Články&Eseje

Krollí říkanka zas a znova, aneb být krollem je zábava Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 27

(prosím, aby jste si předtím přečetli Krollí říkanku aneb jak být správným krollem)

Předpokládám, že mnozí z Vás, kteří absolvovali můj výcvik už ani nevědí, jaké je to být krollem. (Ale najdou se i tací, kteří jsou a stále budou blbý:-)(nic osobního)(na nikoho). Protože mnozí už znova zchytřeli a nad mým příkladem (jakej sakra byl??? Že by…). No ano. Byl to 3+1=1 ani nezasteskli. Proto se vracím, abych napravil, co jsem zpackal. Já VÁS, své žáky (mimochodem nejlepší třídu)(a taky jedinou) nechal tak zblbnout a pustil Vás do světa. A vy jste se mi stihli zmoudřet. A proto se vrací a pokračuje krollí on-line program, který je celý zdarma, na výuku a zvětšení krollích řad. Už konec povídání a zbytečnejch keců. (stejně je to nuda!). 2. díl rozdělíme opět do několika kroků. (Kroky znamenají určité části programu. Ty, co si myslí, že tu budeme tancovat zklamu.) Než uvedu samotnou říkanku je potřeba udělat nějaký ten upgrade, takže jdeme na to:

Krok 1. Takže. Asi se budu trochu opakovat, ale pro lepší představu a oživení paměti to radši povím znovu. Je to tady. Váš nejdůležitější den v životě. Konečně budete mít tu čest se stát pravým a nefalšovaným krollem a to jednou pro vždy. Pomůcky ke kroku 1: Jděte do drogerie, a kupte si tak 20 sprejů, které nainstalovávají na hlavu umělé vlasy. Poté si doma v dílně vyrobte pořádný skřipec na dálkové ovládání. V lese poražte tak metrovej buk. Můžeme začít. Pohodlně si lehněte na skřipec a svažte si ruce a nohy na připravené provazy (které mimochodem mají svazovat ruce a nohy). Zmáčkněte na dálkovém ovládání tlačítko „rychlé natahování“. Trošinku to zabolí, ale nezoufejte. Střídejte stále rychlosti, dokud si nebudete jisti, že jste tak o 1 m větší. Povedlo se? Skvělé. Teď odvažte (nejspíš mimořádně velké) ruce a volné provazy si přivažte na uši :-). Opakovaným střídáním rychlostí docílíte 100% navýšení uší. Jste velký, máte velký uši, ale k čemu těch 20 sprejů? No ty si hezky vezmete a nastříkáte si je rovnoměrně po těle. PO CELÉM!!! Zkuste teď vyjít na ulici a bafnout na nějakého policistu. Uvidíte, jaká je spolehlivost našich ochranných služeb :-). Zdá se Vám, že od Vás všichni utíkají? To se Vám nezdá. Najděte si nějaké hodně, přehodně velké zrcadlo. (Rada: Nelekejte se a neutíkejte. To Vám stejně nepomůže :-) Teď vypadáte jako dokonalý kroll. (Rada PJ) Vezměte si ten klacek, co leží vedle skřipce a získáte tím skvělou zbraň. (To byla fyzická stránka, teď ta duševní)

