Hraničář

Převtělení Hodnocení: Něco to má do sebe

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 24

Tuto schopnost získá hraničář při přechodu z 15. na 16.úroveň. Umožňuje to co ostatně její název napovídá-převtělit se do těla jiného živočicha, ovšem ten živočich musí mít inteligenci 1. Jinak si musí hraničář házet proti pasti Int+Roz-5-převtělí se/nepřevtělí se. Ovšem tato past platí na postavy nebo nestvůry s inteligencí 2. Za každý další stupeň se nebezpečnost pasti zvyšuje o 1, když postava dovolí dobrovolně hraničáři se do ní převtělit, snižuje se nebezpečnost o 10.

Příklad: Do postavy na 14.úrovni s inteligencí 11(+0) se pokouší převtělit hraničář na 11.úrovni s inteligencí 17(+3). V tomto případě bude hod proti pasti vypadat takto Int+Roz- 14 -převtělí se/nepřevtělí se. Hraničář hodí 5 ,takže se mu převtělit nepodaří(Int+3-Roz3+5=5-aby se mu převtělení podařilo musel by hraničář být alespoň o 9.úrovní výše než cíl).

Když se hraničář převtělí do zvířete (nestvůry většinou nemají inteligenci 1). Jeho duch přejde do těla zvířete a nebude nadále moci ovládat své původní tělo než se do něj zase vrátí zpět. Naopak bude mít plně ve své moci tělo zvířete. Toto převtělení trvá 2 směny naprostého nerušeného soustředění. Za každou hodinu stráveném ve zvířecím těle se původnímu tělu odečtou 3 životy. Zvíře ve kterém je duše hraničáře se nesmí od hraničářova pravého těla vzdálit více než 10km, jinak se hraničářova duše okamžitě vrátí do svého původního působiště a zvíře se bude moci zase samo ovládat (jsou zaznamenány případy kdy se gryf pevně rozthodnutý zaútočit na výpravu náhle zarazil jako by nevěděl kde je, otočil se a letěl zpátky). V okamžiku kdy hraničářova duše opustí zvířecí tělo se zvíře zase může samo ovládat a případně zaútočit na dotyčného hraničáře-proto doporučuji, když se převtělíte do nějakého silnějšího zvířete, vystoupit z jeho těla tak 2-3km daleko, neboť ještě 6kol trvá než se zase dáte dohromady a budete moci plně používat své tělo. Když bude zvíře v době vašeho pobytu v něm zabito, vrátí se vaše duše zpet do vašeho těla a odečtou se jí životy o které přišlo zvíře v době, kdy ho ovládal hraničář.

Když se chcete převtělit do bytosti s inteligencí větší než nula, je to celkem stejné. Jen si musíte hodit na past na začátku a pak každou další hodinu s o 1 větší nebezpečností(duše bytosti která má větší inteligenci než 1 je dost chytrá na to, aby se pokusila opět ovládnout své tělo). Když v hodu na past neuspějete tak se vaše duše okamžitě vrátí zpět do svého těla.

Můžete si k tomu ještě něco domyslet, jestli chcete.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Určil bych, že to může pouze driud. Takovouhle vlastnost míti chodec, tak je moc silnej. Trochu se mi nezdá to počítání v tom příkladu, ale to mě asi bolí jen hlava. Své tělo by si měl, ale někam schovat jinak by ho někdo mohl rozsekat, čili by hraničáře zabil a zvíře v jeho moci by osvobodil, ne???
S pozdravem Agamemnon


 Uživatel úrovně 0

a já myslel že v přechodu jsou jenom ženský...


 Uživatel úrovně 0

melbys upravyt slova "hranicar pri prechodu na 15 a16 uroven


 Uživatel úrovně 0

Set - bojovníka na 16. úrovni nezlikviduje len niejaké také zviera takže...


 Uživatel úrovně 0

zajimavý napad


 Uživatel úrovně 0

A proč se může převtělovat do lidí? A co ta úroveň v tom příkladu? A ještě jedna otázka - nemyslíš že je to trošku moc silný(tekhle de jednoduše zlikvidovat bojovníka na 16. úrovni, kterej by mohl s hraničářem zamíst)?


 Uživatel úrovně 0

Já nevím jak ty ale já tam vidím že schopnost získá na 16. ůrovni a v tom příkladu se převtěluje na 11. ůrovni .Je to podprůměr.**


 Uživatel úrovně 0

Hmmm,
1. Pises, ze tato schopnost je pro hranicare od 16. urovne, ale v prikladu mas hranicare na 11. ...^___^... Priste si to posobe poradne precti...
2. Hmm, chtel bych videt zvire s int. = 0, dle meho by vubec nemelo jit ovladat "zvirata" s int. = 0...
3. Muze napr. hranicar vyuzivat nekterych zvl. schop. zvirete ??? (Videni ve tme, apod.)

Jinak sa mi to vubec nelibi, na ty zvirata to v celku jde, ale na to prevtelovani do jinych lidi... To je na me trosku silne kafe...
Davam 2*...


 Uživatel úrovně 5

Je v tom nějaký chaos. Jednou tu uvádíš, že u inteligence 0 je to stejné, ale pak najednou uvádíš inteligence větší než 1.

No takhle schopnost je dost silná. Když si představim, že hraničář ovládne nějakého mága a azčne podrobovat a tak podobně přechází až mráz po zádech. Ono stačí i jen kdyby několik (set) hraníčářů ovldídlo nebezpečná divoká zvířata, tak dokáží nedělt pěknou paseku.

Hlavně mi tu chybí vzdálenost na kterou to může hraničář provést. Je tu jen údaj, že nesmí vzdálit dle něž dest kilometrů Může tedy ovládnout něco na vzdálenost deseti kilomtrů aniž by o tom věděl? A to je druhá podmínka. Může hraničář ovládnout něco a očem ani neví, že to existuje? Jen to je náhodou na tom místě?