Kouzelník

Kouzelníkův přítel - Orel Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 37

Orel    (úrovně)3-5 6-10 11-15
Životaschopnost: 5+1 6+2 7+3 
Útočné číslo: (+4+5) = 9; ; (+4+3) = 7 (+5+5) = 10; ; (+5+3) = 8 (+5+5) = 10; ; (+5+3) = 8
Obranné číslo: (+3+4) = 7 (+4+4) = 8 (+4+4) = 8
Velikost: B B B
Váha: 60-100mn 60-100mn 60-100mn
Zranitelnost: zvíře zvíře zvíře
Pohyblivost: 1/okřídlenec (na zemi); 20/okřídlenec (ve vzduchu) 1/okřídlenec (na zemi); 21/okřídlenec (ve vzduchu) 1/okřídlenec (na zemi); 21/okřídlenec (ve vzduchu)
Vytrvalost: 18/ okřídlenec 19/ okřídlenec 19/ okřídlenec
Inteligence: 17+3 17+3 18+3
Přesvědčení: jako kouzelník jako kouzelník jako kouzelník
Poklady: Nic Nic Nic
Zkušenost: 200 220 250
Magenergie: 6magů 12magů 18magů
Kouzla: 3 6 10

    Orel žije hlavně v nižších polohách hor, a na planinách a stepích. Živí se menšími hlodavci a většími zvířaty mezi jeho největší potravu patří zajíci. Má typické úzké dlouhé tělo z nebezpečným zobákem a ještě nebezpečnějšími pařáty(či drápy chcete-li). Patří mezi denní dravce.
Musí lovit min. jednou za dva dny.

    Orlí zrak- Orel má dobrý zrak a vidí mnohem dále a kouzelník(čaroděj) se do něj může přepnout(dívat se jeho očima). Vidí třikrát tak daleko než kouzelník. 

    Útok z výšky- Orel má bonus +3 k útoku z výšky ( výška 20 a více sáhů)
    Telepatie- V členitém terénu, jako je les a skály (i velké město tomu odpovídá) je spojení mezi orlem a kouzelníkem na 200 sáhů, od 12té úrovně čaroděje je toto pouto dlouhé 500 sáhů. V jiném terénu než jsou tyto dva terény je pouto dlouhé 60 a 75 sáhů. Je veliká pravděpodobnost, že sova mimo dosah telepatického pouta začne lovit ať z hladu, nebo pro lov sám.
Kouzelník má na vyvolání orla 60% šanci a čaroděj 65%. 
Orel lze vyvolat pouze v místech jeho výskytu.

PS: Omlouvám se za případné pravopisné chyby.
De Lupus

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Maprosto nemožné. Nemá správné parametry pro magického tvora ( kouzelníkův přítelíček) a Orel? Orla má spíš hraničář......0


 Uživatel úrovně 0

Ježíšmarja!!!!Co to je???Tak za prvé neni tady pravděpodobnost vyvolání.Za druhý tenhle orel ani nežije v nížinách a stepích,a ani králíky neloví 1 za 2 dny.Tenhleten je totiž magickej tvor a proto nejí atd.......Ty čísla jsou fakt hrozný, tenhle příspěvek je nezařaditelnej.Tak si řikám proč to někdo schvaloval......Jo a ještě něco,čim víc ti kámoši budou dávat 4 a pět hvězdic,tim víc ti lidi co se jim to nelíbí budou dávat nula,protože je to akorát naštve.To je i můj případ.
Storm:orel velikosti B(klasickej orel) se vajde na rameno možná tak nějakýmu krollovi.


 Uživatel úrovně 0

Těšte se na upgrade Kouzelníkův přítel - Orel 1.1 :-))))

Víc už neprozradím:)))


 Uživatel úrovně 0

Je to dobrý až na pár chybek:inteligence 17/+3 17/+3 18/+3 to je HROZNE moc kouzelnik v nasi druzine ma inteligenci 17 a nevim jak nekdo pude ovladat nekoho kdo je stejne chytrej anebo jeste chytrejsi nez on Vidí třikrát dále než kouzelník: 100 letej stařeček kouzelník kterej vidí sotva metr daleko a vyvolal si orla protoze mu chcípla kočka no a orel vidí sotva tri metry daleko ale jak uz sem rek je to good


 Uživatel úrovně 0

No tak už asi týden používám orla jako přítele a můžu ti říct že má jen dvě chybky. 1:velikost- toho si na ruku nebo rameno neposadím, ale to je přírodou takže to ani chyba není.2: Je vážně moc silný, ale takový holt orly sou. Je to fajn a nenech si zkazit náladu kritikou. mě se líbí a už mi nejednou zachránil život.


 Uživatel úrovně 0

Dávám 0 z důvodu tohoto?Orel je znakem krásy a síly,proto by podle mého se spíše hodil více k druidovi nebo bojovníkovi.
TOTO JE POUZE MŮJ NÁZOR.


 Uživatel úrovně 0

Lupus, Pard:Prominte že se vměšuju ale můj hobit válečník má sílu: 13/+1


 Uživatel úrovně 5

Trochu silny pritel, na orla...pro kouzelnika. Takova neni ani Ofelie:-))
Rekla bych, prekombinovano, bud silny nebo magicky, nebo teda ubrat od obojiho. Dyk ten ptak ma veci UC nez sam kouzelnik! A OC taky:-)


 Uživatel úrovně 0

Poněkud silné.
Jak k tomu přijdou ostatní kouzelníkovi přátelé? Vždyť takhle naprosto ztrácejí význam, ten tvůj orel by si je dal ke svačině.


 Uživatel úrovně 0

heh