Krok 2. Je to tu zas. Být či nebýt, blbým? Toť otázka. Já Vám dám odpověď. Stoprocentně ANO, BÝT!!! Tak by to řekl Hamlet, možná, ale na tom nesejde. Jde mi jen o to na něj, tedy na Hamleta, navést řeč. Snad všichni známe tu báchorku od Shakespeara a toho týpka, jak tam machruje s lebkou. Nyní si k sobě vezměte něco tvrdého, hodně tvrdého (ideální by byl asi nějaký kus železa či oceli) a neustále, opakuji, neustále myslete na Hamleta. Na hru i na herce a samotnou knižní osobnost. Když zavřete oči, točí se kolem vás bílé nápisy Hamlet, Hamlet, Ha… Když otevřete oči, tak je to to samé. Hamlet, Hamlet, Ham… Chcete říci nějakou inteligentní větu, ale z vašich úst vychází jen Hamlet, Hamlet, Haml… Místo jídla na talíři vidíte řízek, tvořený písmeny H A M L E T. Všude je Hamlet. I ten talíř pod „jídlem“ je Hamlet. Celý svět je Hamlet. Až se dostanete do této fáze, je ideální vzít to něco hodně tvrdého a začít se tím mlátit do hlavy. Až se vám zatmí před očima, nepanikařte, jste jen v bezvědomí (pokud rány nebyly moc velké). Probouzíte se. Ano. Skvělé. Je okolo vás stále Hamlet. Sakra. Nedá se nic dělat. Vezměte opětovně to něco tvrdého a váš IQ rituál opakujte. (Jste ještě vůbec naživu???) Jo? Zaplať pán Bůh, probouzíte se. Už si nevzpomínáte, kdo je to Hamlet? Výborně. Myslete na ostatní věci, které si ještě pamatujete (ale v žádném případě ty z minulého krollího programu!!!) a opakujte a bouchejte a hlavně se nezabijte. Teď už jste zaručeně vygumovaný. (P.S. náš nový způsob zblbnutí je patentovaný a schválený sociálním úřadem, i když je drastický. Jeho účinky jsou totiž ve většině případů trvalé, takže je to obrovská výhoda oproti sugesci s příkladem. Děkuji za pochopení.) Až ze sebe vymlátíte duši, (pozor na mozek, ten tam nechte, alespoň trochu:-) můžete zahodit předpokládám zakrvácený předmět. A máme pro vás bonus. Když dojde na bitku s jiným krollem, a Vy dostanete kyjem přes hlavu, možná to přežijete:-). Není to výhodné??? 2. krok je za námi (neohlížejte se, stejně ho neuvidíte) a my můžeme pokračovat na krok 3. (Umíte vůbec do 3?).

Krok 3. Tak a teď se naučíme počítat, abychom jednak věděli kolikátý bereme krok a jednak abyste si mohli počítat vaše score ohledně zabitých skřetů. Postup je jednoduchý: Hejbáte ústy (ty divné věci v obličeji) a vypuzujete zvuky jako jste se to učili v předchozím programu. Krollská řada čísel je složitá záležitost (pro krolly). Proto doporučuji, abyste tento krok četli několikrát, dokaď ho opravdu NEPOCHOPÍTE!!!!!! Čísla jsou: 1=jedna=jed-na=j-e-d-n-a ; 2=dvě=d-v-je (ě=je!!!) pro lepší pochopení: 2=dvje=d-v-j-e ; 3=tři=t-ř-i ; 4=čtyři=čty-ři=č-t-y-ř-i ; málo=má-lo=m-á-l-o ; hodně=hod-ně=h-o-d-n-ě (ě=e!!!)(já řikal, že to bude složité) pro lepší pochopení: hodňe=hod-ňe=h-o-d-ň-e. Krollské počítání je naprosto logické. Jestli to čte někdo, kdo ještě neproved krok 2 pochopí: Kroll za celý svůj život, kdy použije maximálně 100 (=hodně) slov, odpovídá na otázky kolik sejmul skřetů, nebo kolik oplodnil žen (nejenom krollských), nebo kolik vydrancoval vesnicí odpoví poslední krollskou číslicí a to hodně. Tak a počítejte se mnou! Jak zní první číslice: nebojte se, no tak do toho, Vy to dokážete, napovím vám: jed… no tak ještě napovím: jedna – stále nevíte? Tak znova. Zkusíme to ještě jinak: Kolik jste měli dnes piv? Hodně. To je divné, jak jste si toto zapamatovali hned. Tak a ještě jeden test: Kolik je 3 + 1 = ? Jsem na Vás pyšný. Někteří jste přece jen nezapomněli, že správný výsledek je 1 (takže když chce ten parchant hospodský 4 zl, chtělo by to ho přetáhnout kyjem po hlavě)

