Články&Eseje

Literrární soutěž "Vidoucí" Hodnocení: Průměr

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 6

SFK Palantír Pardubice společně s internetovými stránkami Scifiworld a Kult fantazie vyhlašuje literární soutěž: „Vidoucí“

Podmínky účasti v soutěži:
·

Musí se jednat o povídku českém nebo slovenském jazyce v rozsahu 2 až 25 normostran (rozuměj 30 řádků po 60 znacích), která jeví prvky fantastiky (scifi, fantasy či hororu) a dosud nebyla publikována či poslána do jiných soutěží. Počet příspěvků od jednoho autora není omezen.


·

Autor posláním svého díla do soutěže souhlasí s anonymní publikací (uveřejnění bez jména autora) na webových stránkách SFK Palantír- http://palantir.scifi.cz a to po dobu hodnocení veřejnosti (viz. níže). Dále pak souhlasí s případným uveřejněním v klubovém fanzinu či případném sborníku. Autor se soutěže nesmí zúčastnit coby porotce (viz. níže).


·

Své soutěžní příspěvky můžete posílat do 29.12.2002, kdy je uzávěrka soutěže, výhradně na emailovou adresu kratihlav@centrum.cz (subjekt: „Vidoucí“ nebo „soutěž“) jako komprimovanou přílohu. Archiv (*.zip, *.arj, *.rar) by měl obsahovat soutěžní povídk(u/y) ve formátu *.txt, nebo *.rtf, dále zálohu povídky a textový dokument s údaji o autorovi díla.


·

Hodnocení má dvě části: „Odbornou“(?), kde porotu budou tvořit členové SFK Palantír, redaktoři Scifiworldu, Kultu fantazie a pozvaní externí porotci, ti zvolí jednoho vítěze; druhou „Veřejnou“ porotou budou čtenáři a návštěvníci webových stránek klubu mezi daty 1.1.2003 a 30.5.2003. Oboje hlasování bude tajné a výsledky se dovíte až při vyhlášení vítězů.


·

Výsledky, jak odborné, tak veřejné části soutěže budou vyhlášeny na Festivalu fantazie Avalcon 2004. Nejlepší dostanou věcné ceny a pamětní plastiku.


·

Organizátoři si vyhrazují možnost změnit podmínky soutěže, jméno soutěže, sloučit při nedostatku porotců obě kategorie v jedinou, nebo zrušit celou soutěž pro nedostatek příspěvků.

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

Suproš! :-)) Myslím, že takových věcí by se tu mohlo objevovat klidně i více. Jsem rád že to tu je, pokud bude čas, tak třeba i něco zkusím vytvořit a poslat. Tohle si zasluhuje i dostatečnou pochvalu...


 Uživatel úrovně 0

Hmm, dlouho jsem uvažoval nad tímto článkem, možná se to mělo hodit o fóra, do nějaké putyky, ale nakonec mi opravdu přišlo jako nejlepšejší nápad, dát to sem, protože by to měli číst lidé, kteří by mohli poslat svá dílka. Bohužel jak to zatím vypadá, buď se to tu dost utopilo, nebo si to lidi přečetli a nic nenapsali, což je škoda, protože by sis alespoň mohl udělat obrázek o tom, kdo to četl a koho to zaujmulo. Myslím, že Noehovo hodnocení je správné a přikláním se k němu též, protože by byla škoda nevyužít tuto informaci, kterou jsi zde poskytl.

S pozdravem Terátor


 Uživatel úrovně 5

Duchovní. mno pak se asi soutěže bohužel nemůžeš zůčastnin :-/


 Uživatel úrovně 0

A co když by mi bylo málo i těch 45000znaků (asi 9 A4).
O čemž pochybuju.
Protože asi nic nenapíši.
Ale, možná ano.
Tak mě táto technická otázka zajímá?

S úctou a leností Duchovní


 Uživatel úrovně 5

super ... prihlasim sa


 Uživatel úrovně 5

ups... mno já to sem jen zkopíroval z pardubického webu... mno hele tiarinko, prosím změň to na 2003 díky :o)


 Uživatel úrovně 0

Hele smeety - proč je uzávěrka 29.12.2002 ?

To se mi nějak nezdá...


 Uživatel úrovně 5

afeir: Mno do aktulit to já nenarvu ... proto je to tady a nula proto, že jsem o ní požádal. Tady se nějaké hodnocení dát musí a přecijen, hodnotit to nejde. a 5* by bylo hodně drsné ;o)

tiara: Opravíš mi prosimtě ty dve r v názvu??? díky...


 Uživatel úrovně 0

Proč má tenhle příspěvek nulové odnocení? Je jasné, že se nedá ohodnotit...je to prostá informace...možná by byla lepší v aktualitách na hlavní straně...