Hřbitov

Hraničář Rogí Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 31

V malé vesničce na okraji Eliamského království se narodil elfík hraničář Rogí. Když vyrostl (jen postavou, ne rozumem) stal se z něho hraničář a vydal se se svými kamarády do nedaleké jeskyně. Byl na všechno moc hrr a tak se stalo, že se nahrnul do místnosti, kde bylo mrťe kostlivců. Padl v souboji s prvním z nich. Jeho kamarád - barbar válečník Tuor následně všechny kostlivce pobil. Tuor společně s elfím kouzelníkem Elvesarem vynesli mrtvé tělo z jeskyně a spálili. Vyplýtvali na to celé dvě láhve oleje. Poté vybili zbytek jeskyně jako satisfakci z Rogího smrt. Když se Tuor s Elvesarem vrátili do vesnice hned je zastavila Rogího matka se slovy: ,,Kde je Rogí'' Tuor s tupým barbarským výrazem a lehkým úsměvem odpověděl: ,,Spálili sme ho'' Reakce matky již nemůže nemůže být zaznamenána, protože po Tuorově výroku se strhla nepopsatelná bouře smíchu. A tak skončil první dobrý ukecaný Rogí - elf hraničář na první úrovni :)

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

To je co? Rádyby vtipnej článek o hraničáři kterého zabyli když už vytáhne paty z baráku? No ,to ti dalo tak 5 minut práce co? A mělo by to sklidit ovace? Myslím že ne? Pokud by jsi si přečetl ostatní reakce ,víš na čem seš...


 Uživatel úrovně 0

Když jsem si dal tu práci přečíst si diskuzi a tedy i příspěvek, sám něco přispěji.
Těchto pár řádků mě neoslovilo.Možná proto, že nedávám přednost šibeničnímu humoru v DrD.
Moc jsem se o Rogím nedozvěděl.Největší ztráta pro barbara a čaroděje byli snad podle mého domyšlení a více méně z textu, dvě "vyplýtvané" lahve oleje.
Tento příspěvek do této rubriky zcela jistě patří a to z důvodu, že je k pláči


 Uživatel úrovně 0

Tak to je síla!! Nechci Tě urazit, ale to mělo být vtipný?? Tak to jsem asi ve škole nechal smysl pro humor! Je to dost velká slabota, to ti řeknu!
Margit, Dyzzy: Koleduje te si o zápornou repku!

Skorpion


 Uživatel úrovně 0

1* za barbara tuora.1* za 2flašky oleje


 Uživatel úrovně 0

Byste to museli zazit lamy...


 Uživatel úrovně 5

Bez urážky, příteli, ale... tohle byl vtip? Sžírající parodie na Hřbitov spojená s exkurzem do duše žačínajícího hráče DrD?
Pokud ano, byla bezkonkurenčí. Pokud ne... Bůh s námi se všemi.


 Uživatel úrovně 0

1* dá za vtip s flaškama oleje. Ale jinak bída, děs, hrůza, smilstvo na hrobě Shakespeara atd...


 Uživatel úrovně 5

Tak opět další nic neříkající příspěvek, sice s lehkým vtipem, ale postavu nepřibližující.


 Uživatel úrovně 5

Přece jen dám 1 - zasmála jsem se puntičkářskému popisu - Vyplýtvali na to celé dvě láhve oleje.


 Uživatel úrovně 5

Nesouhlasím s Mesanfaronem, že nepříliš rozvedené neznamená špatné - alespoň ne v tomto případě. Je to obyčejné sdělení, že nějaká postava umřela, s několika (=1) relativně vtipnými poznámkami. Na hřbitově by se mělo pohřbívat, ne jen informovat o něčí hlouposti, ještě k tomu bez nápadu.