Články&Eseje

O neschopnosti redakce Hodnocení: Nic moc

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 12

Je tomu už více než dva měsíce, co jsem začal do políčka "Navrhnout link" zadávat adresu, z níž lze stáhnout český editor map na hrdiny DuTool.


Stejně tak jsem redakci dracidoupe.cz několikrát posílal e-mail a vnitro-dracidoupe-ťovou poštu o tomto programu s prosbou, aby vás, návštěvníky, informovali. Člověk by řekl, že umístit do sekce "Linky" odkaz na www.dutool.kgb.cz s notickou "Editor map" je úkon, který se snad ani nedá nazvat prací. Jak se zdá, je to nepřekonatelný problém, protože je přece naprosto nezbytné zveřejnit všechny ty trapné básničky typu "Trpaslík jde lesem, sekeru si nese"...



V srpnu by bylo slíbeno, že správce rubriky Linky/Downloady bude "sprdnut", aby začal fungovat. Před týdnem jsem obeslal větší množství redaktorů, dokonce jsem dostal jednu odpověď ("Pošli to tomu a tomu, tohle není můj obor"). Poslechl jsem, nic se nestalo.



Takže vám všem přeji příjemný pobyt na tomto serveru, a kdybyste chtěli, navštivte stránky DuToolu - www.dutool.kgb.cz



Ach, jo...


Diskuze

 Uživatel úrovně 0

at Alcator: víš, needistuje jen tenhle web, je i mnoho jiných, možná menších, ale taky fajn. :-)

Co se týče toho tvojeho prográmku, stáhnul jsem si ho a musím říct, že na mě udělal dojem ... zd¨á si mi ale trochu moc komplikovaný, uvítal bych to víc přehlednějí :-))) jinak stejně asi zůstanu u klasických ričnícj map

ave


 Uživatel úrovně 3

Lidi, všem se omlouvám za tuto "ne-úvahu", už se na mě nezlobte. Kdybyste se s něčím dřeli tak dlouho jako já, a pak vás svět dva měsíce ignoroval, asi by vám taky tekly nervy... Promiňte.


 Uživatel úrovně 3

deshi: Téma mi vypsal spolužák z gymplu, který se stal magistrem dříve než já bakalářem :-) A nakonec jsem byl ohodnocen výbornou, i když mi vedoucí I oponent navrhli dvojku :-) Výrok komise: "Komisi jste potěšil, vytvořil jste dílko rozsáhlé a originální". Myslím, že jsem je zlomil ve chvíli, kdy jsem každému členu komise dal do ruky jeden list exportované mapy a oni se to pokoušeli přiložit k sobě - a ke svému úžasu ("Jůůů!") zjistili, že to fakt lícuje :-))) Tehdy jsem je polapil do hrsti :-)


 Uživatel úrovně 5

v čem ej tohle úvaha?


 Uživatel úrovně 0

Alcator: ale to já netvrdím, že musíš být jasnovidec, ale když mám problém s nějakou rubrikou, tak napíšu jejímu správci, čili redaktorovi a když mi neodpoví, tak buď na mne "se....." nebo už to nedělá a jenom jaksi někdo zapoměl vyměnit někde jedno jméno, tak se obrátím na správce celého serveru, čili na Almada a řeším to s ním poštou, v MS, v putyce ...

Co ale vím, tak tvoji "stížnost" dostala třeba taky Kaiserin, která dělá básničky - chudák malá, co s tím asi má dělat?

Takže abych to shrnul, je dobře, že se ti nelíbí, že něco nefunguje a že na to upozorňuješ, ale mělo se to řešit jinak.

Btw: jinak s tebou souhalsím, že udělt DuTool a hraničářův deník je nebetyčný rozdíl. Jestli jsem dobře koukal, tak jsi to dělal jako nějakou bakalářku/diplomku nebo seminárku - jak jsi přesvědčil vyučující, aby ti dovolili toto téma?

S úctou deshi


 Uživatel úrovně 0

Jako spravny heretik:
- uvaha je vysoce subjektivni, nebere v uvahu i dalsi informace
- nelibi se mi cleneni textu a zaver
- viz. pozn. nize
- prijde mi, ze tematu by se dalo venovat vice casu a prostoru.
To jsou hlavni duvody proc 2* .


 Uživatel úrovně 3

Almad mi ale osobně slíbil, že správce rubriky Linky "sprdne" a zařídí nápravu. Nikde nenajdete napsáno "Linky jsou nefunkční, nezkoušejte to". Nejsem jasnovidec, ale štve mě, že se musím doprošovat nějakého "oficiálnějšího" oznámení. Když se podíváte, co je nabízeno v downloadech ("DENÍK PRO HRANIČÁŘE" - no, budiž, to dokáže v Excelu udělat za odpoledne každý - nechci se autora dotknout), tak mi to prostě připadá postavený na hlavu. No, nic, zřejmě jsem zase ulítl.


 Uživatel úrovně 0

Co se týče sekce Linky mohu autora tohoto článku ujistit, že se zřejmě nedočká nikdy :-). Já jsem tam totiž poslíl link před rokem a něco (!) a nic - ta sekce je zřejmě nefunkční nebo se o ní nikdo nestará.


 Uživatel úrovně 0

Netusim sice co je Du Tool,ale pevne verim,ze je to neco zajimaveho.Dsehi ma rozhodne pravdu o tech neschvalenych clancich(znam to z vlastni zkusenosti).Nevim jestli je to pravda,ale asi je hodne tezke vybrat nejlepsi prispevek z nekolika dalsich kdyz je u nej napsano jen par slov na vysvetlenou.Kdo vi jak to je,snad na to nekdo prijde a da sem prispevek.


 Uživatel úrovně 0

Alcator: dovolím si jedno takové malé rýpnutí:

(neboť každý článek musí být schválen) tak tohle tvoje tvrzení je nepravda. Proč? Protože jestli dobře chápu fungování serveru, tak jsou určité rubriky a každý příspěvek (klidně mu říkejme článek, i když to není přesné) patří do nějaké rubriky. Tam ho také dotyčný autor pošle. A pak záleží na redaktorovi, zda posoudí příspvěvek/článek natolik zajímavým, že jej schválí (s nějakým bodovým ohodnocením).

Nejsem redaktor dlouho, ale za tu dobu, co to dělám, je v nových povoláních poměr schválené : neschválené tak 1:5. Čili podle tvého tvrzení jsem 4/5 lidí, kteří do rubriky něco poslali "strašlivě ublížil", když jsem si dovolil neschválit? :o)))

Problém asi bude trochu někde jinde. Jak si můžeš přečíst, rubrika jaksi už "nějakou dobu nefunguje" a osobně bych řekl, že se v ní pár lidí jako redaktorů vystřídalo. Čili podtrženo sečteno, redakce nemá svého mluvčího, ale máme Almada, on to všechno zvládne / :o)))) / takže si myslím, že jsi to měl řešit s ním, popř. s JT - jelikož ten je tu také přes tu techniku.

Když jsem tady na serveru začínal, tak ti dva mi vždycky pomohli nebo nějak odpověděli, co se proč děje.

S úctou deshi