Krok 4. Je to podivné, ale i krollové se oblékají. Vy jste sice postavou a myšlením krollové, ale jste nazí, pokud Vám to nedošlo!!! Máte doma nějaké hezké malé chlupaté zvířátko? Ať už ano nebo ne, jděte na sousedovo zvěř. Levně získáte večeři a ze svléklé kůže si udělejte zástěrku. Zakryjte nejhlavnější části těla a hurá do ulic. Kdyby na Vás snad někdo slovně zaútočil (jako to dělaj kouzelnický parchanti), okamžitě ho prašťtě kyjem přes hlavu. Buďte jen rádi, že jste přežili ten záludný kouzelnický útok bez zranění. Jo a pokud někde najdete hostinu od ostatních tvorů (kontejner), neváhejte a pusťte se do ní. Najdete-li tam nějakého fousáče s otrhanými šaty (houmlesfousáč), nechte ho být. Neměl to štěstí být tak chytrý jak vy a stát se krollem. Proto mu s radostí dejte nějaké své sousto a pozvěteho na korbel dešťové vody.

Krok 5. Ano, jste krolly. Buďte hrdí, jen málo „lidí“ má tu čest. Ode dneška vycházejte do ulic a volejte do všech stran: JÁ KROLL, JÁ KROLL. Roznášejte mé učení dále a zasvěcujte nové a nové mladíky i staříky do našeho řádu. Ať už uděláte jakoukoli krollskou krásnou věc (vražda, krádež, loupež a zvlášť oblíbené znásilnění), nezapomeňte, že zemřete jako hrdinové. Ve srdcích lidí, kteří Vám věří, ve srdci mém

Již jste dosti zralí na to, aby jste se naučili říkanku:

Já mít velký klacek,
strčit ho do pracek.
Já s tím klackem zabíjet,
v hospodě to zapíjet.

Druhý den zas a znova,
učit se krollský slova.
Abych nebýt blbý,
a nemít hlavu dutý.

Teď já jít spát,
tymi muset hřát.
Když ty nehřát,
seš mrtvej neřád.

Krok 6. Je načase se znovu rozloučit. Nezapomeňte na rady, co jsem vám dal a vraťte se do normálního života. Pro případ nouze se přestěhujte do Dobřan. Tam je móóóóóóóóóóc krollů. Někdy příště u dalšího usměrňovacího programu naschle!!!

Diskuze

 Uživatel úrovně 8

Nero - zásadně nepřispívám pod vlivem alkoholu. Mohu Tě ujistit, že jsem dlouho přemýšlel o tom, zda to vůbec schválit a také Tě mohu ubezpečit, že vzhledem ke stoupajícím požadavkům na autory bych to už v současné době neschválil, protože příspěvků podobného ražení tu najdeš spousty a podle mého spíše patří již do Putyky.


 Uživatel úrovně 0

Když tohle Holger schvaloval, tak musel ten den bejt v lihu.


 Uživatel úrovně 0

Docela dobrý. Měl bys jenom vylepšit ten text


 Uživatel úrovně 5

Říkanka je super a byla by ještě lepší bez průvodního textu. Ten je zdlouhavý, krkolomný a na mnoha místech je jasné, že mohl být podstatně vtipnější. Přišel mi odbytý.


 Uživatel úrovně 0

Připadá mi to jak bláboly našich politiků... Sorry...


 Uživatel úrovně 0

Za to že jsi to dal dohlodů.


 Uživatel úrovně 0

Lidi lidi, berete to moc vážně...


 Uživatel úrovně 0

Asi to nechapu...
Nepripadalo mi to vtipne, jak tu uz zaznelo, lacine... Mozna jsem ocekavala moc...
Na to, aby to byl vtip to nema svih...


 Uživatel úrovně 0

Ja nevym jak vy ale mě se to zdálo docela vtipný....2*


 Uživatel úrovně 3

Pole Ko-lem hory:
Já jsem pravidla nekomplikoval. Jen jsem odpověděl na určitý dotaz. Tečka.