Články&Eseje

Bručím a kopu Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 30


UPOZORNĚNÍ: tohle není žádná s takovýhle básniček (-TO NENÍ BÁSNIČKA, PŮVODNĚ VYMYŠLENO ZA UČELEM ROZESMÁT LIDI, ALE…), jaké ty znáš…při kterých panuje nějaký pořádek, je to pouze jakýsi náhodně, libovolně vymyšlený systém, který vznikal při jeho vymyšlení. Jedná se pouze o nahodilost těhlenc trhlých ubručených vět. Tím pádem po stránce řečnického a básnického vyjadřování, s kterým nemám absolutně nic společného zjistíš, že v tom panuje chaos! Tak hodně štěstí…STRUPE!!!



Spím, vstávám, bručím,
jsem mrzutý a bručím,
sedím a piju tu vodu, co ji kecaj pivo!
Vstávám .. odcházím a bručím!

Nebruč do mě nebo ti jednu nabručím a bručím,
kdo bručí nesedí v krčmě,
kdo bručí máchá sekerou.
Kdo bručí máchá sekerou kolem sebe, nepije a bručí!

Zavři držku drážku, nežvatlej a rači rýči bruč, ať všichni bručíme,
když nebudeš bručet, budeš pobručenéj, mrtvej mrtvol,
když nebudeme bručet, budeme mrtví a bude po bručení.
Když tak bruč, ať je sranda, ..co dělat???

Kdo jsem ..co se staráš a už nebruč ..jdeme kopat!

…trpaslík!!!



s úctou… M.n.

Diskuze

 Uživatel úrovně 5

No comment..suďte jak chcete prohlašujte mi nedůvěru...
Za svým hodnocením si budu stát třeba už jen z trucu..neustupuju..chcete-li mne vyhodit udělejte to...

Nechápu proč neberete v potaz i to, že třeba v dané chvíli mi to sedlo...je to divné, ale opravdu v tom okamžiku se mi to líbilo, dále pak, Nářkovi články které píšou jsou na h*vno a tohle bylo první co sedalo schválit, tak jsem to scgválil..pro podporu, ať to třeba zkouší znova..ale co uš..rozsudek jste vyřkli a to v celku jsasný..zdá se, že má neschopnost vás urážéí..tedy promiňte..odcházím...


 Uživatel úrovně 0

jak toto okomentovat? bez komentáře...


 Uživatel úrovně 3

Ještě dodám:
- Kdyby tam nebylo to úvodní varování, dostal bys jednu hvězdičku coby "podporu pro budoucnost".
- Takto musím dát nulu.


 Uživatel úrovně 3

Jak dlouho asi tak může trvat vymyslet básničku, kde každý druhý verš končí stejným slovem...? Schválně si to zkusím...:

Utíkej, tak utíkej a skuč!
Boj se mě, vždyť víš proč, tak skuč!
Zabiju tě, šmejde hnusnej, no tak jen pros o milost a skuč!
Co to říkáš? Žes nevinen? Ale, prosím tě! Nekecej a skuč!

Hm... Čistý čas: 38 sekund...

Myšlenka není špatná, zřejmě ti v hlavě rezonuje Pratchettovské "Trpaslíci mají zhruba tisíc výrazů pro zlato a mezi jejich nejoblíbenější písně patří *Zlato, ó zlato* a *Zlato, zlato, moje zlato* ...", tzn. snažil jsi se zřejmě vyjádřit primitivnost trpasličí poezie...

Jenže ber to takto: Snažíš-li se "SVĚTU" zpřístupnit lokální kulturu, měl bys z ní vybírat to nejlepší. My také do cizích řečí nepřekládáme "Ententýky dva špalíky", nýbrž spíše Máchův Máj či Havlovu Zahradní slavnost...

Kdyby tedy trpaslíci exportovali nějakou svou báseň, bylo by to v duchu Tolkiena, kde si v úvodu Hobita trpaslíci hezky notují...

A na ta úvodní varování se vykašli, rozhodně pak na "STRUPE", to považuji za urážku.

-- Alcator


 Uživatel úrovně 0

A nemohli bychom si ty články uvěřejňovat rovnou sami? Když tu redakce schválí to, co nemá (viz Morter), nebo podobný výkřiky ... ?


 Uživatel úrovně 0

Díky, alespoň vím, že ty moje keci stojí leda za ...

s úctou M. n.


 Uživatel úrovně 0

Deshi: Ohledně Marigolda s tebou plně souhlasím a myslím že má docela štěstí, že se tady nehlasuje o důvěře k redakci, protože mám celkem jasno jak bych u Marigolda hlasoval. Ale je možné že ho zase lynčujeme neprávem a on přijde s nějakou omluvou jako se tomu stalo nedávno, takže radši počkejme až se tu objeví a nevynášejme na něj soudy.


 Uživatel úrovně 5

grimsladea: Pochopila jsem, ale nemyslím, že by něco takového bylo myšleno úplně vážně. Tohle púrostě nemělo projít a autor projevuje dost velkou neúctu jak k uživatelům, tak k redaktorům. Zřejmě to bylo míněno tou výhrůžkou


 Uživatel úrovně 0

Fergus
Co se týče díla samotného, tak UPOZORNĚNÍ je samo o sobě schopno vyvolat pocit útoku a pohrdání čtenářem. Někdo může namítnout, že se jedná o záměrnou provokaci ze strany autora, ale v tomto případě to tak opravdu není. Navíc označení čtenáře STRUPEM ... myslím že tady na serveru si to nemůže dovolit nidko i když i urážející poezie se psala/píše.

A co se toho mého "s úctou týče" tak pokud si někdo zaslouží alespoň trochu úctu, tak se s ním takto rozloučím, takže i když jsem je oba vypeskoval, stále "mi stojí zato" pozdravit je s úctou.

grimsladea
Marigold byl "lynčován" po právu, na tom se tuším shodneme. Autor? Osobně to beru za provokaci a ne za začínajícího autora. Ostatně nevím to jistě a proto jsem zatím k uskutečnění svého kroku nepřistoupil. Máš ale pravdu v jedné věci, nejspíš jsi měl na mysli, že bych neměl jen "bručet jako mrzutej deshi" ale taky poradit.

Mormakarův nářek
Zkus příště Moudrou sovu a Dílnu. Díky.

S úctou deshi


 Uživatel úrovně 0

Jako hlod bych byl ochoten tohle tolerovat. Ale pouštět se do něčeho jiného je vždy rizikem a jen málokomu to výjde. Navíc ty nejdivnějš, nejskvělejší věci jsou dílem géina. My obyčejní smrtelníci by jsme se měli držet stezky.

Tristan de la Tour... Pán po Cestě