefungují, nicméně... že by další ticket? :)

A teď všem, krásný nový týden!


Nathaka

Zdravíme zpět a věříme v lepší zítřky!


Ikonka uživatele Almad

 Uživatel úrovně 5

(nicméně oba pozdravujeme z nové verze)


Ikonka uživatele Almad

 Uživatel úrovně 5

@found: Možná ty testy občas po sobě mazej :P


anarion

A pokud bys chtěl projít všechno, je to spíš na měsíce a měsíce :D


Nathaka

Egorlok: Ahoj, tvoje čeština je úplně v pohodě a chyby vůbec nevadí.
Ono to tady už tolik nefunguje, protože je to hodně stará komunita, proto může dlouho trvat, než se ti někdo ozve. Pokud hledáš hráče, zkus Seznamku (odkaz je v levém menu dole), nebo to prostě napiš sem (odkud jsi, koho hledáš a tak).
Pro krásné trávení času doporučuji prostě proklikávat a objevovat, je to tady rozsáhlé a je tu spousta krásných diskuzí a příspěvků rozšiřujících hry, takže pokud tě tohle zajímá, můžeš tu strávit plodné dny a týdny. :)


Egorlok

Ahoj, panove!
Jsem poprvé tady. Moc se omlouvám za chyby, které můžu udělat, učím se česky, ale ješte neumím všechno. Pro mě trohu těžko rozumět, jak funguje tenta webová stránka.
Mužete mě vysvětlovat, co tady musím dělat, jak najít kamarády pro D§D, nebo prostě pro krásné trávení času