Zloděj

Magické rukavičky Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 68

Magické rukavičky

To si takhle jednou starý alchymista Hapubábum chtěl připomenout, jak vlastně za mládí vyráběl ty skvělé a neocenitelné předměty. A tak se rozhodl, že vyrobí elfí boty. No jo, ale co to nevidí, do jeho magie se musela vloudit nějaká chybička, protože vytvořil prosté rukavičky. Ty rukavičky neměly žádné tkaničky a už vůbec ne neprošoupávající se podrážku. S ohrnutým nosem je vyhodil do popelnice. Inu rukavice putovaly. A putovay tak dlouho, až se dostaly do rukou Dontkillmea, proslulého zloděje, známého svou odvahou. To on rozeznal jejich pravou moc a to on je jako 1. dal na patentový úřad. Zvláštní bylo, že hned po něm na úřad přišel týpek s velmi podobnými rukavičkami. Myslím, že se jmenoval Zimerrmann, nebo tak nějak. A tak se Dontkillme dostal do slušného balíku peněz a stal se bossem jedné velmi mocné gildy. Teď, když už je alchymista Hapumbábum mrtvý, je škoda, že se ani nedozví o síle tohoto magického předmětu, který lze koupit jen na černém trhu a jen za zvláštních okolností.

Popis
Jsou to tmavě modré sametové rukavičky. Nevypadjí nijak zvláštně, avšak sálá z nich magie. Cenu ať si udá PJ.

Vlastnosti
1. Zlodějovi ve tmě nejsou vidět ruce, proto si přičítá + 5% ke schování se.
2. Magie způsobuje to, že pokud zloděj tyto rukavičky nosí, jeho ruce jsou mnohem méně nápadné. Z toho důvodu + 5% k vybírání kapes.
3. Mocné zaklínadlo v nich ukryté zajistilo jakési propojení s nositelem a rukavičkám se doslova nechce dolů. Nikdo není schopen zlodějovi sundat rukavičky, pokud sám zloděj nechce. On je sundá bez problémů.
4. Magické švy zajišťují totální nezničitelnost rukavic.
5. Jestliže zloděj narazí na objekt zabezpečený pastí, rukavice ho upozorní jemným mravenčením na prstech. Zlodějovi automaticky dojde, že např. truhlu nemá ihned otvírat. Avšak i když ví o pasti, musí ji nejdříve objevit a až poté zneškodnit.
6. Po sundání se obě rukavice automaticky zavážou neviditelným řemínkem a stanou se naprosto neoddělitelnými.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

dobre...
pozn.:bobre jmeno pro alchymistu


 Uživatel úrovně 0

vada nevada, je to dobreé....


 Uživatel úrovně 0

rukavičky-zlodějíček je dobry ale mohlo by to mit i nějakou vadu!


 Uživatel úrovně 0

Moc "neznicitelnych" atributu, ale dalsi pekny prispevek do cerneho obchodu pro me zlodeje. A navic elegantni :)


 Uživatel úrovně 0

Mě se to náhodou docela dost líbí.


 Uživatel úrovně 0

vyvazil bych to nejakou mene atraktivni schopnosti,treba :zvirata maji z postavy panickou hruzu,chce-li je pohladit,zadna zena si rozhodne nebude chtit zatancovat s nositelem(vnitrni ja ji to nedovoli diky magii v rukavicich).pokud postava denne neukradne alespon 1minci je nervozni nemuze se soustredit,atd....v teto podobe je to dost husty =>nezaplatitelny,nesehnatelny,....


 Uživatel úrovně 5

Ve tmě by zloději nebyly vidět ruce i kdyby rukavice neměl (nebo to jde jednodušeji než mag. rukavičkami). Proč by měly pomoci k celkovému schování se do stínu? Je myšleno, že rukavice jsou po zápěstí? Proč by pak měly pomoci k vybírání kapes svou menší nenápadností. Co zbytek rukou? A těla? Vykrádání kapes je také velkou záležitostí obratnosti (myslím jako šikovnosti), méně nenápadnosti. A to, že po sundání se obě rukavice automaticky zavážou neviditelným řemínkem a stanou se naprosto neoddělitelnými, je velmi infaltilní, jestli se zloděj bojí, že ztratí jednu rukavici.


 Uživatel úrovně 0

Me se to velice libi ikdyz jsou NEJAK TRRROOOOOOSSSKKUU MMOOOOOOCCC dobry


 Uživatel úrovně 5

Když jsou nezničitelné, to zavání artefaktem, ale dosti podivným a nevyváženým...


 Uživatel úrovně 0

No máto dost chyb. Za snahu a částečný úspěch 3*