Hřbitov

Malý válečník Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 40

V jedné malé vesnici Chroustov se narodil hobit Křupka. Byl mnohem silnější, než jeho vrstevníci. Ve 12 letech ho jeho rodiče dali do klášterní školy. Tam ho to ale nebavilo a tak ve 2. ročníku utekl. Nastoupil do válečnické školy a po 5 letech vystudoval. Poté se toulal po kraji a jednou v lese zaslechl nedaleko od cesty zvuky boje. Bylo tam 5 medvědů a proti nim bojoval elf, kterému z očí šlehaly jiskry a barbar, který mlátil bastardem. Křupka ihned uchopil svůj řemdih a bil do medvědů. Po chvíli elf padl, ale válečníci přežili. Barbar si říkal Vlk. Po půl roce společného putování dorazili do vísky, kde se konaly zápasy proti zvířatům. Oba se přihlásili. Vlk zabil jednoho ještěra, ale Křupka bojoval proti tygrovi. Tygr byl na Křupku moc silný a Křupka padl. Tak skončil malý válečník.


Křupka:
sil:15+2(výjimka)
odl:17+3
obr:14+1
int:10+0
char:15+2
Výška:120c
váha:1180mn

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Je to kratky. hlavni dej je docela dobry, ale zkus to trochu vic rozepsat. Treba utek z klasterni skoly... to mohlo byt nebezpecny, nebo boj s medvedy. Chce to jeste trochu takovy ty omacky kolem. Nemusi to byt az moc dlouhe, tak na jednu stranku. Zkus to! Bude to lepsi uvidis! :-)
Zatim mas dve hvezdy


 Uživatel úrovně 0

nic moc,ten boj s tygrem si měl popsat


 Uživatel úrovně 0

No nelíbí se mi, že mu dáváš vyjímky u vlastností.To by elf lučištník co má hl. obr. a odolnost by měl zvláštní vyjímku odolnost třeba 20/+4-taky blbost.
Já myslim, že postava s maximem podle povolání je již vyjímka takže u hobita 13/+1 je už dost dobrý(né-li zázrak) Hrával sem za zmateně zlýho hobita válečníka a bavilo mě to i z toho důvodu, že na sílu měl s bastardem jenom 7 ale tam de o tu zábavu-řekněte kolik hobitů může mít bastard nebo obouručák?


 Uživatel úrovně 0

no neviem, to nie je nic


 Uživatel úrovně 5

Tohle by moh bejt celkem vostře kroucenej příběh - jen to krapet rozvést. Stojí to za starou bačkoru. Máš 1 a buď rád!


 Uživatel úrovně 0

Trošku chudý málo popsaný nic moc ůchvatnýho stacilo by nad tím trochu zapracovat a bylo by to urcite lepší za snahu ti dám 1* no ale ma to uroven tak na 0*


 Uživatel úrovně 0

No povídky sice psát neumím ale kritizovat ano :o). Takže némá to žádnou originalitu,žádnou "štávu" no prostě je to takový nemastný,neslaný. 1*.


 Uživatel úrovně 0

Trochu se rozepsat by vubec nevadilo...


 Uživatel úrovně 0

no, ehm, co na tečnto příspěvek říci??? Mohl si to trochu propracovat a popsat a ještě něco, neumím si púředstavit hobita s řemdihem!!!! RAději nehodnotím, ale zkus si to pročíst a UPRAVIT!


 Uživatel úrovně 0

No,raději nebudu hodnotit.Víte,já nerad dávám špatné hodnocení