Články&Eseje

Krollí válečný song :-) Hodnocení: Kvalita

Autor:
Přidáno:
Hlasovalo: 30

Já být velký kroll
já mít velkou palici
já tou velkou palicí
já rozbít ti makovici

já být velký kroll
já se vůbec nebát
já tě zabít palicí
já tě potom sežrat

já být velký kroll
já mít mocný hlas
já na tebe houknout
ty se začít třást

UUUÁÁÁRRRGGHHHHhhhhh........

Diskuze

 Uživatel úrovně 0

deshi: myslim si, ze srovnanvas nesrevnatelne, zkus treba misto lisky srovnat krolla s medvedem. Rozhodujici faktor pro kterou taktiku se medved/kroll/liska rozhodne jsou jejich schopnosti. samozrejme liska nenoi schopna pobyt je vsechny, ale medved klidne vyuzije sve vahy a velikositi k tomy aby se do nich psal, obzvlaste je li rozzuren (podobne jako kroll)


 Uživatel úrovně 0

Kukulín - hmm, přesto to ale neohodnotím - sorry. Jinakbys ale dostal docel vysokou známku. Q-)


 Uživatel úrovně 8

Jo, jednou, asi tak před 11 lety jsem hrál krolla kouzelníka - uměl výborná kouzla - oheň, dým a světlo - v krollí vesnici byl velmi ceněný - vždyť uměl zapálit oheň... Ale jaksi kouzelník to nebyl nejlepší.


 Uživatel úrovně 8

deshi: přesto si myslím, že by krollové válečníci neměli radit ostatním s řešením složitých hlavolamů, nebo hrát za družinu šachy...


 Uživatel úrovně 0

Holger: "no slabí, víš, to je všechno, co tím svým kyjem zaplácneš do země, takže se to tvé veliké síle vůbec nemůže rovnat, víš :o)))" /že by drd on-line/

tolwyn: no právě, jak píšeš, je to jaksi zažité, že kroll "je blbec". Ještě že není chudák blondýna :o( - Je pravda, že int 1 je zvíře a už int 2 je dobrodruh, třeba ten kroll. Jenže já v tom fakt vidím číslo, nerad bych zaváděl do Drd dementy, idioty atd. zvláště mezi hráče. Pokud někdo takovou postavu chce hrát, tak jasně, ale aby to bylo nutným pravidlem.

Když si vezmeš situaci, že zaženeš zvíře do kouta, třeba lišku, tak nejspíš kousne a zkusí utéct, nebude pobíjet všechny tři lovce. Ale kroll? Drtivá většina lidí tady ti řekne, že se na ně s řevem vrhne. Ale proč? Proč by se s nima nemohl zkusit domluvit, praštit jednoho a utíkat?

Snad vysvětluji dobře to, co mám na srdci. Když někdo "blba" chce hrát, ať si ho hraje, ale ať k tomu není nucen "obecným míněním" ...

S úctou deshi


 Uživatel úrovně 8

tolwyn: to je vskutku dobrá hláška, takový kroll s INT okolo 5 bude umět asi tolik slov, jako je jeho inteligence - žrát, pít, spát, au a sex - tím budou jeho primární potřeby uspokojeny a bude v pohodě. Jo asi šest slov - já zapomněl na ZLATO!


 Uživatel úrovně 0

deshi> ale ono je zase chyba kdyz hrac hraje krola jako inteligenta. Je totiz celkem zazite ze krolove jsou jaksi intelektualne slabsi a tak by je hraci meli hrat. my mame v drzine taky jednoho krola a je s nim velka sranda. Jednou napriklad prisli k brane, kde museli slozit vsechny zbrane a kdyz se k tomu krol nemel optal se ho strazny na jeho kyj nacez krol odpovedel "To nebyt zbran, to moje bonsaj."


 Uživatel úrovně 8

Deshi: co být slabi - ka, já být silný kroll, ne slabý....


 Uživatel úrovně 0

Sleepy: no jo, ale válečná píseň zvlášť se musí udělat taková, aby byla snadno zapamatovatelná. A co si zapamatuješ lépe, to, co se rýmuje, nebo to, co se nerýmuje? Proč myslíš, že bardi skládaly melodické a rýmované (převážně) balady?

No u mne je int jenom vlastnost, která služí při hodech proti pasti a pro stanovení magů - každý si hraje tak, jak je chytrý hráč :o))

S úctou deshi


 Uživatel úrovně 0

Terátor - on to je hlod, nějak mi tam ujela rubrika :-)