Hřbitov

Gwer Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 45

V jedné krollí vesnici žil kroll Gwer. Byl to kroll na krolly neobyčejně silný a houževnatý. Jeho vrstevníci přátelé z něj měli mnohdy i strach, jak byl silný a statný (Síla 21/+5, odolnost 21/+5, 45 životů(!!!), 3. úroveň). Ve vesnici byl jen ku prospěchu. Přestože neuměl mluvit, rozhodl se že se vydá do světa. Prošel téměř celou Dálavskou divočinu, když narazil na osamělého (překvapivé, že!) hraničáře. Rozhodl se k němu přidat. Až po čase se dozvěděl, že v osadě, kde ho potkal, leží v bezvědomí i jeho bratr Drug (nepřítomnost jednoho hráče). Hraničář převelice rád lovil (taktéž překvapivé!). Byl to barbar, ale střílet uměl samozřejmě také velmi dobře.

Inu šli společně s Mellem, jak se hraničář jmenoval na lov. U překrásné studánky nejprve potkali pár vlků. Raději zůstali zticha a doufali, že si jich nevšimnou (3. úroveň). Po pár směnách ovšem přiběhlo prase. Gwer, rozený hrdina se mu rozběhl naproti. Rána! A Gwer letěl asi 2 sáhy než z dunivou ránou dopadl na zem (PJ si hodil min. 3x6). Polovina Gwerových životů byla tatam. Inu Mell dobil prase a oba druzi společnými silami donesli kance do osady. Po pár hodinách odpočinku a léčení se vydali zpět ke studánce na lov č.2. A hele! Prase č.2! "Skvělý!" zvolal ještě mírně nasraný Gwer a vrhl se opět proti praseti. To byla chyba!!! Prase ho asi 3-mi zásahy skolilo (Gwer ztratil asi 2x iniciativu kvůli těžkému kyji). Mell zabil prase i napodruhé. Pln smutku pohřbil nebohého Gwera a s těžkým srdcem a těžkým kancem na zádech se již bez pomoci doplahočil do vsi.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

O čem že byl ten příběh ? Nějak mi unikl obsah. A proč tam jsou neustále vsuvky s tím co se dělo při hře ( PJ si hodil 3x6 )?


 Uživatel úrovně 0

Vis, co bych ti poradila?
1) hodne cti
2) podivej se do tehle rubriky na prispevky hodnocene 4* a 5*
3) precti si tohle po sobe jeste parkrat (neboj, nebudes jako blbec, to se normalne dela, ze to po sobe autor nekolikrat cte a upravuje)
4) hodne cti


 Uživatel úrovně 0

0 dávám jen těm nejhorším, proto máš ode mne 1*


 Uživatel úrovně 0

V povídce je nepředstavitelné množství kýčovitých spojení jako třeba překrásná studánka a nejsilnější kroll. To je asi tak vše, co se k tomu dá říci. Takže dávám nula (překvapivé, že?).


 Uživatel úrovně 5

Vím, že každý začátek je těžký... netušil jsem, že až tak.


 Uživatel úrovně 0

Bez komentáře, snad jen ... ale radši nic.
Síla s Vámi.
Lukashenko


 Uživatel úrovně 0

Myslím, že by se v tom příběhu dala spousta věcí rozvést. Např. 2.lov (ono ne že by se ten 1. lov rozvést nedal...), vesnice, odkud kroll pocházel, popis hraničáře atd...


 Uživatel úrovně 0

1) Stylistické chyby
Př. Inu šli společně s Mellem, jak se hraničář jmenoval na lov.
Teď nevím jestli se jmenoval Mell a nebo "na lov"
2) O Krollovi jsem se dozvěděl, že je silný a statný a že neumí mluvit.
A já se ptám, není to málo???:-)
3) Popis posledního boje Gwera s divokým prasetem, je taky dobrá šleha pro fajnšmekra fantasy.
4) Zkus to příště popsat lépe a pořádně to naleštit. I když se jedná o postavu na relativně nízké úrovni.
5) Dám jednu hvězdičku, ale né tobě, dám jí krollovi gwerovi, který si jí zaslouží. Ber to jako pietní akt...:-)))


 Uživatel úrovně 5

Myslím, že tohle je ukázka toho, jak by příspěvek určitě vypadat neměl.


 Uživatel úrovně 0

U tohoto příspěvku vidím poprvé důsledek vysvětlen v závorce příčinnou-zajímavej system a podle mě docela poučný pro začínající PJe: každopádně se mi zrovna příběh nelíbí a ten system je pro mě, kterej hraje drdo a už rok nehodil kostkou(teda občas na útok ale radši to děláme jinak) tak je to podprůměrný.
Sám za sebe bych dal 1* ale ten nápad si zaslouží 3* a to dohromady aritmet. průměrem dá 2
(dokonce i geometrickym)