Kouzelník

Kouzelníkův přítel-Pheldagryf Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 30

PHELDAGRYF

:
úroveň kouzelníka: 3-7 8-13 14-20 21-36
životaschop.: 2 2+2 3 4+2
magenergie : 7 13 18 24
počet kouzel: 2+1 5+1 7+1 10+1
UT:(0+2)=2(zobák)(1+2)=3(2+/2+1/)=4+1(2+/3+2)=5+2(zob)
obranné číslo: (4+1)=5 (4+2)=6 (5+2)=7 7
odolnost: 13
velikost:A
zranitelnost: zvíře+M+N
pohyblivost: 17 ve vzduchu/okřídlenec 10na zemi/šelma
vytrvalost16/okřídlenec 13/šelma
nteligence: 15
přesvědčení: jako kouz.
poklady: nic
zkušenost: 60 100 200 320
charisma(kvůli ment. souboji):18
pravděpodobnost vyvolání: 67%


Jedná se o jakéhosi zmenšeného gryfa. Stejně jako ostatní přátelé rozumí lidské řeči, ale neumí mluvit. V kohoutku má přibližně 40 coulů. Jeho dolní polovina těla (od pasu dozadu) je jako lví. Má hnědou srst, která je slabě bíle nebo černě žíhaná. Orlí část je sněhobílá, ale konec každého pírka je bleděmodře orámován. Stejně jako havran umí létat a může bez omezení kouzlit pokud je od kouzelníka odloučen na méně než 12 hodin.Po této době má o 30% menší šanci na vyvolání kouzla a po celkem 24 hodinách odloučení už čarovat nemůže. Po návratu se mu schopnosti postupně vrací takže 1. den se jaksi vzpamatovává a až o další půlnoci se mu vrátí magenergie. Pheldagryf nesedí svému pánovi na rameni, ale chodí vedle něj, nebo letí. Mít Pheldagryfa jako svého přítele preferují převážně dobří kouzelníci.Pheldegryf má také jedno vlastní kouzlo:

Zvětšení
magenergie:4
vyvolávání :2 kola
rozsah : ---
dosah : ---
doba trvání :12 kol

Jedná se o kouzlo které se nemůže naučit nikdo kromě Pheldagryfa.Je to iluze a probíhá tak, že na 2 minuty vypadá Pheldagryf jako normální Gryf velikosti C-D. Past na odhalení iluze je Int_6_odhalení/neodhalení. Poté se ,,změněný´´ Phelddagryf obvykle pokusí o zastrašení. Past je Žvt+Int_11_utíká/neutíká. Past samozřejmě můžete upravit podle situace. Nechávám plnou moc PJ.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Pěkné, ale zase ne až tak moc :-)


 Uživatel úrovně 0

Je to dost silný a nápad je dobrej ale měl by mít i něco negativního


 Uživatel úrovně 0

nahodou je to hezky :-) az na to zastraseni ale kdyz se ti nejaky pulmetrovy prcek zvetsi na velikost tri metru (a vice) tak to vydesi dost lidi :-)
Ikdyz to neznamena ze by nekteri valecnici nebyli schopni zacit se snazit do toho zacit rubat :-(


 Uživatel úrovně 0

Je to docela fajn příspěvek, ale jak už bylo řečeno, ta past. Jinak je to vlastní kouzlo docela dobrý a jestli je to tvůj první příspěvek, tak máš nesporný talent. Dávám 4


 Uživatel úrovně 0

je to dobre sam nevim co vic bys tam mel napsat. Staci to tak jak to je...


 Uživatel úrovně 0

No ta past vypadá silně a silná je, ale zase se to upravuje o životaschpnost, což je podstatně velká úprava.
Mě osobně ale přijde dost škoda, že všichni dělají jen zmenšeniny nebo zvětšeniny už hotoých tvorů. Chtělo by to více originality. pro to také nedám tomuto příspěvku hvězdičky za nápad.


 Uživatel úrovně 0

Ta past se mi zdála silná ale beru to jak jsi řekl, že ji o 2-3 snížil.
Jako kouzelník bych si ani za nic nevyvolal ďáblíka, ale gryf je velice pěkně popsán a na to, že to byl Rixův první příspěvek tak klobouk dolů.JTD4 (Já Ti Dávám 4)


 Uživatel úrovně 5

He he he. Já už si tohle udělal. Bohužel je při tom hodně počítání s magy, aby to nebylo přiliš silné nebo slabé, ale aspoň si na své přijdou takoví ti hráči co se rádi patlají v tabulkách a hrabou v číslech.


 Uživatel úrovně 0

Erlandil:
da se to vyresit obecne - urci se akorat magy a pocet kouzel, UC a OC neni zas az tak dulezite... Kouzelnik by si pak mohl vybrat "rasu" (nebo "tvar") pritele a vybral by si k nemu nejakou vhodnou zvlastni schopnost (napr. dablik a jeho teleportace). Zapojilo by to vice hrace toho kouzelnika, mohl by si sam vybrat, co mu vyhovuje, Pj by mu to pak bud schvalil nebo ne. Ale vzdycky se da nejak domluvit.


 Uživatel úrovně 0

AD přátelé na míru:

no, je to zajímavej nápad, ale jako PJ ni z toho vstávaj vlasy na hlavě... leda vytvořit buď dvacet přátel abyb si kouzelnk mohl tři za život vyvolat, nebo to udělat formou jakési formy, nebo prototipu, na kterej se bude nabalovat...