Kouzelník

zdvojovač mysli Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 40

Taky občas důmate kterého přítele vybrat, chytrou kočku, nebo ďáblíka a jeho teleportaci popřípadně nějakého nového přítele.
Čaroděj Zelgaris se svým velkým přítelem alchymistem Tristanem na to přišli a stvořili zdvojovač mysli jedná se o démona který funguje na principu toho že jen jedna mysl může ovládat jednoho přítele, ale tento démon udělá z jedné mysli dvě jednu vlastní a jednu „virtuální“ ale stále napojenou na mysl čaroděje tak aby přítele mohl ovládat on.
Pro čaroděje to má ještě jednu pozoruhodnou vlastnost při mentálním souboji bude mít čaroděj výhodu +5 k obraně protože mág se nemůže pořádně soustředit na jednu mysl své oběti, stále vidí dvě a to je pro jeho útoky velmi nepříjemné.
Cena: 5000zl+ předmět ve kterém bude zaklet zdvojovač mysli.

Ps: tenhle předmět smí používat i jiné postavy než čaroděj, mág i kouzelník ale stále budou moci mít jen jednoho přítele kouzelník dva nezvládne a mága zas tolik nezajímají. A ostatním nevím k čemu by byl, nápady můžete napsat do diskuse protože tuším že by se s tim dala užít pořádná zábava

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Cteny Dakeyras,
moj nazor je, ze kuzelnik by nemal mat naraz viac ako jedneho priatela, pretoze to by ho robilo neporovnatelne silnejsim voci ostatnym povolaniam. Preto je v prirucke napisane, ze kuzelnik moze mat v jednom momente iba jedneho priatela.
A komentar ku spracovaniu prispevku:

1. Co sa stane, ked sa demon (hypoteticky) rozhodne neposluchat carodeja? Ak demon stoji 5000 zl., potom by to mal byt demon... 5000:8= 625 magov:50= zaokruhlime na dol= 12, takze demon pochadza z priblizne 12 sfery, takze je dost inteligentny, aby mohol rozmyslat vlastnym "rozumom". Dokaze ten demon (ta mysel) ovladat telo? Alebo ovplyvnovat kuzelnikove reakcie? Stane sa carodej schyzofrenikom?

2.Napisal si "...při mentálním souboji bude mít čaroděj výhodu +5 k obraně protože mág se nemůže pořádně soustředit na jednu mysl své oběti..." . Preco? Ved ta druha mysel je iba virtualna a teda nieje skutocne carodejova, takze si nemyslim, ze by to magovi malo robit nejaky problem.

3. Preco si myslis, ze maga priatelia az tak nezaujimaju? Ja hram za maga a svojho priatela pouzivam cely cas, pretoze je to dobry sposob ako ziskat informacie. A velmi rad by som mal dvoch, takze si myslim, ze je nepravda, ak povies, ze "mága zas tolik nezajímají."

4. Pri pisani tejto diskusie ma napadol celkom dobry napad na dobrodruzstvo: nejaky kuzelnik nasiel tento predmet, zacal ho pouzivat a ten demon sa mu vymkol z pod kontroly. Ulohou dobrodruhov moze byt pomoct tomuto kuzelnikovi, alebo zistit, "preco sa zrazu Ordiner sprava inak, ako doteraz? Co sa mu stalo...?" Tiez si mozu myslit, ze sa jedna o podrobenie, alebo ovladnutie... A v pripade, ze postihnuty je nejaka dolezita politicka osobnost...
takze ako napad sa to da pouzit, ale ja osobne nesuhlasim s pouzitim- kuzelnik by nemal byt schopny mat naraz viac ako jedneho priatela. A spracovanie je dost chaoticke, neurcite, takze konecne hodnotenie je 1*.

S pozdravom,
Raukó


 Uživatel úrovně 0

Zdá se mi to trocu silné a nelogické. A ten metální souboj jen tak nestrávim. Nehodnotim.


 Uživatel úrovně 0

Ja davam nula. nevim co bych vic rekl


 Uživatel úrovně 0

Smysl přítele je taky ten, že můžeš mít jenom jednoho(a jednu výhodu) 0*


 Uživatel úrovně 5

Špatný zpracování.


 Uživatel úrovně 0

Za nápad 1*, ale ako príspevok by som radšej dal 0*


 Uživatel úrovně 0

No když nemáš dost fantazie na to abys vymyslel vlastní méno pro čaroděje, tak nepiš příspěvky. Aspoň ne do tý doby než vymysliš něco kloudnýho!
No je to prostě kravina!!!!


 Uživatel úrovně 0

Dobry napad ale malo propracovany.Proto davam jen 1*.


 Uživatel úrovně 0

Dobrý nápad, ale zvláštně zpracovaný... A taky je to nedotáhlé dokonce...


 Uživatel úrovně 0

Je to chudé a nepoužitelné jak to myslíš s tím Zelgarisem ???